Votritis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δε συμφωνώ στην πλήρη αποχή απο βάρη. Κι εγω άνω των -αντα είμαι (σήμερα κλείνω τα 42 ) και με τρελή καθημερινότητα αλλα σίγουρα μπορείς να βρεις λίγο χρόνο, έστω για body weight ασκήσεις στο σπίτι σου. Ακόμα και μερικά σετ σανίδας θα κάνουν καλύτερη δουλειά απο το τίποτα. Η γυμναστική ειναι τρόπος ζωής. Για μένα τουλάχιστον Μα γυμναστική κάνω στο σπίτι δεν εχω παει ποτε γυμναστήριο αλλα επειδή η δουλεια μου ειναι χειρωνακτική και απο τώρα μεχρι την άνοιξη δουλεύω σχεδόν ολη την εβδομάδα(και ΣΚ) δεν αντέχω να κανω και βάρη . Κανω ομως αρκετό ποδήλατο , σε λιγο φεύγω για την απογευματινή βολτα 2
kogba Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Ωραίος αγώνας ο χθεσινός. Ο "Triple G" είναι αναμφίβολα ένας κορυφαίος boxer-puncher, διαβάζει τον αντίπαλο και εφαρμόζει το σχέδιό του. https://www.youtube.com/watch?v=OoLQUecCuSY&feature=youtu.be
alex_000 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μα γυμναστική κάνω στο σπίτι δεν εχω παει ποτε γυμναστήριο αλλα επειδή η δουλεια μου ειναι χειρωνακτική και απο τώρα μεχρι την άνοιξη δουλεύω σχεδόν ολη την εβδομάδα(και ΣΚ) δεν αντέχω να κανω και βάρη . Κανω ομως αρκετό ποδήλατο , σε λιγο φεύγω για την απογευματινή βολτα Η φώτο είναι λίγο θολή, αλλά αν οπως λες κανεις μονο γυμναστική στο σπίτι έχεις τρομερά αποτελέσματα και πολύ υπομονή.. Εγώ δεν θα μπορούσα
gon1332 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 @thomasG4 Ποια squats κανεις; Τα ολοκληρωμένα; Απλά θέλουν προσοχή όπως είπαν οι παραπάνω. Πχ για να αποκτήσω δύναμη και να προχωρήσω στα full-squats κάνω στάνταρ τρέξιμο και 1χ25 half squats για ζέσταμα. Το working set μου είναι 2χ50 half-squats. Πλέον νιώθω ότι τα έχω τέλεια και με ευκολία. Οπότε δειλά δειλά μπαίνω στα full squats. 1
thomasG4 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 @thomasG4 Ποια squats κανεις; Τα ολοκληρωμένα; Απλά θέλουν προσοχή όπως είπαν οι παραπάνω. Πχ για να αποκτήσω δύναμη και να προχωρήσω στα full-squats κάνω στάνταρ τρέξιμο και 1χ25 half squats για ζέσταμα. Το working set μου είναι 2χ50 half-squats. Πλέον νιώθω ότι τα έχω τέλεια και με ευκολία. Οπότε δειλά δειλά μπαίνω στα full squats. Full squats (οχι pistol squats) κάνω, αλλά δεν είμαι τελείως αρχάριος κάνω χρόνια bodyweight διάφορες ασκήσεις (pull-ups,squats, διάφορα HIIT προγραμματα, push-ups κτλ) απλά όχι σταθερά και όχι τόσο αερόβιο. Τώρα επιτέλους βρήκα ένα πρόγραμμα που πιστεύω είναι καλό για ενδυνάμωση και θα το τηρήσω. Στις ενδιάμεσες μέρες κάνω χαλαρό jogging εκτός κυριακής. Τα squats btw ποτέ δεν μου φαινόντουσαν τόσο δύσκολα. Είναι έτσι το σκαρί μου και έχω αρκετά δυνατούς τετρακέφαλους. Επίσης τα squats τα κάνω ass to the grass στυλ. Δηλαδή όσο πιο χαμηλά πάει. Απο προθέρμανση κάνω αυτά που λέει στο warm up, εδώ. 2
dimitra_m3 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 η καλύτερη προπόνηση ώμων/τρικεφάλων ever (και πολύ καλό μεταερόβιο) Πολύ το χάρηκα 3
Liverpool89 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Τα γυμναστηρια bodysoul ειναι μονο με προγραμματα πχ γιογκα κλπ, ή μπορεις να πας και μεμονωμενα?
