Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Γέφυρες; Η πλάτη κοιτάει έδαφος; Αυτή η άσκηση είναι πολύ κατάλληλη για ραχιαίους.

Αυτή ακριβώς, δεν ήξερα την ονομασία.

Καλά αυτοί οι υπολογισμοί του σωματικού λίπους που κυκλοφορούν στο net είναι για τα πανηγύρια .

Τον ανιψιό μου που είναι χοντρουλης αλλά κατασκευαστικά έχει χοντρό λαιμό και σβερκάδα παλαιστή του δίνει 19%. Τα ίδια με μένα που είμαι σαν τον Αη-Γιάννη τον νηστευτή ...Lol

Αυτοί οι μαθηματικοί τύποι εφαρμόζονταν από διαιτολόγους το 80 και το 90 και είχαν σφάλματα. Ψάξε αν υπάρχει λιπομετρητής σε κανένα γυμναστήριο, αλλιώς ζήτα από κανένα κέντρο αδυνατίσματος αν γίνεται να μετρηθείς στον λιπομετρητή τους.

Δημοσ.

εγώ απο συμπληρώματα περιμένω να περάσει δοκιμές το MYO-029, όταν βγει θα το δοκιμάσω 

myostatin inhibitor ? Θα περιμένεις πολύ νομίζω. 

Δημοσ.

Μπίλι στην κομανετσι θες να μοιάσεις?? Αυτές οι ασκήσεις αν είσαι αρχάριος, πέρα από το να σου σμπαράλιασουν την μέση και τον αυχένα τι άλλο νομίζεις θα σου προσφέρουν? Δύναμη, αντοχή, τι? Άκου με επειδή σε βλέπω να γράφεις καιρό εδώ, λοιπόν σταμάτα να κάνεις τις γέφυρες και πήγαινε δώσε 10 ευρώ να αγοράσεις λάστιχα αντίστασης, ψάξε στο νέτ βρες ασκήσεις να κάνεις και γύμνασε όλο σου το κορμί πόδια χέρια τα πάντα! Αν έχεις χρόνο βγαίνε έξω και ρίχνε και κάνα τρεξίματακι και αυτό ήταν, όχι τίποτα άλλο αλλά να πιάσει λίγο τόπο ο χρόνος που χαλάς για να γυμνάζεσαι

~~~~

Σωκράτη πάρε πρωτεΐνη και πολυβιταμινες και είσαι κομπλέ δεν χρειάζεσαι τίποτε άλλο

• Like 4
Δημοσ.

Μια λίγο πιο δύσκολη παραλλαγή του Kneeling superman (στη μέση της σελίδας θα τη βρεις) είναι η άσκηση που κάνω εγώ για ραχιαίους. Προσφορά του Μάους φυσικά. 

Αυτή η γέφυρα-χελώνα είναι πράγματι κομμάτι επικίνδυνη για κάποιον άσχετο από ενόργανη. 

• Like 1
Δημοσ.

@yannis27gr Ρίξε μία ματιά σε αυτό. Στην αρχή έχει συμβουλές για τη σωστή στάση και το μενταλιτέ της άσκησης. Αφού περάσουν οι 10 συμβουλές, έχει 10 επίπεδα δυσκολίας (αυξανόμενα) για ραχιαίους. Δοκίμασε και δες σε ποιο επίπεδο είσαι. Επίσης έχει και ενδεικτικά σετ με επαναλήψεις για την κάθε άσκηση. Αναλόγως το πρόγραμμά σου προσάρμοσέ τα. Σου υπόσχομαι πως θα πονέσεις. ;)

• Like 1
Δημοσ.

Μπίλι στην κομανετσι θες να μοιάσεις?? Αυτές οι ασκήσεις αν είσαι αρχάριος, πέρα από το να σου σμπαράλιασουν την μέση και τον αυχένα τι άλλο νομίζεις θα σου προσφέρουν? Δύναμη, αντοχή, τι? Άκου με επειδή σε βλέπω να γράφεις καιρό εδώ, λοιπόν σταμάτα να κάνεις τις γέφυρες και πήγαινε δώσε 10 ευρώ να αγοράσεις λάστιχα αντίστασης, ψάξε στο νέτ βρες ασκήσεις να κάνεις και γύμνασε όλο σου το κορμί πόδια χέρια τα πάντα! Αν έχεις χρόνο βγαίνε έξω και ρίχνε και κάνα τρεξίματακι και αυτό ήταν, όχι τίποτα άλλο αλλά να πιάσει λίγο τόπο ο χρόνος που χαλάς για να γυμνάζεσαι

~~~~

Σωκράτη πάρε πρωτεΐνη και πολυβιταμινες και είσαι κομπλέ δεν χρειάζεσαι τίποτε άλλο

Καλά αυτή η κοπέλα στο βίντεο είναι πολύ ευλύγιστη, δεν αναζητώ ευλυγισία στην μέση εγώ απλά λίγο να δυναμώσω μερικούς μύες στην πλάτη και την μέση επειδή έχω ορθοπεδικό πρόβλημα. Θα το ψάξω για το λάστιχο αντίστασης, πολύ παλιά είχα κάτι παρόμοιο με το λάστιχο αλλά αυτό είχε τρία ή τέσσερα χοντρά σιδερένια ελατήρια. Τρέξιμο δεν αντέχω να κάνω γιατί έχω θέματα στην καρδιά, μόνο χαλαρό περπάτημα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά αυτή η κοπέλα στο βίντεο είναι πολύ ευλύγιστη, δεν αναζητώ ευλυγισία στην μέση εγώ απλά λίγο να δυναμώσω μερικούς μύες στην πλάτη και την μέση επειδή έχω ορθοπεδικό πρόβλημα. Θα το ψάξω για το λάστιχο αντίστασης, πολύ παλιά είχα κάτι παρόμοιο με το λάστιχο αλλά αυτό είχε τρία ή τέσσερα χοντρά σιδερένια ελατήρια. Τρέξιμο δεν αντέχω να κάνω γιατί έχω θέματα στην καρδιά, μόνο χαλαρό περπάτημα.

https://www.youtube.com/watch?v=wrEonOwU284

Για ευλυγισία και δύναμη. 

• Like 1
Δημοσ.

https://www.youtube.com/watch?v=wrEonOwU284

Για ευλυγισία και δύναμη. 

Ακριβώς έτσι την κάνω την άσκηση όπως στο 3:10, το πόδι με το γόνατο φτάνει μέχρι 90 μοίρες. Απλά έβαλα βίντεο με την άσκηση σε δυσκολότερο βαθμό, η κοπέλα στο άλλο video έχει τελείως ίσια τα πόδια, εκείνη είναι πιο ζόρικη και ακραία άσκηση αν δεν είσαι καλά γυμνασμένο άτομο.

Δημοσ.

Ακριβώς έτσι την κάνω την άσκηση όπως στο 3:10, το πόδι με το γόνατο φτάνει μέχρι 90 μοίρες. Απλά έβαλα βίντεο με την άσκηση σε δυσκολότερο βαθμό, η κοπέλα στο άλλο video έχει τελείως ίσια τα πόδια, εκείνη είναι πιο ζόρικη και ακραία άσκηση αν δεν είσαι καλά γυμνασμένο άτομο.

Γενικα αυτες οι ασκήσεις βοηθάνε, τις εκανα και τις κανω και εγω αλλά πρέπει να τις εκτελέσεις σωστά και με σωστή σειρά. Αν δεν μπορέσεις να τις κανεις σωστά γιατι ειναι καπως πιο ανεβασμένου επιπέδου ισως ειναι καλό να τις σπάσεις ώσπου να αποκτήσεις την κατάλληλη ευλυγισία. 

• Like 1
Δημοσ.

Ν. Μουδανιά μετακομιζω.

Καθε εβδομαδα χωρις να δουλεια μονο βενζινες ετρωγα την εβδομαδα πανω απο 60€ ετοιμμα κιολας. Δεν κρυβομαι.

Η κυρα δουλευει μουδανια πολυ καλο μισθο, ουτε εγω δεν επαιρνα τοσα, 35€+10 μπουρμπουαρ, αρα αν τ πω παμε σαλονικη θα χασει την.δουλεια της. Πραγμα ασύμφορο.. θα κανω καινουργιες γνωριμιες να βρω κατι.

Θα δοκιμασω να παω στο τριτο ενα μηνα οπως ειπε σπεκτ, το δευτερο πολυ στριμωξιδι, εκει που ημουν μονος με τα δικες μου απλες.. εβλεπα οργανα ξανα οργανα, και εψαχνα να βρω ρακ, μπαρες αλτηρες, κωπηλατικες μονο. Του λεω απο το δευτερο σκουοτ μονο σε σμιθ μου λεει ναι, αρσεις δεν εχει χωρο να κανεις. Με αλτηρες σκουοτ αφηνεις να κανουν. Κανε οτι θες και την μπαρα βαλα και κανε εδω μπροστα, να την βαλω την μπαρα λεω οταν κουραστω που θα την αφησω δεν ξερω, σε συμβουλευω να μην κανεις σκοουτ ειπε τελειωνοντας.

Θα ψαξω κ γ κανενα αλλο

Εδώ και αρκετά χρόνια, λόγω των άστατων ωραρίων στις διάφορες δουλειές, αποφάσισα να γυμνάζομαι στο σπίτι όταν και όποτε θέλω εγώ(ούτε ωράρια, ούτε αργίες ούτε πρόβλημα με ποιές ασκήσεις να κάνω) . Τότε, είχα πάρει φθηνές μπάρες και δίσκους από το IKEA νομίζω(τις λεπτές και όχι τις ολυμπιακές, που βιδώνουν) , δύο ορθοστάτες, ένα πάγκο και ένα μονόζυγο. Αυτά όλα στριμώχνονται μια χαρά σε μια γωνιά(εγώ στο δωμάτιο είχα το κρεβάτι μου και ένα μεγάλο γραφείο με υπολογιστή και λοιπά) . Δεν χρειάζεσαι πάνω από 2*2m για να γυμναστείς.

Τελευταία πάω και γυμναστήριο(είχε μια γελοία προσφορά πριν 1 μήνα μια αλυσίδα και γράφτηκα) για τις χαλαρές προπονήσεις της εβδομάδας... καλά είναι...ανοίγει και το μάτι λίγο, αλλάζεις περιβάλλον.

Υ.Γ.:Τώρα που είμαι σε άλλη πόλη, συνεχίζω φυσικά με το σπιτικό γυμναστήριο, αλλά έχω αναβαθμίσει σε power rack, ολυμπιακές μπάρες και πολλά πολλά άλλα(που συμπλήρωσα με τον καιρό) και δεν μου λείπουν πολλά(κατά την γνώμη μου) . Δεν πιάνουν πάνω από 1/3 του δωματίου που τα έχω(είναι μαζί με άλλα πράγματα που με ενδιαφέρουν) .

Δημοσ.

Ναι αλλα δεν μπορω τωρα να κανω σπιτι απλα... οταν νοικιαζεις ειναι διαφορετικα.

Θα σπασεις κανενα πλακακι, θα πληρωσω οσο το γυμναστηριο. Οταν ειναι κλειστο θα πηγαινω στο δικο μου στο σπιτι. Κλαιν.

Αλλωστε παλι θα κανω τεσσερης μερες και μια μονο αεροβια.

Σκοπος μου δεν ηταν να γραφτω σε καποιο γυμναστηριο αλλα αφου θα το χω διπλα θα παω. Αλλωστε δεν θελω τα πραγματα που χω εδω να τα παρω, κανει ο μικρος, θα του κοψω την φορα, κατι που δεν μου αρεσει, επειδη εγω τα αγορασα να τα παρω με το ετσι θελω, τα αφηνω και αν δεν μπορεσω να πληρωνω το γυμμναστηριο τοτε βλεπω.

Εγω εχω σπιτι μου ειδικο χωρο που κανω, στυλ γκαραζ, ποτε δεν θα εκανα εκει που κοιμαμαι, τρωω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...