dimitra_m3 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Mαργαριτα κατι κανεις λαθος ρε ...Δεν ξερω τι αλλα σιγουρα κατι κανεις δεν μπορει να τυχαινουν ολα αυτα . της ευχήθηκε χ.π ο επίτιμος... 1
yannis27gr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Βρήκα τον πιτσιρικά που ειχε γυμνάσει ο Mau-Maus (πριν τουμπανιασει)! Χαχαχα, έτσι ήμουν στον στρατό. 1,84 και 58 κιλά. Αφού κάποια στιγμή που αρρώστησα και με έστειλε ο γιατρός για ακτινογραφία, ο ακτινολόγος μου λέει βγάλε το φανελάκι, το βγάζω, με κοιτάει και λέει "ΟΚ, δε χρειάζεται" 5
bosei Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Γελάω με τον πύργο από συμπληρώματα. Αν και είναι κάπως εύστοχο...ποσες φορές έχετε δει να κάνει κάποιος stock από την πρώτη μέρα στο γυμναστήριο. Θυμάμαι ένα φίλο ενός φίλου μου που ήθελε να πάρει το καλοκαίρι πρωτεΐνη για όταν αρχίσει gym και με ρώταγε ποια να πάρει. Δεν του ειπα αλλά τώρα που το σκέφτομαι επρεπε να του πω να πάρει καμία iso των 100 ευρώ για να συντηρησει και καμία οικογένεια 1
Bspus Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Χαχαχα, έτσι ήμουν στον στρατό. 1,84 και 58 κιλά. Αφού κάποια στιγμή που αρρώστησα και με έστειλε ο γιατρός για ακτινογραφία, ο ακτινολόγος μου λέει βγάλε το φανελάκι, το βγάζω, με κοιτάει και λέει "ΟΚ, δε χρειάζεται" Τωρα ποσα εισαι?
Vapir Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Γελάω με τον πύργο από συμπληρώματα. Αν και είναι κάπως εύστοχο...ποσες φορές έχετε δει να κάνει κάποιος stock από την πρώτη μέρα στο γυμναστήριο. Θυμάμαι ένα φίλο ενός φίλου μου που ήθελε να πάρει το καλοκαίρι πρωτεΐνη για όταν αρχίσει gym και με ρώταγε ποια να πάρει. Δεν του ειπα αλλά τώρα που το σκέφτομαι επρεπε να του πω να πάρει καμία iso των 100 ευρώ για να συντηρησει και καμία οικογένεια καλά κ εγώ ξέρω προσωπικά άτομο που έχει τέτοιο στοκ και γυμνάζεται χρόνια, αλλα πραγματικά ούτε του χρειάζεται ούτε έχει κάποιο εμφανές αποτέλεσμα που να δικαιολογεί όλο αυτό, δηλαδή δεν έχει τέλεια διατροφή-ύπνο-προπόνηση συμπληρώνοντας το αποτέλεσμα με αυτά ,ε κ όποτε με βλέπει μου πιάνει κουβέντα για συμπληρώματα (woah so much fun), αλλα ποιος είμαι εγώ για να κρίνω που πετάει ο καθένας τα λεφτά του γιατι κοιτάζει την μικρολεπτομέρια πριν διορθώσει τα βασικά προβλήματα, απλά δεν ασχολούμαι για να μην γίνω και κακός. η μαλακία του marketing που προβάλει ψέμα και λάθος πρότυπα ,προσβάλλοντας τα άτομα που προσπαθούν φυσικοί λέγοντας τους πως "εγώ είμαι φυσικός και είμαι έτσι με σκληρή δουλειά κ αφοσίωση" οπότε για να μην μπορείς να πλησιάσεις φυσικός ούτε καν στο 10% το επίπεδο μου είσαι άχρηστος , τεμπέλης και σκουπίδι απο θέμα γενετικών. θυμάμαι χαρακτηριστικά τα προϊόντα της muscletech που τα αγόραζε μανιωδώς ένας φίλος για να γίνει σαν phil heath sure . το ίδιο άτομο ξέρασε μετά απο 5 scoop nano vapor γιατι διάβασε οτι το ένα scoop θα του δώσει pump οπότε είπε να γίνει τούμπανος μια ώρα αρχύτερα 2
yannis27gr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Η ειρωνία είναι ότι μοιάζω και στη φάτσα με τον πιτσιρικά. Αναρωτιέμαι πώς έβγαζα γκόμενες έτσι. Συχνά το λέω ότι τις ξυπνούσα το ένστικτο του "αχού μωρέ το καημένο" Τωρα ποσα εισαι? 1/9 ήμουν 69 κιλά με κάπου 14-15% λίπος. Τώρα πια έχω φτάσει τα 73,5 και απώτερος στόχος τα 80+ με 12% λίπος. Μάλλον αδύνατο να συμβεί σε 1 χρόνο βέβαια, δεν είμαι πια πιτσιρικάς. Θα δούμε. Στην τελική για την πάρτη μου γυμνάζομαι, τα νούμερα υπάρχουν για να δίνουν μια γενικότερη κατεύθυνση αλλά κι επειδή είμαι νούμερο ο ίδιος και ταιριάζουμε 6
Expertr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Ο χρήστης bosei είπε:Γελάω με τον πύργο από συμπληρώματα. Αν και είναι κάπως εύστοχο...ποσες φορές έχετε δει να κάνει κάποιος stock από την πρώτη μέρα στο γυμναστήριο. Θυμάμαι ένα φίλο ενός φίλου μου που ήθελε να πάρει το καλοκαίρι πρωτεΐνη για όταν αρχίσει gym και με ρώταγε ποια να πάρει. Δεν του ειπα αλλά τώρα που το σκέφτομαι επρεπε να του πω να πάρει καμία iso των 100 ευρώ για να συντηρησει και καμία οικογένειακαλά κ εγώ ξέρω προσωπικά άτομο που έχει τέτοιο στοκ και γυμνάζεται χρόνια, αλλα πραγματικά ούτε του χρειάζεται ούτε έχει κάποιο εμφανές αποτέλεσμα που να δικαιολογεί όλο αυτό, δηλαδή δεν έχει τέλεια διατροφή-ύπνο-προπόνηση συμπληρώνοντας το αποτέλεσμα με αυτά ,ε κ όποτε με βλέπει μου πιάνει κουβέντα για συμπληρώματα (woah so much fun), αλλα ποιος είμαι εγώ για να κρίνω που πετάει ο καθένας τα λεφτά του γιατι κοιτάζει την μικρολεπτομέρια πριν διορθώσει τα βασικά προβλήματα, απλά δεν ασχολούμαι για να μην γίνω και κακός. η μαλακία του marketing που προβάλει ψέμα και λάθος πρότυπα ,προσβάλλοντας τα άτομα που προσπαθούν φυσικοί λέγοντας τους πως "εγώ είμαι φυσικός και είμαι έτσι με σκληρή δουλειά κ αφοσίωση" οπότε για να μην μπορείς να πλησιάσεις φυσικός ούτε καν στο 10% το επίπεδο μου είσαι άχρηστος , τεμπέλης και σκουπίδι απο θέμα γενετικών. θυμάμαι χαρακτηριστικά τα προϊόντα της muscletech που τα αγόραζε μανιωδώς ένας φίλος για να γίνει σαν phil heath  sure . το ίδιο άτομο ξέρασε μετά απο 5 scoop nano vapor γιατι διάβασε οτι το ένα scoop θα του δώσει pump οπότε είπε να γίνει τούμπανος μια ώρα αρχύτερα  Ειμαι 99% σιγουρος οτι ουτε ο ιδιος ο phil δεν χρησιμοποιει την συγκεκριμενη εταιρεια... 2
Bspus Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 1/9 ήμουν 69 κιλά με κάπου 14-15% λίπος. Τώρα πια έχω φτάσει τα 73,5 και απώτερος στόχος τα 80+ με 12% λίπος. Πως μετρας το λιπος σου? Απλως το υπολογιζεις με το ματι συγκρινοντας με φωτογραφιες στο internet?
Vapir Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 ααχχαχαχαχααχχαχαlink για όποιον θέλει να δει το gif https://www.facebook.com/elliotthulse/posts/1076837772326402 2
Liverpool89 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Για καλο ή κακο, λογο οικογενειακων θεματων αποφάσισα να φυγω απο το σπιτι.. Πριν νοικιασω εψαξα για γυμναστηριο..χαχαχ 3
yannis27gr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Πως μετρας το λιπος σου? Απλως το υπολογιζεις με το ματι συγκρινοντας με φωτογραφιες στο internet? Ο πιο απλός τρόπος. 1
LifeScarcity Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Και σε 'να παράλληλο σύμπαν θα 'βγαιναν σωστά. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 μερικες φωτογραφιες απο το γυμναστηριο 6
Papakitou Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Πολυ καλο.. και με παραθυρα και στη φυση.. τελειο βασικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις