alex_000 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δεν ξέρω τι να σου πω εγώ πάντα στον ύπνο ήμουν εύκολος. Πιστεύω σαν φοιτητής κοιμάσαι διαφορετικές ώρες κάθε μέρα. Ο οργανισμός μπορεί να δουλεύει σαν ρολόι με ακρίβεια 10 λεπτου αν στρώσεις το πρόγραμμα σου. Αν όμως κάθε μέρα κοιμάσαι 3-5 ξημερώματα και μια μέρα σου την βαρέσει να κοιμηθείς 10, φυσικά δεν θα σε πάρει ο ύπνος. 2
Mikeasdf Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Εγω αν συνηθισω ενα διαστημα (οπως τωρα) να κοιμαμαι 5-6 το πρωι και μετα παω να κοιμηθω 10-11 το βραδυ, οσο κουρασμενος και αν ειμαι, ξυπναω αναγκαστικα μεσα στα χαραματα (3-4) και δε μπορω να κοιμηθω μετα.Αυτο γινεται 1-2 φορες μεχρι να αλλαξει ο οργανισμος και να ξεκινησω να κοιμαμαι νωρις παλι.
manic Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Πήγα σε καινούργιο gym και μου έβγαλαν νέο πρόγραμμα, ενώ τόσα χρόνια είχα 1 μυική ομάδα εξάσκηση την εβδομάδα τώρα κάνω 2 φορές (και μείωσαν ασκήσεις γιατι αλλιώς θα έκλεινα 4ωρο) δηλαδή κάνω: (1) πλάτη-στήθος-δικέφαλους (2) πόδια-ώμοι-τρικέφαλοι Τα οποία γίνονται 2 φορές αφού πάω 4 μέρες/εβδομάδα. Καλύτερο ή χειρότερο?
Mau-Maus Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Ωραίος γυμναστής στο έβγαλε το πρόγραμμα Πες μου κάτι, ασχολήθηκε πάνω από ένα λεπτό μαζί σου? 3
manic Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Ωραίος γυμναστής στο έβγαλε το πρόγραμμα Πες μου κάτι, ασχολήθηκε πάνω από ένα λεπτό μαζί σου? Να υποθέσω οχι? ΧΑΧΑ πολυυ ωραία και πήραν και ένα σκασμό λεφτα, τωρα τι κανουμε?
Mikeasdf Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Πήγα σε καινούργιο gym και μου έβγαλαν νέο πρόγραμμα, ενώ τόσα χρόνια είχα 1 μυική ομάδα εξάσκηση την εβδομάδα τώρα κάνω 2 φορές (και μείωσαν ασκήσεις γιατι αλλιώς θα έκλεινα 4ωρο) δηλαδή κάνω: (1) πλάτη-στήθος-δικέφαλους (2) πόδια-ώμοι-τρικέφαλοι Τα οποία γίνονται 2 φορές αφού πάω 4 μέρες/εβδομάδα. Καλύτερο ή χειρότερο? Πες του γυμναστη αμα ειναι να τα κανεις ολα μαζι σε 1 μερα ωστε να βγαινουν 5 φορες τη βδομαδα 2
Expertr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Πήγα σε καινούργιο gym και μου έβγαλαν νέο πρόγραμμα, ενώ τόσα χρόνια είχα 1 μυική ομάδα εξάσκηση την εβδομάδα τώρα κάνω 2 φορές (και μείωσαν ασκήσεις γιατι αλλιώς θα έκλεινα 4ωρο) δηλαδή κάνω: (1) πλάτη-στήθος-δικέφαλους(2) πόδια-ώμοι-τρικέφαλοι Τα οποία γίνονται 2 φορές αφού πάω 4 μέρες/εβδομάδα. Καλύτερο ή χειρότερο? Αφου ειναι τετραημερο παιξε:1) πλατη-δικεφαλα2) στηθος-τρικεφαλα3)ποδια-ωμους4) τρικεφαλα-δικεφαλα 1
Liverpool89 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Αφου ειναι τετραημερο παιξε: 1) πλατη-δικεφαλα 2) στηθος-τρικεφαλα 3)ποδια-ωμους 4) τρικεφαλα-δικεφαλα Οχι.. γνωμη μου Καλυτερα η φουλ μποντυ ή ανω κατω σωμα 1
Mau-Maus Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Να υποθέσω οχι? ΧΑΧΑ πολυυ ωραία και πήραν και ένα σκασμό λεφτα, τωρα τι κανουμε? Θα πας και θα του πεις επί λέξη 'εγώ δεν θα κάνω αυτό που μου είπες, εγώ θα κάνω στήθος ώμους τραπέζια την πρώτη μέρα πλάτη χέρια την δεύτερη και πόδια ~ αερόβιο την Τρίτη! Την τέταρτη κυκλικά ότι την πρώτη και ούτω καθεξής.. Εσύ δεν θέλω να μου ξανά βγάλεις πρόγραμμα γιατί οι γνώσεις σου δεν φτάνουν ούτε για αρχάριους, αν είναι δυνατόν να με βάζεις να κάνω τις ίδιες ομάδες μέρα παρά μέρα , πότε θα έχουν οι μύες το 48ώρο της αποκατάστασης που χρειάζονται υποχρεωτικά? Που στα μάθανε αυτά? ' Αυτά πες του και φύγε.. Να σου πω την απάντηση του? Για μια βδομάδα στο έδωσα αυτό μέχρι να μπεις, μετά θα στο άλλαζα.. 3
Expertr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Ο χρήστης Expertr είπε: Αφου ειναι τετραημερο παιξε: 1) πλατη-δικεφαλα 2) στηθος-τρικεφαλα 3)ποδια-ωμους 4) τρικεφαλα-δικεφαλα Οχι.. γνωμη μου Καλυτερα η φουλ μποντυ ή ανω κατω σωμα Φουλ μποντυ 4 φορες την εβδομαδα εννοεις;Αυτο ειναι για τελιως αρχαριους μεχρι να μπουν στο "θεμα"...Διαφορετικα δεν προκειται να εχουν οι μυς του τοσο γρηγορη αναρρωση και σε φαρμακο να μπει... Ανω κατω σωμα; Δεν καταλαβα
gon1332 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Και κοιλιά πότε κάνετε; Δεν είδα πότε σας την έχουν;
Expertr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Και κοιλιά πότε κάνετε; Δεν είδα πότε σας την έχουν; Καθε βραδυ οταν πλακωνομαστε στο φαγητο..:Ρ 1
Mikeasdf Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Και κοιλιά πότε κάνετε; Δεν είδα πότε σας την έχουν; Δευτερα Τεταρτη Παρασκευη. Κάθε μέρα Δε χρειαζονται και οι κοιλιακοι ξεκουραση ρε μαους?
yannis27gr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μα είμαι "καθαρός" κοντά 2 βδομαδες από διεγερτικα + την προηγούμενη μέρα ήμουν με 5 ώρες ύπνο. Καμία φορά η έλλειψη ύπνου οδηγεί σε υπερένταση, μάλλον λόγω περίσσειας αδρεναλίνης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις