Isabelle2 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά ξέρει κανείς κανένα σάιτ με αγγελίες για δουλειά για γυμναστή; Έχω ένα φίλο που ψάχνει και αναρωτιόμασταν αν υπάρχει κάτι αποκλειστικά για γυμναστές πέρα από τα γνωστά
Mau-Maus Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες! Να πάρει σβάρνα τα γυμναστήρια και να ρωτάει πες του, αν έχει καλό βιογραφικό ποτέ δεν ξέρεις..
king2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Τελευταία έχω ριμαξει τους ηλιοσπορους. http://m.iatronet.gr/article.aspx?id=18297 http://www.bodybuilders.gr/forum/showthread.php?t=28795 Ανεβάζουν την τεστοστερονη έχουν αρκετή πρωτεινη καλά λιπαρά. Τα περνω καθαρισμενα το κιλό 6.5 ευρώ. Εύκολες θερμίδες για κάποιον που δεν μπορεί να πάρει εύκολα κιλά. 2
Mau-Maus Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Καλακυθοσπορους να παίρνεις, ακόμη καλύτερα, ανάλατους έτοιμους ,με λίγες ψίχες από καρύδια στο γάλα τέλειο πρωινό!! Σας το έχω πει από όταν πρώτομπήκα εδώ, να τα λέμε αυτά 3
king2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Καλακυθοσπορους να παίρνεις, ακόμη καλύτερα, ανάλατους έτοιμους ,με λίγες ψίχες από καρύδια στο γάλα τέλειο πρωινό!! Σας το έχω πει από όταν πρώτομπήκα εδώ, να τα λέμε αυτά Αν έχει έτοιμους καθαρισμενους θα πάρω είναι και πιο νοστιμοι με λιγότερα λιπαρά. Καρυδια+αμυγδαλα 50γρ το βράδυ με το γιαούρτι. Να δεις μπαίνουν τα κιλα η όχι. Πάντα καλές συμβουλές δίνεις Maus εξυπακουεται αυτό. 1
Mau-Maus Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Αν έχει έτοιμους καθαρισμενους θα πάρω είναι και πιο νοστιμοι με λιγότερα λιπαρά. Καρυδια+αμυγδαλα 50γρ το βράδυ με το γιαούρτι. Να δεις μπαίνουν τα κιλα η όχι. Πάντα καλές συμβουλές δίνεις Maus εξυπακουεται αυτό. Και έτοιμοι και καθαρισμένοι και πιο νόστιμοι !! Αν έχει ΑΒ εκεί κοντά πάρε το μπολάκι στο 1.70 αν θυμάμαι καλά! Αν δεν έχει, όταν βρεθείς κάποια στιγμή στον πολιτισμό πάρε μπόλικα να έχεις κρατάνε πολύ δεν χαλάνε! 2
yannis27gr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Να ρίξω τη συνταγή για τις πρωτεινικές πίτες που φτιάχνω, βασισμένος στην αρχική συνταγή του γουίζι. 1. Χτυπάμε 5 αυγά (όχι με τα τσόφλια, δεν είμαστε ηλίθιοι) μέχρι να γίνουν ομελέτα. 2. Προσθέτουμε 150ml γάλα. Τέλος τα υγρά. 3. 3 κουταλιές σούπας μιξ κολοκυθόσποροι/ηλιόσποροι (καθαρισμένοι φυσικά, φανταστείτε κανένα μλκ να τους βάζει με τα τσόφλια μαζί). 4. 3 κουταλιές της σούπας μιξ σταφίδες ξανθές, σταφίδες μαύρες, μπέρι της αρεσκείας σας (εκτός από Γουόλτερ Μπέρι) 5. Αλέθουμε 100γρ αμύγδαλα, φουντούκια, καρυδια (όλα ωμά) και τα ρίχνουμε και αυτά μέσα. 6. Ανακατεύουμε. Όχι πώς είναι απαραίτητο ακόμα, αλλά για να σπάσει η μονοτονία του βάζω συνέχεια πράματα. 7. Αλέθουμε και προσθέτουμε όση βρώμη χρειάζεται για να γίνει η ζύμη ένας κάπως σφιχτός πηλός. Μην το παρακάνετε, πίτες φτιάχνουμε όχι σανίδια. 8. Το απλώνουμε σε ταψί που έχουμε απλώσει λαδόκολλα ώστε να έχει πάχος περίπου 0,5-1 εκ. 9. Ψήσιμο στους 180 για 15 λεπτά. 10. Το αφήνουμε να κρυώσει. 11. Το απλώνουμε σε σανίδα κοπής και το κόβουμε σε ισομεγέθη κομμάτια της αρεσκείας μας. 12. Διατηρείται στο ψυγείο μέχρι και 5-6 ημέρες. Αυτά 12
king2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Και έτοιμοι και καθαρισμένοι και πιο νόστιμοι !! Αν έχεις ΑΒ εκεί κοντά έχει το μπολάκι 1.70 αν θυμάμαι καλά Περνω από τη λαϊκή 1 κιλό κάθε βδομάδα. 6.5 έχουν τα μαύρα τόσο πρέπει να έχουν και τα άσπρα. Αναλατα πάντα. ΑΒ έχω στα 80 χιλιόμετρα. Και έτοιμοι και καθαρισμένοι και πιο νόστιμοι !! Αν έχει ΑΒ εκεί κοντά έχει το μπολάκι 1.70 αν θυμάμαι καλά! Αν δεν έχει, όταν βρεθείς κάποια στιγμή στον πολιτισμό πάρε μπόλικα να έχεις κρατάνε πολύ δεν χαλάνε! Βρε έχει καλύτερα από τη φύση? Σε πόλη δεν θα μπορούσα να ζησω. Και ας είμαστε 10χλμ μακριά από την κοντινότερη τράπεζα. 2
yannis27gr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Σιγά ρε, δίπλα στην ΙΚΕΑ έχει. Ούτε 60 από τα Σήμαντρα, τα παραλές. Αλλά και γω ψηφίζω λαϊκή. ---------------------------------- Συνεχίζουν να ανεβαίνουν οι επιδόσεις, ειδικά στα πόδια που ήταν και το πολύ αδύνατο σημείο μου, αλλά μου την έδωσε η αύξηση στην κοιλιά, έχει συγκεντρωθεί πολύ λίπος. Θα δοκιμάσω για 1-2 βδομάδες να αυξήσω πρωτείνη και να μειώσω θερμίδες μήπως και είναι εφικτό να διατηρήσω τους μυς που έβαλα και ταυτόχρονα να χάσω το έξτρα λίπος. Τώρα είμαι κάπου στο 18%, ελπίζω να πέσω στο 15%. Άμα το πετύχω θα συνεχίσω με τέτοιους κύκλους, όγκο 6 βδομάδες, κόψιμο 2. 1
king2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Σιγά ρε, δίπλα στην ΙΚΕΑ έχει. Ούτε 60 από τα Σήμαντρα, τα παραλές. Αλλά και γω ψηφίζω λαϊκή. ---------------------------------- Συνεχίζουν να ανεβαίνουν οι επιδόσεις, ειδικά στα πόδια που ήταν και το πολύ αδύνατο σημείο μου, αλλά μου την έδωσε η αύξηση στην κοιλιά, έχει συγκεντρωθεί πολύ λίπος. Θα δοκιμάσω για 1-2 βδομάδες να αυξήσω πρωτείνη και να μειώσω θερμίδες μήπως και είναι εφικτό να διατηρήσω τους μυς που έβαλα και ταυτόχρονα να χάσω το έξτρα λίπος. Τώρα είμαι κάπου στο 18%, ελπίζω να πέσω στο 15%. Άμα το πετύχω θα συνεχίσω με τέτοιους κύκλους, όγκο 6 βδομάδες, κόψιμο 2. 60 χλμ όσο είναι και το κόσμος. Δεν το λες και μέσα στον πολιτισμό. Αλλά ναι προτιμάω λαϊκή για τα πάντα ακόμα και βρωμη από λαϊκή.
Liverpool89 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Πηγα ρωτησα σε τρια γυμναστηρια. Το πρωτο πολυ μπλα μπλα, 60€/μηνα αλλθως 320€/ετος ελευθερα βαρη αφηνεις να κανουν εδω; ναι υπαρχει ειδικος χωρος. Δευτερο πολυ στριμωχτα μα παρα πολυ μπερδευτηκα που ειναι τι, αν ενας κλασει εκει παει, ρακ δεν εχει μονο σμιθ, 25€/μηνα χωρις πακετα. Τριτο που ηταν ευρυχωρο με ρακ, δεν μου αρεσε που χε φατσα φορα πρωτεινες μπαρες σοκολατας, για πουλημα αλλα η τιμη καπως καλυτερη 25/μηνα 150/6μηνες 250/12μηνες Μου αρεσε που ειχε ετοιμες μπαρες με κιλα πολλοι αλτηρες. Η ειρωνθα γυμναστη δεν ειχε μια κοπελα, η μια εκει εκανε προβολες, μετα αραγμα κινητο. Κατι πιτσιρικαδες γιο απλα πανε για να λενε κανω γυμναστικη. Αλλα νομιζω με κερδισε πιο πολυ αυτο. Αρχες νοεμβριου παω σε σπιτι, θα παω να γραφτω, αν βρω και δουλεια θα μαι κομπλε.
Expertr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Πηγα ρωτησα σε τρια γυμναστηρια. Το πρωτο πολυ μπλα μπλα, 60€/μηνα αλλθως 320€/ετος ελευθερα βαρη αφηνεις να κανουν εδω; ναι υπαρχει ειδικος χωρος. Δευτερο πολυ στριμωχτα μα παρα πολυ μπερδευτηκα που ειναι τι, αν ενας κλασει εκει παει, ρακ δεν εχει μονο σμιθ, 25€/μηνα χωρις πακετα. Τριτο που ηταν ευρυχωρο με ρακ, δεν μου αρεσε που χε φατσα φορα πρωτεινες μπαρες σοκολατας, για πουλημα αλλα η τιμη καπως καλυτερη 25/μηνα 150/6μηνες 250/12μηνες Μου αρεσε που ειχε ετοιμες μπαρες με κιλα πολλοι αλτηρες. Η ειρωνθα γυμναστη δεν ειχε μια κοπελα, η μια εκει εκανε προβολες, μετα αραγμα κινητο. Κατι πιτσιρικαδες γιο απλα πανε για να λενε κανω γυμναστικη. Αλλα νομιζω με κερδισε πιο πολυ αυτο. Αρχες νοεμβριου παω σε σπιτι, θα παω να γραφτω, αν βρω και δουλεια θα μαι κομπλε. Σε ποιον πλανητη υπαρχουν ακομα αυτες οι τιμες γυμναστηριου? :/...25 ο μηνας οκ...Αλλα στον χρονο τα περισσοτερα παιζουν 100 αααντε 150... Ακου 250 και 320
bosei Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Λίβε έφυγες για το 3ο. Δεν σε νοιάζουν καν τι πουλάνε 3
Bspus Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Σε ποιον πλανητη υπαρχουν ακομα αυτες οι τιμες γυμναστηριου? :/...25 ο μηνας οκ...Αλλα στον χρονο τα περισσοτερα παιζουν 100 αααντε 150... Ακου 250 και 320 Σε αυτον τον πλανητη αλλα μαλλον οχι σε αυτη τη χωρα Ακομα και στη Βουλα σε γυμναστηριο που πηγαινα μεχρι προσφατα το εχουν ριξει κατω απο 250 το χρονο. Υπαρχουν και πιο ακριβα ακομα αλλα πρεπει να εχουν πολλες παροχες, πισινες κλπ που δεν εχουν τα απλα γυμναστηρια 1
LifeScarcity Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Στην επαρχία τέτοιες τιμές παίζουν άλλο που στην Αθήνα κοιτάνε την ποσότητα και έχουν ρίξει τις τιμές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις