Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές. Η αλήθεια είναι πως δε θέλω να φουσκώσω. Απλά να δυναμώσω. Ήξερα όμως πως κάτι δεν πρόσεχα στη διατροφή μου ώστε να μην παίρνω εύκολα κιλά. Επίσης δε θέλω να μετράω ποσότητες καθημερινά. Το έψαξα λιγάκι και πάνω κάτω ισχύουν αυτά τα βάρη που δώσατε. Οπότε θα φτιάξω κι ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής υψηλό σε πρωτεΐνες το οποίο θα συμπληρώνει το ήδη υπάρχον και θα προσπαθώ να το τηρώ. Μπορεί να το post-άρω για να πέσουν παρατηρήσεις.

Πάντως πρώτη μου σκέψη είναι να δοκιμάσω διάφορα βάρη ώστε να δω τι μου ταιριάζει. Πχ θα ξεκινήσω με Χ1.5 και βλέπουμε. Αν δω αλλαγές τότε θα σημειώσω πως για μένα αυτό είναι για να παίρνω βάρος. Θα σας ενημερώσω με αποτελέσματα.

Δεν θα φουσκωσεις φιλε μου.. αμα φουσκωναμε τοσο ευκολα..

Θα ηθελα να σου προτεινω να αφιερωσεις μερικες ωρες να διαβασεις καποια πραγματα γενικα με τη γυμναστικη και τη διατροφη (πως λειτουργει και να καταλαβεις οτι ειναι οπλο) 

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Παει και αυτο το πουσουκου τελειωνοντας την σχολη εκπαιδευτων Canyoning  και μετα  απο  5 ωρες διασχιση και 18 ραπελ ...

post-237837-0-95625600-1445242703_thumb.jpg

• Like 12
Δημοσ.

Αυτο το πραγμα να κανω φαστινγκ να εχω σχεδον την ιδια διατροφη,να τρεχω σαν το σκυλι στο crossfit +3 προπονησεις gym[6 φορες την εβδομαδα και αεροβιο στο crossfit απο εκει που δψεν ετρεχα καθολκου] ,και αντι να χανω κιλα να εχω παρει 1,5 κιλο δεν το καταλαβαινω.

Δημοσ.

Μήπως έχει μειωθεί η δραστηριότητα σου εκτός gym? Μετράς θερμίδες? In other news, χτες πέφτω 10 για ύπνο...τελευταία φορά που κοίταξα ρολόι και ημουν Ξύπνιος ήταν 2:30. Είχα ξενερώσει την ζωή μου

• Like 1
Δημοσ.

Αχά. Το ξέρω πως δε θα γίνω "φουσκωτός" έτσι. Απλά θέλω σε κάποιο σημείο να σταματήσω να παίρνω κιλά. Πιστεύω για μένα στα 65 ας πούμε. Από εκεί και πέρα κάνω διατήρηση. Έτσι;

Αυξάνοντας όμως τη δυσκολία της γυμναστικής (πιο δύσκολες ασκήσεις όχι πιο πολλές ώρες) και κάνοντας διατήρηση δεν καίγονται οι μύες; Στην παρούσα φάση που είμαι νομίζω είναι σα να κάνω διατήρηση. Σε σχέση με τότε που δεν έκανα γυμναστική πήρα λίγο μάζα αλλά δε βλέπω και καμμιά εξέλιξη γενικότερα. Αντιθέτως βλέπω εξέλιξη στη δύναμή μου.

Έχετε μήπως κατά νου κάποια καλή πηγή που να εξήγει τί συμβαίνει με αυτό το θέμα; Τι σχέση έχει ας πούμε η μυϊκή διάπλαση με τη δύναμη και αντοχή;

Δημοσ.

Δειτε τωρα ποζερι.... Να μας πει οτι τελειωνει σχολη εκπαιδευτων και να βαλει βρεγμενη φωτο οπου εντελως τυχαια φαινονται οι κοιλιακοι... Ρε μπουλη δε ψαρωνουμε! Αντε μην ανεβασω τα παϊδακια που φαγα χτες κ τεζαρουν ολοι χαχαχαχα

• Like 4
Δημοσ.

