Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειναι ανατομικό το θέμα εχει να κάνει με την κατασκευή του ανθρώπου

αν χρειαζόντουσαν οι γάμπες 48ωρο αποθεραπείας , θα έπρεπε μετα την προπόνηση να μην περπατάμε να ξαπλωνουμε για κανα δυο μερες ! ποιος κάνει την δουλειά ολο το 24ωρο που είμαστε στο πόδι,  καθε μερα για ολη μας την ζωή λες ? οι γάμπες μήπως ?

δεν προσπαθώ να σε πείσω για κατι ουτε εισαι υποχρεωμένος να τα ξέρεις όλα

τα λεμε φιλε

• Like 2
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.
αν χρειαζόντουσαν οι γάμπες 48ωρο αποθεραπείας , θα έπρεπε μετα την προπόνηση να μην περπατάμε να ξαπλωνουμε για κανα δυο μερες ! ποιος κάνει την δουλειά ολο το 24ωρο που είμαστε στο πόδι,  καθε μερα για ολη μας την ζωή λες ? οι γάμπες μήπως ?

τα λεμε φιλε

Και τα τετρακεφαλα χρησιμοποιουμε ακριβως τις ιδιες ωρες και σκαλια και κατσε σηκω σε καρεκλες κτλ αλλα δεν ισχυει το ιδιο.
Καθε ανθρωπος αναλογα την χρηση που κανει στους μυς του αναπτυσει και τους αντιστοιχους,αυτο ειναι ολο. Ενας δρομεας με εναν bb μπορει να εχουν ιδιο μεγεθος τετρακεφαλου πχ αλλα ο ενας εχει λευκες ινες και ο αλλος περισσοτερες κοκκινες.Ο πρωτος εχει την σντοχη και την ταχυτητα και μπορει να τους "καιει" καθημερινα στην προπονηση ενω ο δευτερος αν το κανει δεν θα εχει και τα καλυτερα αποτελεσματα!
Αυτο ειναι ολο..Φιλικα
Δημοσ.

Συνονόματε, άμα σου ξανατύχει, ΣΗΚΩ από το κρεβάτι, ετοίμασε ένα ελαφρύ ποτό (αν δεν πίνεις αλκοόλ, τότε ένα κακάο ή γάλα ή τσάι ή βρες κάτι που σε αρέσει και σε ηρεμεί βρε αδερφέ!) και δες μια ταινία με χαμηλωμένα φώτα μέχρι να ξανανυστάξεις. Το να στριφογυρνάς στο κρεβάτι δε βοηθά γιατί εκνευρίζεσαι που δε σε πιάνει ύπνος κι αυτό σε αποτρέπει από το να σε πάρει ο ύπνος που σε κάνει να εκνευρίζεσαι κι αυτό σε αποτρ...

Το πιασες :)

• Like 6
Δημοσ.

τα λεμε φιλε

Απο τη μια αυτο για τις γαμπες οπως το λες εχει λογικη αλλα απο την αλλη με βαση αυτο δε θα επρεπε να λεμε το ιδιο και για τα ποδια ?

Οι κοιλιακοι παντως δουλευουν σχεδον συνεχεια ασχετα αν δεν το καταλαβαινουμε. (deadlifts, squat, ποδηλατο κλπ)

• Like 2
Δημοσ.

Οι κοιλιακοι παντως δουλευουν σχεδον συνεχεια ασχετα αν δεν το καταλαβαινουμε. (deadlifts, squat, ποδηλατο κλπ)

Όπως και οι τρικέφαλοι. Μέχρι στιγμής δεν έχω βάλει στο πρόγραμμά μου έξτρα άσκηση για τρικέφαλους. Δουλεύονται και τους νιώθω σε ασκήσεις στήθους (dips-push ups), και σε hand-stands. Ακόμη και σε ασκήσεις ραχιαίων (bridges).

Δημοσ.

Συνονόματε, άμα σου ξανατύχει, ΣΗΚΩ από το κρεβάτι, ετοίμασε ένα ελαφρύ ποτό (αν δεν πίνεις αλκοόλ, τότε ένα κακάο ή γάλα ή τσάι ή βρε κάτι που σε αρέσει και σε ηρεμεί βρε αδερφέ!) και δες μια ταινία με χαμηλωμένα φώτα μέχρι να ξανανυστάξεις. Το να στριφογυρνάς στο κρεβάτι δε βοηθά γιατί εκνευρίζεσαι που δε σε πιάνει ύπνος κι αυτό σε αποτρέπει από το να σε πάρει ο ύπνος που σε κάνει να εκνευρίζεσαι κι αυτό σε αποτρ...

Το πιασες :)

Ωραίος. Με κανα τσάι θα την βγάλω παρόλο που μ'αρέσει το ποτό δεν παίζει να σηκωθώ και να πίνω gin 3 το βράδυ. 

Επειδή το παθαίνω συχνά το να μην κοιμάμαι κατευθείαν (πρώτη φορά τόσες ώρες...συνύθως από 30 λεπτά μέχρι 1:30 ώρα) το θέμα είναι ότι βλέπω ήδη σειρά/ταινία στο κρεβάτι πριν κοιμηθώ και την κλείνω όταν νυστάζω οπότε δεν είναι ότι προσπαθώ να κοιμηθώ χωρίς να νυστάξω. Τέλος πάντως, θα δοκιμάσω το παραπάνω με τσαγάκι και βλέπουμε.

Δημοσ.

Γάμπες και κοιλιά καθημερινά,  καμία σχέση με τετρακέφαλα , οι γάμπες στηρίζουν το βάρος του σώματος μας όχι τα τετρακέφαλα (δεν περιγράφω άλλο έλεος δλδ)

ήδη έγραψα πολλά ενώ εχω λίγο χρόνο , όποιος θελει καταλαβαίνει , όποιος δεν θέλει ας κάθεται να γκουγκλαρει για λεύκες και κόκκινες ίνες ! μαικ βάρα κάθε μερα αν θες, αν πάθεις τπτ πλερώνω :)

• Like 3
Δημοσ.

@bosei

Εγώ όταν το παθαίνω αυτό, απλά σηκώνομαι από το κρεββάτι, βγαίνω έξω στο μπαλκόνι να με χτυπήσει λίγο αέρας (είμαι που είμαι ξύπνιος, τουλάχιστον θα μου φύγει το σπάσιμο), κάθομαι λίγο στο laptop και έτσι χαλαρώνω.

• Like 1
Δημοσ.

Όπως και οι τρικέφαλοι. Μέχρι στιγμής δεν έχω βάλει στο πρόγραμμά μου έξτρα άσκηση για τρικέφαλους. Δουλεύονται και τους νιώθω σε ασκήσεις στήθους (dips-push ups), και σε hand-stands. Ακόμη και σε ασκήσεις ραχιαίων (bridges).

Αν κανεις στο σπιτι γυμναστικη οκ γιατι δεν εχεις και την ποικιλια των μηχανηματων κλπ του γυμναστηριου, αλλα ειναι διαφορετικο να εχεις μια μερα αφιερωμενη στα χερια.

Εκανα και γω καποτε τα χερια μαζι με πλατη κ στηθος και δεν ειχε καμια σχεση με τωρα που τα εχω σε ξεχωριστη μερα (δικεφαλο+τρικεφαλο).

Bridges δε ξερω τι ειναι, δεν εχω κανει ποτε :P

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίος. Με κανα τσάι θα την βγάλω παρόλο που μ'αρέσει το ποτό δεν παίζει να σηκωθώ και να πίνω gin 3 το βράδυ. 

Επειδή το παθαίνω συχνά το να μην κοιμάμαι κατευθείαν (πρώτη φορά τόσες ώρες...συνύθως από 30 λεπτά μέχρι 1:30 ώρα) το θέμα είναι ότι βλέπω ήδη σειρά/ταινία στο κρεβάτι πριν κοιμηθώ και την κλείνω όταν νυστάζω οπότε δεν είναι ότι προσπαθώ να κοιμηθώ χωρίς να νυστάξω. Τέλος πάντως, θα δοκιμάσω το παραπάνω με τσαγάκι και βλέπουμε.

τι τσαι βρε :P εχει καφεινη μεσα... αφου σε ατομα που τους πειραζει ο καφες πινουν τσαι για την τσιτα.

χαμομιλακι ειναι χαλαρωτικο για το βραδυ. 

Παντως το ιδιο παθαινω κι εγω ειδικα αν κανω αεροβιο βραδυ... κ γνκ τις μερες προπονησης. Καλα το χειροτερο ειναι ν χεις και το πρωι σχολη. επιπλεον αγχος....

Δημοσ.

τι τσαι βρε :P εχει καφεινη μεσα... αφου σε ατομα που τους πειραζει ο καφες πινουν τσαι για την τσιτα.

χαμομιλακι ειναι χαλαρωτικο για το βραδυ. 

Παντως το ιδιο παθαινω κι εγω ειδικα αν κανω αεροβιο βραδυ... κ γνκ τις μερες προπονησης. Καλα το χειροτερο ειναι ν χεις και το πρωι σχολη. επιπλεον αγχος....

Κλάιν ρε, μία κούπα έχει 20mg καφείνης. Εδώ παίρνω 200mg για καμία διέγερση.

Δημοσ.

Εκεί που είσαι ήμουνα, να ξες. Το έχω γράψει και παλιότερα, το νορμάλ είναι να κοιμάσαι στο τετράωρο 12-4 και να συμπληρώνεις άλλες 4 ώρες από πριν και μετά (π.χ. 11-7).

Το δικό σου ωράριο έχει βγάλει το φυσιολογικό σου ωράριο (αυτό που θα ακολουθούσες δηλαδή αν δεν υπήρχε ηλεκτρισμός) εντελώς εκτός τροχιάς γι αυτό και δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς.

Το τσάι θα σε βοηθήσει αλλά κάποια στιγμή* θα πρέπει να αντιμετωπίσεις την αιτία, όχι το σύμπτωμα.

*κάποια στιγμή=όταν γίνεις σκατόγερος σαν και μένα με γυναίκα και παιδιά :)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...