Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@gon1332 φιλε να τρως παρα πολυ εγω ειμαι 25 χρονων και 1.70 υψος πριν δυο χρονια ημουν ακριβως τα ιδια κιλα με εσενα , με γυμναστικη και πολυ φαι εχω φτασει τα 71κιλα ;)

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Η φώτο είναι λίγο θολή, αλλά αν οπως λες κανεις μονο γυμναστική στο σπίτι έχεις τρομερά αποτελέσματα και πολύ υπομονή.. Εγώ δεν θα μπορούσα

Oντως θέλει πολύ υπομονή και δυνατά μεταλ στα ηχεία!  :devil:

Πάντως φαίνεται οτι δεν ειμαι "γυμναστηριακος"  απο οτι κάποια σημεία τους σώματος μου ειναι αρκετά γυμνασμένα και κάποια αλλα πολυ λιγο επειδή δεν εχω την ποικιλία του γυμναστηρίου, αλλα ειμαι αρκετά  ευχαριστημενος με το αποτελεσμα.

Καθε χρονο βελτιώνομαι αλλα ιδικά φέτος ανέβηκα αρκετά ,πιστεύω επειδή έτρωγα καλύτερα(και περισσότερο).

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές. Η αλήθεια είναι πως δε θέλω να φουσκώσω. Απλά να δυναμώσω. Ήξερα όμως πως κάτι δεν πρόσεχα στη διατροφή μου ώστε να μην παίρνω εύκολα κιλά. Επίσης δε θέλω να μετράω ποσότητες καθημερινά. Το έψαξα λιγάκι και πάνω κάτω ισχύουν αυτά τα βάρη που δώσατε. Οπότε θα φτιάξω κι ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής υψηλό σε πρωτεΐνες το οποίο θα συμπληρώνει το ήδη υπάρχον και θα προσπαθώ να το τηρώ. Μπορεί να το post-άρω για να πέσουν παρατηρήσεις.

Πάντως πρώτη μου σκέψη είναι να δοκιμάσω διάφορα βάρη ώστε να δω τι μου ταιριάζει. Πχ θα ξεκινήσω με Χ1.5 και βλέπουμε. Αν δω αλλαγές τότε θα σημειώσω πως για μένα αυτό είναι για να παίρνω βάρος. Θα σας ενημερώσω με αποτελέσματα.

Δημοσ.

Εννοείται ότι θα έχανε άνετα. Δεν είναι κανένας τυχαίος ο Larrat. Ο καθένας στο άθλημά του! Η δύναμη που έχουν οι arm wrestlers στους καρπούς, πήχεις, αντοχή δικεφάλων σε μεγάλη διάρκεια μέγιστης προσπάθειας, η τεχνική τους... παίρνει χρόνια για να συνηθίσουν/δυναμώσουν οι τένοντες στην καταπόνηση. 

Όπως το ίδιο εύκολα θα έχανε ο Thor από π.χ. τον Klitchko στην πυγμαχία. Θα τους έσκιζε όμως σε αγώνα strongman.

Ο Denis Cyplenkov είναι ίσως ο αθλητής με την πιο επιτυχημένη μετάβαση από strongman σε arm-wrestler.

Μερικά βίντεο προπόνησης και αγώνων από τον Alexey Voevoda(άφησε και αυτός το στίγμα του, όπως και ο τεράστιος John Breznk) , και επίσης ένα αφιέρωμα στον Cyplenkov.

https://www.youtube.com/watch?v=Rkawy7SfMZ4

https://www.youtube.com/watch?v=3lWq6XikJDc

Υ.Γ.: επεξεργασία

Δημοσ.

Μα γυμναστική κάνω στο σπίτι δεν εχω παει ποτε γυμναστήριο αλλα επειδή η δουλεια μου ειναι χειρωνακτική και απο τώρα μεχρι την άνοιξη δουλεύω σχεδόν ολη την εβδομάδα(και ΣΚ) δεν αντέχω να κανω και βάρη .

Κανω ομως αρκετό ποδήλατο , σε λιγο φεύγω για την απογευματινή βολτα 

Εάν θέλεις οι απογευματινές βόλτες, να μην είναι "απλά" βόλτες, έχω γράψει ένα-δυο posts στο thread για το πώς μπορείς να κάνεις προπόνηση με το ποδήλατο.

Δημοσ.
Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές. Η αλήθεια είναι πως δε θέλω να φουσκώσω. Απλά να δυναμώσω. Ήξερα όμως πως κάτι δεν πρόσεχα στη διατροφή μου ώστε να μην παίρνω εύκολα κιλά. Επίσης δε θέλω να μετράω ποσότητες καθημερινά. Το έψαξα λιγάκι και πάνω κάτω ισχύουν αυτά τα βάρη που δώσατε. Οπότε θα φτιάξω κι ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής υψηλό σε πρωτεΐνες το οποίο θα συμπληρώνει το ήδη υπάρχον και θα προσπαθώ να το τηρώ. Μπορεί να το post-άρω για να πέσουν παρατηρήσεις.

Πάντως πρώτη μου σκέψη είναι να δοκιμάσω διάφορα βάρη ώστε να δω τι μου ταιριάζει. Πχ θα ξεκινήσω με Χ1.5 και βλέπουμε. Αν δω αλλαγές τότε θα σημειώσω πως για μένα αυτό είναι για να παίρνω βάρος. Θα σας ενημερώσω με αποτελέσματα.

Αυτο το δεν θελω να φουσκωσω που λετε οι περισσοτεροι λες και οταν ξεκινας το γυμ με διατροφη γινεσαι σαν τον cutler δεν μπορω να το εξηγησω.
ΔΕΝ θα φουσκωσεις οπως το εννοεις μην φοβασαι..;) 100%
Αλλοι παλευουν χρονια μεσα στο φαρμακο

• Like 3
Δημοσ.

Είναι θέμα άγνοιας. Το πιο αστείο είναι ότι συνήθως το λένε οι γυναίκες που είναι σχεδόν αδύνατο να φουσκώσουν ακόμα και αν κατασκηνώσουν στο gym

Δημοσ.

Είναι θέμα άγνοιας. Το πιο αστείο είναι ότι συνήθως το λένε οι γυναίκες που είναι σχεδόν αδύνατο να φουσκώσουν ακόμα και αν κατασκηνώσουν στο gym

αχ πες τα γιατί ένα ολόκληρο Σάββατο προσπαθούσα να εξηγήσω πως δεν γινόμαστε άνευ φαρμάκου υπερμαζικά τούμπανα.... 

δυστυχώς όλοι νομίζουν πως πάμε να ανεβούμε σε κάποιο stage ξέρω εγώ ... 

anyway, καλημέρα και καλή εβδομάδα guys 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...