Δειτε τωρα ποζερι.... Να μας πει οτι τελειωνει σχολη εκπαιδευτων και να βαλει βρεγμενη φωτο οπου εντελως τυχαια φαινονται οι κοιλιακοι... Ρε μπουλη δε ψαρωνουμε! Αντε μην ανεβασω τα παϊδακια που φαγα χτες κ τεζαρουν ολοι χαχαχαχα

δώστα στη φόρα ... έτσι να μας τρέχουν τα σάλια ... 

εγώ θα παχύνω στις 25, έχω ελεύθερο με πίτσες και θα ψήσω και πεινερλάκια :D 

• Like 2
Δημοσ.
Αχά. Το ξέρω πως δε θα γίνω "φουσκωτός" έτσι. Απλά θέλω σε κάποιο σημείο να σταματήσω να παίρνω κιλά. Πιστεύω για μένα στα 65 ας πούμε. Από εκεί και πέρα κάνω διατήρηση. Έτσι;

Αυξάνοντας όμως τη δυσκολία της γυμναστικής (πιο δύσκολες ασκήσεις όχι πιο πολλές ώρες) και κάνοντας διατήρηση δεν καίγονται οι μύες; Στην παρούσα φάση που είμαι νομίζω είναι σα να κάνω διατήρηση. Σε σχέση με τότε που δεν έκανα γυμναστική πήρα λίγο μάζα αλλά δε βλέπω και καμμιά εξέλιξη γενικότερα. Αντιθέτως βλέπω εξέλιξη στη δύναμή μου.

Έχετε μήπως κατά νου κάποια καλή πηγή που να εξήγει τί συμβαίνει με αυτό το θέμα; Τι σχέση έχει ας πούμε η μυϊκή διάπλαση με τη δύναμη και αντοχή;

Η διατροφη που θα κανεις συμφωνα και συμφωνα με την προπονηση σου θα εχει ενα οριο κιλων ετσι και αλλιως.Οταν πας σε αυτα θα σταματησεις να παιρνεις κιλα.Ξεκινα εσυ μια καλη διατροφη οπως ειπαμε και οταν ξεκινας και παιρνεις εδω ειμαστε και μιλαμε.

Ειναι διαφορετικου τυπου μυς της αντοχης με της δυναμης/διαπλασης.
Οι λευκες και κοκκινες ινες.Ειναι μεγαλο κεφαλαιο να κατσουμε να το εξηγησουμε καθως εκτος απο γεννετικο μπορεις και εσυ ο ιδιος να το "φτιαξεις" κατα καποιον τροπο στα μετρα σου.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω μαλλον εχω παλι ξεφυγει σε tsh , αυριο θα κανω εξεταση, μ αποτελεσμα εκει που καθομαι να χω 100 σφυξεις. πολυ χρησιμο το γκαρμιν!!! Μπορει να μη τρεχω αλλα καταγραφω σφυγμους και τα λεω στο γιατρο χαχχαα

Δημητρα πιτσα και πεινιρλι μαζι;; Πολυ ζυμαρι!!! Ριξε εκει κανα chicken nugget, κανα onion ring.. Ξερεις μες τη τηγανιλα :P

Δημοσ.

Εγω μαλλον εχω παλι ξεφυγει σε tsh , αυριο θα κανω εξεταση, μ αποτελεσμα εκει που καθομαι να χω 100 σφυξεις. πολυ χρησιμο το γκαρμιν!!! Μπορει να μη τρεχω αλλα καταγραφω σφυγμους και τα λεω στο γιατρο χαχχαα

Δημητρα πιτσα και πεινιρλι μαζι;; Πολυ ζυμαρι!!! Ριξε εκει κανα chicken nugget, κανα onion ring.. Ξερεις μες τη τηγανιλα :P

ζυμαράκια φουλ λέμε!!! μου αρέσουν πολύ :D 

Δημοσ.

Μήπως έχει μειωθεί η δραστηριότητα σου εκτός gym? Μετράς θερμίδες? In other news, χτες πέφτω 10 για ύπνο...τελευταία φορά που κοίταξα ρολόι και ημουν Ξύπνιος ήταν 2:30. Είχα ξενερώσει την ζωή μου

αφού το έχεις κάψει με καφεείνες και μαλακίες, κόψε όλα τα διεγερτικά. 

Δημοσ.

Μα είμαι "καθαρός" κοντά 2 βδομαδες από διεγερτικα + την προηγούμενη μέρα ήμουν με 5 ώρες ύπνο.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...