gon1332 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Τι προσέχετε στη διατροφή σας οι bodyweight; Αναφέρετε ηλικία, ύψος και βάρος. Είμαι 23 χρόνων, 1.67 (μάλλον) ύψος και 56.7 κιλά μάζα. (Αγύμναστος φουλ είμαι 52 κιλά.) Γενικότερα δεν παίρνω λίπος όταν τρώω. Μπορώ να πω πως έχω πολύ καλό μεταβολισμό. Από μικρός. Οπότε δεν έχω ψαχτεί και πολύ γενικά με τη διατροφή. Από εικόνες που βλέπω και μετρήσεις από εφαρμογές στο internet παίζει να είμαι στα 15% λίπος. Εγώ γενικά προσπαθώ να έχω τουλάχιστον 3 γεύματα μέσα στη μέρα. Επίσης, τουλάχιστον 1.5 λίτρα νερό. Καλό πρωινό με υδατάνθρακες και πρωτεΐνες. Ένα λίγο λιπαρό δεκατιανό (είδη φούρνου). Μεσημεριανό. Για απογευματινό φρούτα ή κανένα κράκερς. Για βραδυνό προσπαθώ να το κάνω όσο πιο μικρό γίνεται. Το πιο σημαντικό είναι να τρώω νωρίς καλά. Όταν έχω γυμναστική ή οποιοδήποτε είδος άθλησης, μισή ώρα πριν τρώω ή κανα-δυό φρυγανιές με φυστικοβούτυρο ή ταχίνι, μπανάνα ή μπάρα δημητριακών. Αμέσως μετά την άθληση, μέσα στο 20λεπτο, τα ίδια ή κούπα με γάλα και δημητριακά. Επίσης εδώ η κατανάλωση νερού γίνεται μεγαλύτερη. Επίσης το βραδυνό γίνεται και λίγο πιο βαρύ.
Liverpool89 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Οταν γυμναζεσαι πως εμφανίζονται τεσσερα κιλα; φαση χαλκ; 4
Expertr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Τι προσέχετε στη διατροφή σας οι bodyweight; Αναφέρετε ηλικία, ύψος και βάρος. Είμαι 23 χρόνων, 1.67 (μάλλον) ύψος και 56.7 κιλά μάζα. (Αγύμναστος φουλ είμαι 52 κιλά.) Γενικότερα δεν παίρνω λίπος όταν τρώω. Μπορώ να πω πως έχω πολύ καλό μεταβολισμό. Από μικρός. Οπότε δεν έχω ψαχτεί και πολύ γενικά με τη διατροφή. Από εικόνες που βλέπω και μετρήσεις από εφαρμογές στο internet παίζει να είμαι στα 15% λίπος. Εγώ γενικά προσπαθώ να έχω τουλάχιστον 3 γεύματα μέσα στη μέρα. Επίσης, τουλάχιστον 1.5 λίτρα νερό. Καλό πρωινό με υδατάνθρακες και πρωτεΐνες. Ένα λίγο λιπαρό δεκατιανό (είδη φούρνου). Μεσημεριανό. Για απογευματινό φρούτα ή κανένα κράκερς. Για βραδυνό προσπαθώ να το κάνω όσο πιο μικρό γίνεται. Το πιο σημαντικό είναι να τρώω νωρίς καλά. Όταν έχω γυμναστική ή οποιοδήποτε είδος άθλησης, μισή ώρα πριν τρώω ή κανα-δυό φρυγανιές με φυστικοβούτυρο ή ταχίνι, μπανάνα ή μπάρα δημητριακών. Αμέσως μετά την άθληση, μέσα στο 20λεπτο, τα ίδια ή κούπα με γάλα και δημητριακά. Επίσης εδώ η κατανάλωση νερού γίνεται μεγαλύτερη. Επίσης το βραδυνό γίνεται και λίγο πιο βαρύ. Βαλε ΠΟΛΥ φαγητο...Αυτα που τρως ΕΙΔΙΚΑ μεταπροπονητικα ειναι μηδεν...Το μονο που κανεις ειναι να πηγαινεις, να καις μυικη μαζα και να φευγεις. Βαλε ΠΟΛΥ πρωτεινη μεσα στην μερα σου ωστε να εισαι σιγουρος οτι θα εχεις μυικη αναπτυξη και επισης αφου δεν εχεις αναγκη πολυ υδατανθρακα...Πολυ συνθετο και λιγοτερο απλο ( απλο μετα απο προπονηση συνηθως)
gon1332 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 @Liverpool89 Ωραίος Χαχα. Για ένα χρόνο τα είχα παρατήσει τελείως. Τότε ήμουν 52 κιλά. @Expertr Σκέφτηκα πως από τη στιγμή που ο οργανισμός τραβάει πρώτα από τις αποθήκες υδατανθράκων να γεμίζω και να επαναφέρω σίγουρα αυτές. Αν αυτές είναι άδειες, τότε ο οργανισμός τρώει πρωτεΐνη (μύες). Μου διαφεύγει κάτι; Μετά το μεταπροπονητικό (η αναπλήρωση υδατανθράκων) τρώω κανονικά βραδινό (και συνήθως πρωτεΐνη). Να σημειώσω ότι γυμνάζομαι τα βράδια στο διάστημα 7:00-10:00. Δεν έπιασα αυτό με το σύνθετο και το απλό. Επίσης, το πολύ πρωτεΐνη φαντάζομαι είναι σχετικό. Ποιο θα ήταν ένα καλό μέτρο σύγκρισης για να έχω στο μυαλό μου; 1
Zaknafein Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δεν καταλαβαίνω το νόημα του διαχωρισμού (bodyweight), δηλαδή αν κάνεις ελεύθερα βάρη ή πας σε γυμναστήριο, άλλα πράγματα θα κοιτάξεις στη διατροφή σου; Τα ίδια ισχύουν παντού... και η διατροφή σου είναι ελλειπέστατη αν ο στόχος σου είναι να βάλεις μυϊκά κιλά. Πολλή πρωτεΐνη = 2γρ / κιλό την ημέρα ή παραπάνω (δεν έχω research link πρόχειρο όπως ο μπος, αλλά σε αρκετές έρευνες το όριο για διατήρηση μυϊκής μάζας είναι κάπου στο 1.35-1.5 γρ πρωτεΐνης / κιλό σωματικού βάρους, οπότε για αύξηση θες παραπάνω) 1
Liverpool89 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Σκεψου 2γραμμάρια πρωτεινης το ελαχιστο επι το σωματικο σου βαρος πχ 2*60=120 γραμμαρια πρωτεΐνης ημερήσιος 2
Expertr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 @Liverpool89 Ωραίος Χαχα. Για ένα χρόνο τα είχα παρατήσει τελείως. Τότε ήμουν 52 κιλά. @Expertr Σκέφτηκα πως από τη στιγμή που ο οργανισμός τραβάει πρώτα από τις αποθήκες υδατανθράκων να γεμίζω και να επαναφέρω σίγουρα αυτές. Αν αυτές είναι άδειες, τότε ο οργανισμός τρώει πρωτεΐνη (μύες). Μου διαφεύγει κάτι; Μετά το μεταπροπονητικό (η αναπλήρωση υδατανθράκων) τρώω κανονικά βραδινό (και συνήθως πρωτεΐνη). Να σημειώσω ότι γυμνάζομαι τα βράδια στο διάστημα 7:00-10:00. Δεν έπιασα αυτό με το σύνθετο και το απλό. Επίσης, το πολύ πρωτεΐνη φαντάζομαι είναι σχετικό. Ποιο θα ήταν ένα καλό μέτρο σύγκρισης για να έχω στο μυαλό μου; Οχι δεν ειναι ετσι οπως τα λες.Διαφορετικα θα τρωγαμε σημερα πχ 200γρ πρωτεινης, τον υπολοιπο καιρο θα τρωγαμε μονο υδατανθρακα και θα ειμασταν κομπλε. ο υδατανθρακας ειναι η ενεργεια σου αλλα η πρωτεινη ειναι η τροφη για το οτιδηποτε στο σωμα σου...Απο τριχες, μυικη μαζα μεχρι και το μυαλο σου. Η ημερησια προσληψη οτι ειπαν τα παιδια παραπανω... Απλος υδατανθρακας ειναι τα ψωμια, ζαχαρη , λευκα μακαρονια - ρυζι , και ουσιαστικα και η πατατα. Συνθετος ειναι οτιδηποτε ολικης αλεσεως , ρυζι αμερικης κτλ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις