Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Σήμερα έβαλα στο πρόγραμμά μου μια νέα άσκηση. Στέκομαι με τις παλάμες και τις πατούσες στο πάτωμα και σηκώνω πλάτη και μέση προς τα επάνω όσο πιο πολύ μπορώ, το επαναλαμβάνω 20 φορές.

Δημοσ.

Καλά αυτοί οι υπολογισμοί του σωματικού λίπους που κυκλοφορούν στο net είναι για τα πανηγύρια .

Τον ανιψιό μου που είναι χοντρουλης αλλά κατασκευαστικά έχει χοντρό λαιμό και σβερκάδα παλαιστή του δίνει 19%. Τα ίδια με μένα που είμαι σαν τον Αη-Γιάννη τον νηστευτή ...Lol

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Σε ποιον πλανητη υπαρχουν ακομα αυτες οι τιμες γυμναστηριου? :/...25 ο μηνας οκ...Αλλα στον χρονο τα περισσοτερα παιζουν 100 αααντε 150...  Ακου 250 και 320

πρεπει να καταλαβετε οι Αθηναιοι οτι δεν ειναι ολη η Ελλαδα η ΑΘηνα. Δεν ειναι ιδια αγορα με την επαρχια

Ναι κ γω ετσι νομιζω μπος.

Θα το κανω μαλλον χρονο..

Λιβε θα σου ελεγα να δοκιμασεις πρωτα ενα μηνα να δεις τι και πως και μετα να πας για χρονο. Τωρα για το τι πουλανε και το τι κανουν οι αλλοι δεν σε νοιαζει. Εσυ κανεις το δικο σου προγραμμα και εφυγες

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα έβαλα στο πρόγραμμά μου μια νέα άσκηση. Στέκομαι με τις παλάμες και τις πατούσες στο πάτωμα και σηκώνω πλάτη και μέση προς τα επάνω όσο πιο πολύ μπορώ, το επαναλαμβάνω 20 φορές.

Γέφυρες; Η πλάτη κοιτάει έδαφος; Αυτή η άσκηση είναι πολύ κατάλληλη για ραχιαίους.

Δημοσ.

Ναι κ γω ετσι νομιζω μπος.

Θα το κανω μαλλον χρονο..

Που μετακόμίζεις? Χαλκιδική?

Δεν πας Θεσσαλονίκη ρε να κάνεις και την ζωή σου και την γυμναστική σου..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά αυτοί οι υπολογισμοί του σωματικού λίπους που κυκλοφορούν στο net είναι για τα πανηγύρια .

Τον ανιψιό μου που είναι χοντρουλης αλλά κατασκευαστικά έχει χοντρό λαιμό και σβερκάδα παλαιστή του δίνει 19%. Τα ίδια με μένα που είμαι σαν τον Αη-Γιάννη τον νηστευτή ...Lol

Χωρις να πιστευω απαραιτητα οτι οι υπολογισμοι που κανατε βγαλαν ακριβη αποτελεσματα, μπορουν 2 σωματα με το ιδιο ποσοστο λιπους να ειναι τελειως διαφορετικα οπτικα.

Δες εδω, γυρω στο μεσο της σελιδας το 10% vs 10%

http://www.muscleforlife.com/how-to-measure-body-fat-percentage/

Επεξ/σία από Bspus
Δημοσ.

Χωρις να πιστευω απαραιτητα οτι οι υπολογισμοι που κανατε βγαλαν ακριβη αποτελεσματα, μπορουν 2 σωματα με το ιδιο ποσοστο λιπους να ειναι τελειως διαφορετικα οπτικα.

Που να δω;

Δημοσ.

Τι είναι αυτό το πράγμα σήμερα με τα κυκλικα? Έχω πέσει πάνω σε τρεις πολύ προθυμους μέχρι τώρα Not

Δημοσ.

http://www.muscleforlife.com/how-to-measure-body-fat-percentage/

Πάντως σε αυτά τα calculator που μετρούν και καλά το ποσοστό λίπους, βάζουν την περιφέρεια λαιμού σαν βασικό μέγεθος υπολογισμού.

Ένα χαρακτηριστικό που είναι περισσότερο θέμα γενετικής κατασκευής κάθε ατόμου.

Μούφα μου φαίνεται....

Δημοσ.

Που μετακόμίζεις? Χαλκιδική?

Δεν πας Θεσσαλονίκη ρε να κάνεις και την ζωή σου και την γυμναστική σου..

Ν. Μουδανιά μετακομιζω.

Καθε εβδομαδα χωρις να δουλεια μονο βενζινες ετρωγα την εβδομαδα πανω απο 60€ ετοιμμα κιολας. Δεν κρυβομαι.

Η κυρα δουλευει μουδανια πολυ καλο μισθο, ουτε εγω δεν επαιρνα τοσα, 35€+10 μπουρμπουαρ, αρα αν τ πω παμε σαλονικη θα χασει την.δουλεια της. Πραγμα ασύμφορο.. θα κανω καινουργιες γνωριμιες να βρω κατι.

Θα δοκιμασω να παω στο τριτο ενα μηνα οπως ειπε σπεκτ, το δευτερο πολυ στριμωξιδι, εκει που ημουν μονος με τα δικες μου απλες.. εβλεπα οργανα ξανα οργανα, και εψαχνα να βρω ρακ, μπαρες αλτηρες, κωπηλατικες μονο. Του λεω απο το δευτερο σκουοτ μονο σε σμιθ μου λεει ναι, αρσεις δεν εχει χωρο να κανεις. Με αλτηρες σκουοτ αφηνεις να κανουν. Κανε οτι θες και την μπαρα βαλα και κανε εδω μπροστα, να την βαλω την μπαρα λεω οταν κουραστω που θα την αφησω δεν ξερω, σε συμβουλευω να μην κανεις σκοουτ ειπε τελειωνοντας.

Θα ψαξω κ γ κανενα αλλο

• Like 2
Δημοσ.

Κανα καλο νιτρικακι για πριν την προπονηση ξερετε να μου πειτε?Καιρο τωρα απλα επαιρνα χαπια καφεινης απο το φαρμακειο +ταυρινη γκουρανα τα οποια εκαναν καλη δουλεια .Τελειωσαν και θελω τωρα να στακαρω[θελω bcaa-πολυβιταμινες -whey και νιτρικο].

ΕΠισης της cellulor http://reviews.bodybuilding.com/Cellucor/CORPerformance_Whey/

την εχετε δοκιμασει η να παω να παρω παλι dymitize?

Δημοσ.

Χρειάζονται όλα αυτά;

ναι χρειαζονται.Πολυβιταμινες και bcaa whey ειναι must have για εμενα.Το νιτρικο οχι τοσο ,παιζει να πιω κανα καφε πριν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...