Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 μια φορα την εβδομαδα βγαινω και αυτο δεν πινω πολυ. Αν το κανω προσεχω τι θα παρω. πχ βοτκα με lime σκετη. Αλλα χτες ηπια και δυο μπυρες μια μαυρη και μια ξανθια...Αυτες ειναι που με εκαναν να ξεφυγω απο τον αρχικο μου στοχο One bad meal won’t make you fat, just like one good meal won’t make you lean. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 μεσημεριανό στα μάκρο μουψωμί ολικής homemadeπατάτα φούρνουτζατζίκι homemadeψαρονέφρι στα κάρβουνα ντομάτα , κρεμμύδικαι σαλάτα που δεν φαίνεται καλή μου χώνεψη 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Πω. Βλέπω πατάτα και μου τρέχουν τα σάλια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 κολάζεις και ήδη κολασμένους ρε Nicoc89@Nicoc, στείλε αριθμό να δώσουμε μια παραγγελία! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Έχω κι εγώ τεράστιο θέμα με την διατροφή στις διακοπές. Πέρα από το ότι οι θερμίδες είναι τρελά λίγες η ποιότητα είναι ας τα να πα ναι. Σκεφτόμουν ότι την περασμένη βδομάδα που άρχισα διακοπές η μόνη πηγή πρωτεΐνης ήταν από κάτι φακές που έφαγα χτες. Πρώτη φορά είμαι για διακοπές και θέλω να τελειώνουν σιγά-σιγά για να μπω σε πρόγραμμα. Δεν το μπορώ με τίποτα αυτό το ό,τι να 'ναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 ρε παιδια ξερει κανεις γιατι εδω και 2-3 μερες που παω για τρεξιμο μετα το 7-8 χιλιομετρο με πιανει το στομαχι. ανακατευονται ολα!! και χτες και σημερα που με επιασε ειχα φαει τουλαχιστον 3 ωρες πριν παω για τρεξιμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 ρε παιδια ξερει κανεις γιατι εδω και 2-3 μερες που παω για τρεξιμο μετα το 7-8 χιλιομετρο με πιανει το στομαχι. ανακατευονται ολα!! και χτες και σημερα που με επιασε ειχα φαει τουλαχιστον 3 ωρες πριν παω για τρεξιμο! Παίζει να ξεμένεις από καύσιμο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 οχι! εχω ηλεκτρολυτες και πινω κατα τη διαρκεια του τρεξιματος! και χτες και σημερα με το που εφτασα σπιτι απο το στομαχι που ειχα απο το τρεξιμο πηγα τουαλετα αμεσως! (ειδικα σημερα ισα που προλαβα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Τα 7-8 χλμ τα έχεις χαλαρά ή ζορίζεσαι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Μονο μετα το τρεξιμο σε πιανει? Πιθανως, να μη συσχετιζεται με αυτο κ να ναι ενα απλο κρυωμα ή στη χειροτερη καποια ιωση... Πιες ζεστο τσαι χαμομηλι, ισως σε ανακουφισει απτα συμπτωματα του πονου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 δεν ζοριζομαι! ισως καποια φορα να νοιωθω λιγο κουρασμενα τα ποδια μου αλλα γενικα τα βγαζω ανετα. ειδικα απο αντοχη δεν εχω προβλημα! ναι μονο με το τρεξιμο! εννοειται οτι εφτιαξα τσαι και εφαγα 2 φρυγανιες για να στρωσει το στομαχι! ζυγιστικα πριν το τρεξιμο και ημουν 74.2 μετα την τουαλετα (μετα το τρεξιμο) ημουν 71.6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Βουβωνική πανώλη είναι don't worry. (Πέρα από την πλάκα όμως κάνει και ζέστη, μάλλον αφυδατώνεσαι απλώς) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 μακαρι να ειναι αυτο αν και δεν νομιζω!! θα δειξει η επομενη προπονηση!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Πέρνα μια μέρα άνευ προπόνησης να δεις πως πάει, μην το αφήνεις πάντως έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 μακαρι να ειναι αυτο αν και δεν νομιζω!! θα δειξει η επομενη προπονηση!! Κρύο ιδρώτα και τέτοια είχες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις