Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενω αν δοκιμασεις να κανεις προβολες ή σκουοτ με αλτηρες, ή με μπαρα στυλ overhead, και δεν τρεμεις πας σαν το ψαρι τοτε να το δοκιμασεις.

• Like 2
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Σημερινή , φρέσκια - φρέσκια , σπαρταράει !

την έκανε και ο μανος και μόνο εγω ανεβάζω , άμα κόψω και γω πάει το κλείσαμε το μαγαζι :)

• Like 11
Δημοσ.

Εγω θα ανεβασω σε κανενα διμηνο..

Εχω ακομα.

Μαους παντως εισαι τζιτζι... καλυτερο σωμα απο μας τους νεους που πεθαινουμε σε ενα καναπε.

Εμενα γυρισαν και μου ειπανε τωρα εμεινες απο δουλεια κλπ, η γυμναστική σε μαρανε. Τους ειπα δεν θελω να παρατησω τιποτα απο τι εκανα πριν, απλα θα γινομαι καλυτερος, οποιος θελει ειναι μαζι μου, οι αλλοι ας με κακολογουν οπως εκαναν και κανουν.

Ο φωτης υποσχεθηκε φωτο αλλα δεν εβαλε

• Like 2
Δημοσ.

Oριστε μια "καλλιτεχνική"....

.image.png

Προχθές εκανα τελευταία φορά βάρη για φετος ,το χειμώνα εχω αρκετή δουλειά και δεν αντέχω(εχω περασει εδω και καιρό τα "...αντα").

Θα επανέλθω κάποια στιγμή την άνοιξη  να μου πείτε και κανένα καλο πρόγραμμα να φτιαχτουμε λιγο για το  καλοκαίρι. 

• Like 6
Δημοσ.

Δε συμφωνώ στην πλήρη αποχή απο βάρη. Κι εγω άνω των -αντα είμαι (σήμερα κλείνω τα 42 :)) και με τρελή καθημερινότητα αλλα σίγουρα μπορείς να βρεις λίγο χρόνο, έστω για body weight ασκήσεις στο σπίτι σου. Ακόμα και μερικά σετ σανίδας θα κάνουν καλύτερη δουλειά απο το τίποτα.

Η γυμναστική ειναι τρόπος ζωής. Για μένα τουλάχιστον :)

• Like 3
Δημοσ.

Σημερινή , φρέσκια - φρέσκια , σπαρταράει !

την έκανε και ο μανος και μόνο εγω ανεβάζω , άμα κόψω και γω πάει το κλείσαμε το μαγαζι :)

attachicon.gif1rree.jpg

σου χαλαω εγω χατηρι?

post-337211-0-99508900-1445156534_thumb.jpg

• Like 8
Δημοσ.

οσοι ασχοληστε με bodyweight ασκησεις τι προγραμα ασκησεων κανετε?

το δικο μου προγραμα ειναι

το πρωι:

2 σετ muscle up

3set one handed pull up μην το μπερδεψετε με το one arm pull up :)

2 σετ close grip l pull up

3 set one leg pistol squat

το απογευμα:

2 set v-sit hold 5sec

3σετ handstand push up σε τοιχο

και ξεκινησα απο την αρχη προπονηση για planche και τωρα βρισκομαι σε advanced tuck planche 5sec hold μετα χερια 100% κλειδωμενα

απο το προγγραμα μου εβγαλα εξω το planche push up επιδει αν δεν μαθεις πρωτα το planche δεν υπαρχει μια στο εκατομμυριο να μπορεις να κλειδωσεις τα χερια σου στην κορυφη της ασκησεις

• Like 3
Δημοσ.

@nikos5800 Είσαι πολύ προχωρημένος εσύ.

Εγώ είμαι ακόμη σε φάση που χτίζω δύναμη (και κυρίως τεχνική) για να κάνω muscle ups και άλλα ωραία. Το προγραμμά μου γενικώς χωρίζεται σε 3 μέρες της εβδομάδας με "κενό"(αναρριχήσεις, τρεξίματα) στο ενδιάμεσο και προσπαθώντας να μη βάλω να δουλέψουν ίδιοι μύες από τη μία μέρα στην άλλη:

1η μέρα

Κοιλιά:

1-2 σετ flat straight leg raises

2-3 σετ hanging bent leg raises

2-3 5 sec L holds

αρχίζω να παίζω λίγο και με winshield wifers (σκότωμα η άσκηση)

Στήθος:

2-3 σετ close push ups

2-3 σετ single bar dips

3 τουλ σετ dips (till failure)

2η μέρα (μετά από προπόνηση αναρρίχησης)

Πόδια:

3 σετ half squats (είμαι σε φάση που θα πάω σε full squats)

3 σετ calf-raises (είμαι σε φάση που θα πάω σε single leg)

3 σετ reverse calf-raises (είμαι σε φάση που θα πάω σε single leg)

Χέρια:

2-3 σετ pull ups

2-3 σετ body rows

και γενικότερα δοκιμάζω πραγματάκια με το μονόζυγο και δίζυγο (μέρα παιδιού)

3η μέρα

Ραχιαίοι:

3 σετ straight bridges (είμαι σε φάση που θα πάω σε angled bridges)

Ώμοι:

2-3 σετ beast push ups

2 σετ X 1min head stands σε τοίχο

2 σετ X 30sec hand stands σε τοίχο

επίσης βρήκα ισορροπία σε crow stand οπότε και θα το εντάξω.
  • Like 2
Δημοσ.

οσοι ασχοληστε με bodyweight ασκησεις τι προγραμα ασκησεων κανετε?

3 φορές την εβδομάδα κάνω το συγκεκριμένο πρόγραμμα:

1:30 λεπτό διάλειμμα απο σετ σε σετ. Το πρόγραμμα πάει κάπως έτσι: Κάνεις το πρώτο σετ pull-ups, 1:30 λεπτό διάλλειμα μετά Dips, 1:30 διάλειμμα μετά 2ο σετ pull-ups και πάει λέγοντας. Μόλις τελειώσεις το 1ο ζευγάρι, πας κατευθείαν στο δεύτερο. Εννοείτε προθέρμανση πριν και stretching μετά.

1 ζευγάρι ασκήσεων: Pull-ups (3x8) μετά Dips (3x8)

2 ζευγάρι ασκήσεων: Squats (3x8) μετά L-sits (3x 10-30 sec)

3 ζευγάρι ασκήσεων: Push-ups (3x8) μετά Rows (3x8)

Πολύ απλό πρόγραμμα που μπορεί οποιοσδήποτε αρχάριος να κάνει. Άμα πχ δεν μπορεί να κάνει το κανονικό L-sit τότε κάνει τη πιο απλή μορφή της άσκησης (foot assisted L-sit) μέχρι να μπορεί να ολοκληρώσει 30 sec επι 3 σετ χωρίς πρόβλημα και μετά μπορεί να μεταπηδήσει στη πιο advanced μορφή.

• Like 2
Δημοσ.

θωμα κανε ενα λεπτο διάλειμμα να δουλέψεις και την αντοχή σου !

επίσης παρε και λάστιχα να κάνεις μετα απο αυτα , ενα τεταρτακι ολο το σωμα και  θα δεις μεγάλη διάφορα !

• Like 1
Δημοσ.

θωμα κανε ενα λεπτο διάλειμμα να δουλέψεις και την αντοχή σου !

επίσης παρε και λάστιχα να κάνεις μετα απο αυτα , ενα τεταρτακι ολο το σωμα και  θα δεις μεγάλη διάφορα !

Σωστός. Έχεις δίκιο για το διάλειμμα. Θα το μειώσω γιατί μου φαίνεται μεγάλο το 1:30 και έχω την αίσθηση ότι χάνετε επίσης λίγο ο ρυθμός.

Για τα λάστιχα το σκέφτομαι σοβαρά να πάρω για να κάνω πιο καλά τα rows και τρικέφαλους, γιατί δεν έχω παράλληλες μπάρες και αυτή τη στιγμή κάνω στο γραφείο τα rows και dips σε καρέκλα. Θα κάνω και μερικά σετ δικέφαλους με τα λάστιχα και νομίζω θα είμαι καλυμμένος. Ποια είναι η άποψη σου;

Δημοσ.

+φωνω (οπως λετε και εσεις οι νεοι χαχαχχαχ) με χιλια ! 

πχ με το λαστιχο μπορεις να κανεις απειρες ασκησεις για τρικέφαλα φτανει απλα να ξερει κάποιος να σου δειξει !

να σου δώσω ενα παράδειγμα ?

μπορεις να το κρεμασεις απο καπου ψηλα και να κάνεις τρικεφαλα οπως ΑΚΡΙΒΩΣ  θα έκανες στην τροχαλία !!

9.trikefaloi_zpspsbwxauh.png

επισης μπορείς να το περάσεις απο κάπου και να κανεις και αυτήν
hands_p04.jpg
και αυτη που ειναι τέλεια ασκηση , πιανοντας το κάπου χαμηλά 
maxresdefault.jpg

και ενα σωρό αλλες ασκησεις ,  σου δειχνω τρικέφαλα γιατι μίλησες γι αυτα , το ιδιο ισχύει για ολα τα μέρη του σώματος !
παρτα με κλειστά τα μάτια ειναι οτι πιο vfm  μπορείς να αγοράσεις για γυμναστική , πρήζουν - δεν τραυματίζουν  ..
----------------------
Μανο ωραίος ρε , τούμπανος !
  • Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...