Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για αυτούς που κάθονται στον υπολογιστή το βράδυ, απαραίτητο. Εμένα με βοήθησε πάρα πολύ

https://justgetflux.com/

Πόσο διαφορετικό είναι από την μείωση του brightness της οθόνης ?

Εκεί που είσαι ήμουνα, να ξες. Το έχω γράψει και παλιότερα, το νορμάλ είναι να κοιμάσαι στο τετράωρο 12-4 και να συμπληρώνεις άλλες 4 ώρες από πριν και μετά (π.χ. 11-7).

Το δικό σου ωράριο έχει βγάλει το φυσιολογικό σου ωράριο (αυτό που θα ακολουθούσες δηλαδή αν δεν υπήρχε ηλεκτρισμός) εντελώς εκτός τροχιάς γι αυτό και δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς.

Το τσάι θα σε βοηθήσει αλλά κάποια στιγμή* θα πρέπει να αντιμετωπίσεις την αιτία, όχι το σύμπτωμα.

*κάποια στιγμή=όταν γίνεις σκατόγερος σαν και μένα με γυναίκα και παιδιά :)

Σε λίγο καιρό που θα μπω στρατό θα λυθεί μία και καλή.

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Και τα 2 χρειάζεσαι bos... f.lux για τα χρώματα και να χαμηλώνεις τη φωτεινότητα - η διαφορά στην υπερένταση αν κάνεις και τα 2 είναι τεράστια. 

Α και μην πάρεις όρκο για τον στρατό, μπορεί και να μην στο λύσει το πρόβλημα...

• Like 2
Δημοσ.

Δεν είναι θέμα φωτεινότητας. Δοκίμασέ το. Είναι θέμα ''θερμότητας΄'. Αφαιρεί το μπλε φως

που το βαζεις? τερμα αριστερα?

• Moderators
Δημοσ.

Πιο αρχαριος δεν παει :lol:

Βασικα ειναι προταση απο τον αδερφο μου που γενικα ειναι πολυ του fitness και του αθλητισμου. Μου το προτεινει ως ιδανικο για την περιπτωση μου (η οποια αποτελειται απο ελλειψη χρονου και γενικα κινητρου να πω οτι παω μονος μου να λιωσω στα οργανα ξερωγω). Τεσπα θεωρητικα αρχιζω την Τεταρτη και βλεπω πως θα παει :)

• Like 4
Δημοσ.

Πιο αρχαριος δεν παει :lol:

Βασικα ειναι προταση απο τον αδερφο μου που γενικα ειναι πολυ του fitness και του αθλητισμου. Μου το προτεινει ως ιδανικο για την περιπτωση μου (η οποια αποτελειται απο ελλειψη χρονου και γενικα κινητρου να πω οτι παω μονος μου να λιωσω στα οργανα ξερωγω). Τεσπα θεωρητικα αρχιζω την Τεταρτη και βλεπω πως θα παει :)

ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑ να σε δω σε γυμ και τι άλλο !!! 

Δημοσ.

Εγώ το προτείνω για αρχάριους κάργα και για deload μέρες.  Από εκεί και πέρα εξαρτάται από τους στόχους σου

Να το κάνεις .

εγώ να κάνω pilates σε deload days ? 

Δημοσ.

Εξαρτάται την ένταση του pilates. Αν κάνεις αντιστάσεις πχ θα πρότεινα, ήπιο αερόβιο με χαμηλότερα ποσοστά αντιστάσεων στις μέρες ξεκούρασης και εννοείται χαμηλότερη ένταση

Δημοσ.

Εξαρτάται την ένταση του pilates. Αν κάνεις αντιστάσεις πχ θα πρότεινα, ήπιο αερόβιο με χαμηλότερα ποσοστά αντιστάσεων στις μέρες ξεκούρασης και εννοείται χαμηλότερη ένταση

το functional training δεν περιλαμβάνει και το Pilates? 

ανέφερες και για deload μέρες για αυτό. 

ναι πλέον ελαττώνω volume σε lift και κάνω χαμηλής έντασης αερόβιο

• Moderators
Δημοσ.

ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑ να σε δω σε γυμ και τι άλλο !!! 

Aστα να πανε, χαλασα, εκοψα το τσιγαρο, τωρα θα κοψω και τις επισκεψεις στο anti fitness νημα και θα συχναζω εδω, γραφτηκα γυμναστηρι, το επομενο βημα δεν ξερω ποιο ειναι   :lol:

Πιστεύω θα μάθεις πολλά πράγματα. Θες να πεις και το γυμναστήριο?

Το πιστευω κι εγω, ετσι κι αλλιως σε αυτην τη φαση οι γνωσεις μου ειναι ανυπαρκτες. Το γυμναστηρι δεν ειναι γνωστο, τουτο δω ειναι http://fitnesstraining.gr/ft-metamorfosi/ 

• Like 3
Δημοσ.

Aστα να πανε, χαλασα, εκοψα το τσιγαρο, τωρα θα κοψω και τις επισκεψεις στο anti fitness νημα και θα συχναζω εδω, γραφτηκα γυμναστηρι, το επομενο βημα δεν ξερω ποιο ειναι   :lol:

Καλή αρχή man !!! 

• Like 1
Δημοσ.

Αν εκανες συνεχεια θα σουν πιο ανετος.

Μακαρι να βρισκεις λιγο χρονο να κανεις εστω και ενα μισαωρο

Δεν ειναι τοσο θεμα χρονου ,κάνοντας αυτο το κενο τον χειμώνα, την άνοιξη εχω πολυ όρεξη να ξανα αρχίσω γυμναστική ,φοβάμαι οτι αν δεν σταματήσω καθόλου θα κουραστω ,αυτο κανω τα τελευταία 3 χρονια που γυμνάζομαι και λειτουργεί.

Εάν θέλεις οι απογευματινές βόλτες, να μην είναι "απλά" βόλτες, έχω γράψει ένα-δυο posts στο thread για το πώς μπορείς να κάνεις προπόνηση με το ποδήλατο.

Ποιο πολυ για προπόνηση το κανω ,μετα την "βολτα" τα χέρια μου ειναι λες και εχω κανει κάμψεις δικεφάλων , γενικα αν κανεις πολυ όρθιος γυμνάζει ολο το σώμα .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...