Mau-Maus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Εγινε μαργαριτονι θα κανονισουμε για ενα περσοναλ στο γυμναστήριο οπως με τον αλεξ μοναδικός απαραβίαστος όρος ειναι να μην μου μιλας στον πληθυντικο! α και να μου γνωρίσεις την γυμνάστρια μετα 2
alex_000 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ετσι οι μαστερ του ειδους μιλαω για μαους, αλεξ,μπος, φωτης(δεν σε ξεχασα χαχα) να λενε τα συν και τα μειον. Θα ελεγα να λεει και ο μανος αλλα δεν μπαινει. εμένα με έριξες, είμαι τουλάχιστον grandmaster. :D Βασικές είναι οι γνώσεις μου ρε απλά μιλάω πολύ. καθεσαι κ λες οτι άλλοι στο γυμναστηριο δεν εχουν ''επαφή'' μαζι σου και εισαι 10 κιλά κατω απο το βαρος σου ! ενας αντρας κανονικός χωρις να γυμνάζεται χωρις τιποτα πρεπει απο την φύση του να ειναι τα κιλα του οσα και το υψος του, 10 κιλα κατω ειναι οι γυναίκες .. ελπίζω να μην παρεξηγηθείς στα λεει κάποιος που τα έχει φαει με το κουταλι αυτα Εντάξει το πιστόλιασες άσχημα το παιδί ενώ έχει κάνει καλή δουλειά και φαίνεται. Έτσι και αλλιώς από τα συμφραζόμενα κατάλαβα ότι ήταν πάνω από 80 κιλά στο παρελθόν οπότε επέλεξε να ρίξει τόσο το βάρος του. Ίσως σου ξέφυγε λίγο expert και μπορούσες να κάνεις recomp στα 75 αντί να κατέβεις τόσο χαμηλά. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2015 από alex_000 3
Liverpool89 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Αχαχαχ ...ναι απλα πχ αλλο να πω εγω που κανω δυο χρονια και αλλο καποιος που ασχολειται πιο πολυ απο μενα και εχει αποδειξει οτι δεν λεει μαλακιες να το πω ωμα 1
bosei Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Λίβε καταρχάς εγώ λέω να μπει στη γερουσία και άλλος ένας για να είναι μονός ο αριθμός αν χρειαστεί να λυθεί κάτι με ψήφους. Μετά ban σε όποιον μας αμφισβητεί και τέλος, κάθε χρόνο ένας από εμάς θα πηγαίνει κριτής στο Olympia να μαζεύει experience points Πέρα από την πλάκα, μιά χαρά είμαστε έτσι και αφήνεις τον οποιοδήποτε χρήστη να σκέφτεται αν λέει βλακείες κάποιος. Φαντάσου π.χ. να γίνει έτσι όπως λες και να απαντήσει ο grandmaster Alex, μετά ο άλλος γιατί να ακούσει και την δική σου άποψη ? Θα καταλήξει να γίνει κλίκα εδώ μέσα. 3
Mau-Maus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Εντάξει το πιστόλιασες άσχημα το παιδί ενώ έχει κάνει καλή δουλειά και φαίνεται. χαχααχαχα οχι ρε φιλε , ισα ισα εσυ που με ξερεις γνωρίζεις οτι μιλάω παντα καλοπροαίρετα κανένα μπιστολιασμα και αν δεν ηταν καλός δεν θα ασχολούμουν δεν θα έστελνα ουτε ενα μήνυμα . προσπαθώ να του δωσω να καταλάβει οτι ζυγίζοντας καθημερινά το ρυζι παει προς τα πίσω και οχι μπροστά .. 2
Liverpool89 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Λίβε καταρχάς εγώ λέω να μπει στη γερουσία και άλλος ένας για να είναι μονός ο αριθμός αν χρειαστεί να λυθεί κάτι με ψήφους. Μετά ban σε όποιον μας αμφισβητεί και τέλος, κάθε χρόνο ένας από εμάς θα πηγαίνει κριτής στο Olympia να μαζεύει experience points Πέρα από την πλάκα, μιά χαρά είμαστε έτσι και αφήνεις τον οποιοδήποτε χρήστη να σκέφτεται αν λέει βλακείες κάποιος. Φαντάσου π.χ. να γίνει έτσι όπως λες και να απαντήσει ο grandmaster Alex, μετά ο άλλος γιατί να ακούσει και την δική σου άποψη ? Θα καταλήξει να γίνει κλίκα εδώ μέσα. Ναι καταλαβαινω πως το λες. Εγω προτεινα τι θα ηθελα να δω κατω απο μια φωτο γραμμενα, αφου ετσι και αλλιως θα τα ρωτησει καποιος που θελει να δωσει καποιες συμβουλες. Τωρα εγω δεν ειμαι αυτος που θα δωσει το χρησμα σε καποιους αλλα νομιζω ο καθενας μας ειναι εκαστος στο ειδος του. Εγω μπορει να λεω ασκησεις προτασεις που ειδα οτι δουλευουν σε μενα, ενω καποιος αλλος μπορει να εχει συναντησει στην ζωη του δεκα διαφορετικα σωματα που το καθενα ηθελε αλλη μεταχειρηση, αρα αυτοος θα μπορει να εντοπισει κατι που εγω δενν το βλεπω σκεφτομαι καν 1
*nenya* Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δεν ξερω εαν ειδες την φωτο που ανεβασα πριν 3-4 μερες στο anti-fitness θρεντ με το burger..:Ρ Προδοσία κυρίες και κύριοι!
Mikeasdf Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Προδοσία κυρίες και κύριοι! Εσυ καταλαθος μπηκες εδω ;;; 1
*nenya* Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μπαίνω σπάνια. Αλλά μπαίνω ναι. μουαχαχαχ 1
Bspus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 ενας αντρας κανονικός χωρις να γυμνάζεται χωρις τιποτα πρεπει απο την φύση του να ειναι τα κιλα του οσα και το υψος του, 10 κιλα κατω ειναι οι γυναίκες .. Πριν αρκετα χρονια, σε περιοδο που ειχα πολλα χρονια να γυμναστω ειχα φτασει ετσι οπως λες και το σωμα μου ηταν σαν αχλαδι. Σε καμια περιπτωση δεν θα το ελεγα φυσιολογικο για μενα. Υπαρχει τροπος να υπολογισει κανεις το ποσοστο λιπους του σωματος του στο περιπου μονος του?
Expertr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 αντε παλι με το 'εκτομορφικός'βρε βγαλτε απο το μυαλο σας πράγματα που δν ισχύουν , εχω γυμνάσει πριν καμιά 10ρια χρόνια εναν πιτσιρικα τότε 18χρ. οχι εκτομορφικό αλλα τον ορισμό του σκελετού , μιλαμε οτι ξεκίνησε 20 κιλα κατω απο το βάρος του σαν Αιθιοπας ηταν , και κατέληξε να με ξεπεράσει σωματικά , να γινει ορισμός του τουμπανιασμενου , να κατεβεί κ να εχει συμμετοχή σε αγώνες ! λίγη θέληση παραπάνω χρειάζεται , ειναι λιγο διαφορετικές οι βασεις που ξεκιναει ο καθενας αυτο ειναι ολο !το λεω αλλη μια expert γιατι δεν το καταλαβες , σταμάτα να μετρας το ρυζι την πατατα , σταματα να ψειρίζεις τα γραμμάρια και φαε ! φαε συκώτι φαε κιμά βαλε μπιφτέκια μοσχαρίσια στο προγραμμα , πιες ενα λιτρο γαλα την ημερα κτλ!καθεσαι κ λες οτι άλλοι στο γυμναστηριο δεν εχουν ''επαφή'' μαζι σου και εισαι 10 κιλά κατω απο το βαρος σου !ενας αντρας κανονικός χωρις να γυμνάζεται χωρις τιποτα πρεπει απο την φύση του να ειναι τα κιλα του οσα και το υψος του,10 κιλα κατω ειναι οι γυναίκες ..ελπίζω να μην παρεξηγηθείς στα λεει κάποιος που τα έχει φαει με το κουταλι αυτα Αμα βαλω τρεις τονους ντεκα + αλλα καλουδια και εγω κιλα θα ανεβασω.Αλλα οπως και να το κανουμε δεν θα παιζω ποτε πχ στην κατηγορια των 90-95 κιλων οπως αλλοι στην καθημερινοτητα εκτος και αν εχω 20 κιλα σε νερα και λιπος.Θα ξαναπαω στα 80 τουλαχιστον και βλεπουμε..Τωρα ειναι η αρχη και ο οργανισμος δυσκολευεται λιγο να ανεβασει κιλα.Ειπα οτι με αλλους στα κιλα μου δεν εχω επαφη..οχι με κανεναν, προς θεου.Τα μετραω για να μην φαω λιγοτερο οχι τιποτα αλλο..:ΡΔεν παρεξηγουμαι μην φοβασαι
yannis27gr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 αντε παλι με το 'εκτομορφικός' βρε βγαλτε απο το μυαλο σας πράγματα που δν ισχύουν , εχω γυμνάσει πριν καμιά 10ρια χρόνια εναν πιτσιρικα τότε 18χρ. οχι εκτομορφικό αλλα τον ορισμό του σκελετού , μιλαμε οτι ξεκίνησε 20 κιλα κατω απο το βάρος του σαν Αιθιοπας ηταν , και κατέληξε να με ξεπεράσει σωματικά , να γινει ορισμός του τουμπανιασμενου , να κατεβεί κ να εχει συμμετοχή σε αγώνες ! Να σαι καλά ρε Μαους, motivation στα ύψη. Τέτοια να ακούω. Να υποθέσω ότι συμφωνείς με το Φώτη ότι δεν τρώω αρκετά; Πριν λίγα ποστ ανέβασα την καθημερινή διατροφή, δεν ξέρω αν την είδες. Να κάνω και μια ερώτηση. Αξίζει να μπω σε διαδικασία cut να φύγει λίγο η κοιλιά ή συνεχίζω σε όγκο ακάθεκτος και θα κάνω cut μια και μια στο τέλος; 4
wizzy Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Παρατηρώ όμως ότι σε 10 λεπτά έχω τελειώσει το πρόγραμμα. Δεν είναι περίεργο αυτό; Αφ' ενός με βολεύει γιατί δεν έχω πολύ χρόνο για σκότωμα και όταν τελειώσω είμαι λιώμα, αλλά μήπως δεν κάνω δουλειά έτσι; Πείτε μου τη γνώμη σας για το πρόγραμμα που επέλεξα, για τα άλλα που έχει γενικά και γενικότερα όποια συμβουλή καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ Το πρόγραμμα μια χαρά είναι, έχω κάνει κάποια από τα challenges που έχει στο site. Γενικά το site έχει πολύ υλικό, για όποιον ενδιαφέρεται για εκγύμναση στο σπίτι. Λες ότι σε 10 λεπτά τελειώνεις το πρόγραμμα. Εάν παρατηρήσεις, θα δεις ότι κάθε μέρα, έχει τρία (3) levels με διαφορετικό αριθμό sets το καθένα. Στα 10 λεπτά, ποιο level κάνεις; Διότι, εάν σε 10 λεπτά, τελειώνεις και τα 7 sets του level 3, τότε είτε είσαι ο Superman είτε κάτι κάνεις λάθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις