bosei Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 ακριβώς για αυτό... η επόμενη επιλογή μου ήταν upper lower αλλά για μένα το leg day είναι lower day οπότε δεν μπορώ (αντιδρώ ουρλιάζοντας) στην ιδέα και μόνο να περάσω ξανά σε full lower-leg day ξέρω ξέρω ακόμα και αν θα σπάσω το volume - intensity σε δύο προπονήσεις... η επόμενη επιλογή ήταν το front/back (δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ και θα θέλα να δω πως είναι) Τι να σε πω. Δεν είναι να πεις ότι δεν γίνεται, όλα γίνονται αλλά μου κάνει κάπως κουλό. Στην lower πάντως δεν χρειάζεται το ξεκώλιασμα της bb leg day. Κάνε α μέρα squat, άρσεις (ή variation) και καμία απομόνωσης και την β μέρα squat variation και καμία Light μετά τύπου lunges και μηχανηματα.
dimitra_m3 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Τι να σε πω. (μιλάς έτσι σωστά) Δεν είναι να πεις ότι δεν γίνεται, όλα γίνονται αλλά μου κάνει κάπως κουλό. Στην lower πάντως δεν χρειάζεται το ξεκώλιασμα της bb leg day. Κάνε α μέρα squat, άρσεις (ή variation) και καμία απομόνωσης και την β μέρα squat variation και καμία Light μετά τύπου lunges και μηχανηματα. διπλό squat?!?! jesus, ξεκώλιασμα...θες να με αποτελειώσεις
Liverpool89 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 ακριβώς για αυτό... η επόμενη επιλογή μου ήταν upper lower αλλά για μένα το leg day είναι lower day οπότε δεν μπορώ (αντιδρώ ουρλιάζοντας) στην ιδέα και μόνο να περάσω ξανά σε full lower-leg day ξέρω ξέρω ακόμα και αν θα σπάσω το volume - intensity σε δύο προπονήσεις... η επόμενη επιλογή ήταν το front/back (δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ και θα θέλα να δω πως είναι) Τιποτα δεν ειναι δημητρα, κολλησε το μυαλο σου οτι τα σκουοτ ειναι επωδυνα. Δεν χρειαζεται σε καθε προπονηση και pr. Ασε τα 3*12 4*8 πανε με πιο λιγα κιλα σε 5*10 η ανεβασε απλα επαναληψεις. Εγω μετα τα ποδια παντα εχω ρεπο, αλλα δεν μου λεει κατι μπορει το πιασιμο να με ακολουθει και για δευτερη μερα. Αν οας ξανακανεις ποδια μετα τα ζεσταμα και τα πρωτα σετ το χεις ξεχασει 2
bosei Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 διπλό squat?!?! jesus, ξεκώλιασμα...θες να με αποτελειώσεις Ρε συ δεν χρειάζεται να είναι τέρμα τα γκάζια και τις δύο μέρες. Μία από τις δύο μέρες μπορείς να σταματάς 1-2 επαναλήψεις πριν το failure. Πάντως τι περιμένεις? Το γυρνάς σε 2x frequency για τα αποτελέσματα υποθέτω...δεν πρέπει να βγεις και λίγο από το comfort zone ?
dimitra_m3 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Τιποτα δεν ειναι δημητρα, κολλησε το μυαλο σου οτι τα σκουοτ ειναι επωδυνα. Δεν χρειαζεται σε καθε προπονηση και pr. Ασε τα 3*12 4*8 πανε με πιο λιγα κιλα σε 5*10 η ανεβασε απλα επαναληψεις. Εγω μετα τα ποδια παντα εχω ρεπο, αλλα δεν μου λεει κατι μπορει το πιασιμο να με ακολουθει και για δευτερη μερα. Αν οας ξανακανεις ποδια μετα τα ζεσταμα και τα πρωτα σετ το χεις ξεχασει δεν μπορώ να βγάλω πια pr, ότι ανέβασα ανέβασα (κλείδωσα σε 8 επαναλήψεις στα 32.5κ σε δίσκους - όνειρο τα 40-)...τώρα διόρθωμα τεχνική σε κάθε επανάληψη .. κάνω και drop set (η μοναδική που το κάνω) Ρε συ δεν χρειάζεται να είναι τέρμα τα γκάζια και τις δύο μέρες. Μία από τις δύο μέρες μπορείς να σταματάς 1-2 επαναλήψεις πριν το failure. Πάντως τι περιμένεις? Το γυρνάς σε 2x frequency για τα αποτελέσματα υποθέτω...δεν πρέπει να βγεις και λίγο από το comfort zone ? θα έσπαγα squat και DL στις δύο μέρες του Back...
Liverpool89 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Κανεις λαθος δημητρα. Οκ γυναικα εισαιι. Αλλα ξεκινα να την δεις αλλιως τι γυμναστικη... νομιζω κανεις το λαθος να φοβασαι απο την προηγουμενη μερα τα κιλα/ασκησεις που θα κανεις στην μερα των ποδιων
bosei Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Στο squat χτυπάς και μπροστά όμως, θα εκανες έτσι 3 φορές μπροστά. Από την 1 φορά την βδομάδα πας σ 3...,,too much.
dimitra_m3 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 θα έσπαγα squat και DL στις δύο μέρες του Back... σορρυ εγώ δεν το έγραψα σωστά ... εννοούσα του front/back split
bosei Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Τέλος πάντων, εγώ σε είπα...θα έκανα upper/lower αλλά δεν θα πάθεις και κάτι να δοκιμάσεις και αυτό που θες. Απλά κρίνε το αντικειμενικα...αν κάτι δεν σου πάει δεν χρειάζεται να κάτσεις σ αυτό 1
dimitra_m3 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Τέλος πάντων, εγώ σε είπα...θα έκανα upper/lower αλλά δεν θα πάθεις και κάτι να δοκιμάσεις και αυτό που θες. Απλά κρίνε το αντικειμενικα...αν κάτι δεν σου πάει δεν χρειάζεται να κάτσεις σ αυτό όταν δούλευες το lower/upper spli 4 day, στις δύο μέρες του lower είχες βάλει squat ?
Liverpool89 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 όταν δούλευες το lower/upper spli 4 day, στις δύο μέρες του lower είχες βάλει squat ?Εννοειτε σκουοτ μπροστινα κανονικα, σισσυ, σουμο ολα Μια μερα πχ Σκουοτ Αρσεις Εκτασεις τετρακεφαλων Leg curl Γαμπες Δευτερο Μπροστινα σκουοτ Προβολες Πρεσσα Σουμο/σισσυ σκουοτ Slbl Καπως ετσι μπορεις να βγαλεις αρσεις και να προσθεσεις μια ασκηση σκουοτ ακομα. Εφιαλτης ε;
bosei Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Το ξεκίνησα όταν άρχισα powerlifting οπότε ναι, εννοείται αλλά και σε bb να γυρνάει έτσι θα το έκανα
alex_000 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 ακόμα και ψευτοπροπόνηση χεριών να έχω μετά, δεν μπορώ να βγάλω το μεταερόβιο.... για μένα το μεταερόβιο είναι το ζόρι όλων Κόψε το μεταεροβιο την μέρα μετά το leg day. Δεν θα γίνει τίποτα αν κάνεις 4 φορές αεροβιο αντί για 6 (η 2 αντί για 3 δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι κανεις)
dimitra_m3 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Κόψε το μεταεροβιο την μέρα μετά το leg day. Δεν θα γίνει τίποτα αν κάνεις 4 φορές αεροβιο αντί για 6 (η 2 αντί για 3 δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι κανεις) το έχω βγάλει ήδη .... αναγκαστικά γιατί δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. απλό βάδην για αποθεραπεία 1
Liverpool89 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Εγω την πεμπτη εκανα κοιλιακους . Εκατσα σε κατακλινη και σηκωνα τα ποδια μου. 3*12 συν δυο σετ σανιδα επι 1:30 λεπτο. Χτες ούτε να γελασω δεν μπορουσα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις