Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω ξυπνησα με τρομερα πιασμενη την αριστερη πλατη, στο σημειο εκει γυρω που ναι ενα μεγαλο κοκκαλο που κουνιεται οταν κουναμε το χερι μας δε ξερω πως το λενε. Αλλα οταν κουναω το χερι μου και κουνιεται κι αυτο το σημειο εκει , ποναει

Mauuuus λεγε διαγνωση! Πηγα να βγαλω τη ζακετα μου κ κανοντας πισω το χερι εβαλα τα κλαμματα απ τον πονο

Aek να πας σε γιατρο οπωσδηποτε

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

μαργαριτα τις ''κουταλες''εννοεις ?

21553925_shutterstock_82177996.limghandl

εσενα ειναι κατα πασα πιθανοτητα μυικός ο πόνος , τραβηγμα , κακή εκτέλεση άσκησης κτλ

με ξεκούραση και καμιά βολταρεν θα περάσει δεν ειναι τιποτα !

για το θεμα του αεκτζη  οσοι λετε ''ααα το εχω πάθει  και γω'' να ξερετε  οτι άλλος ειναι ο μυικός πονος στους τραπεζοειδείς και γενικότερα στους μυες τους αυχένα , και αλλο για 10 λεπτα να εχεις πόνο στο ΚΕΦΑΛΙ !

οπωσδήποτε γιατρός , υπάρχει  πιθανότητα να έχει προκληθεί ζημιά, αν παίζουν ζαλάδες , πονοκέφαλοι  κτλ εφυγες χθες

• Like 1
Δημοσ.

μαργαριτα τις ''κουταλες''εννοεις ?

21553925_shutterstock_82177996.limghandl

εσενα ειναι κατα πασα πιθανοτητα μυικός ο πόνος , τραβηγμα , κακή εκτέλεση άσκησης κτλ

με ξεκούραση και καμιά βολταρεν θα περάσει δεν ειναι τιποτα !

για το θεμα του αεκτζη  οσοι λετε ''ααα το εχω πάθει  και γω'' να ξερετε  οτι άλλος ειναι ο μυικός πονος στους τραπεζοειδείς και γενικότερα στους μυες τους αυχένα , και αλλο για 10 λεπτα να εχεις πόνο στο ΚΕΦΑΛΙ !

οπωσδήποτε γιατρός , υπάρχει  πιθανότητα να έχει προκληθεί ζημιά, αν παίζουν ζαλάδες , πονοκέφαλοι  κτλ εφυγες χθες

πονους στο κεφαλι ειχα και εγω ζαλαδες,και ολα ηταν απο αυτο.

Ας παει,το καλυτερο θα ειναι αλλα αυτο ειναι.

Αυτό με το εγκεφαλικό είναι η περιέργως η καλύτερη περιγραφή που θα μπορούσα να δώσω, εμένα "επεκτείνοταν" οι φλέβες που περιγράφεις σχεδόν πάνω απο το αφτί απο την πλευρά που ήταν ο πόνος.

Σταμάτησες καθόλου την άσκηση μετά απο αυτό ή συνέχισες τις επόμενες ημέρες; 

Εγώ όπως και  να έχει θα σταματήσω μια εβδομάδα και βλέπουμε. Τελικά είμαστε αρκετοί που το έχουμε πάθει. Και μιλάμε για πόνο..

επρεπε να ειχες σταματησει ηδη.

Δημοσ.

Μια απο τις αγαπημενες μου ασκησεις για τα ποδια που μπορει να κανει κανεις μονος του στο σπιτι.

Δεν ηξερα την ονομασια της μεχρι σημερα.

• Like 4
Δημοσ.

Αυτό με το εγκεφαλικό είναι η περιέργως η καλύτερη περιγραφή που θα μπορούσα να δώσω, εμένα "επεκτείνοταν" οι φλέβες που περιγράφεις σχεδόν πάνω απο το αφτί απο την πλευρά που ήταν ο πόνος.

Σταμάτησες καθόλου την άσκηση μετά απο αυτό ή συνέχισες τις επόμενες ημέρες; 

Εγώ όπως και  να έχει θα σταματήσω μια εβδομάδα και βλέπουμε. Τελικά είμαστε αρκετοί που το έχουμε πάθει. Και μιλάμε για πόνο..

έπεσα σε deload σε ώμους, πλάτη, deload σε squat και κανονικά στις επόμενες των ποδιών, τρικέφαλα και δικέφαλα. 

Δημοσ.

@bspus: Δε θα φάει πολύ ζόρι το γόνατο έτσι;

Υποθετω πως αν την κανει καποιος σωστα και δεν εχει προβλημα στα γονατα ειναι ΟΚ. Ολα τα squat εξαλλου θελουν προσοχη να τα κανεις σωστα για να μην παθεις ζημια

Αλλα υπαρχει και η αντιθετη αποψη. Αυτος εδω λεει να μην τα κανεις.

Οπως και να χει, μαλλον δεν πρεπει να τα κανεις οπως τα δειχνει αυτος, με κουλουριασμενη την πλατη!

Δημοσ.

άμα κάνω pistol squat μετά απλά θα πάρω πριόνι και θα κόψω από το καλάμι και κάτω. 

• Like 7
Δημοσ.

Αν τηρείς τις προδιαγραφές να την κάνεις. Πχ. μπορείς να κάνεις full squats με άνεση (προφανώς σωστά) τότε πας στα pistol για μεγαλύτερη δυσκολία. ;) Σας έστειλα link για να ξεκινήσετε από κάπου αλλά με δε με ακούτε. Αχχχ. :D

Δημοσ.

Ειναι μερικές ασκήσεις που όσο εύκολα σε κάνουν θηρίο αλλο τοςο σε σακατεύουν, ειδικά αν τα κιλά ειναι πολλά. Το μόνο καλό σε αυτή την παραλλαγή του σκουοτ ειναι πως γίνεται μόνο με το βάρος του σώματος. Πάντως εγω θα προσπεράσω, προς το παρόν τουλάχιστον.

• Like 2
Δημοσ.

^ ακριβως!

επίσης θελει και ισορροπία, δεν είναι δύσκολο στο τρέμουλο κ στην προσπάθεια να ισορροπήσεις οταν αρχίσεις να κουράζεσαι να την πάθεις στο γονατο !

εν ολίγοις η γυμναστική είναι πάρε δωσε, αυτή παίρνει  περισσότερα απο όσα δίνει, ειδικά οι αρχάριοι μακρια 

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...