Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Poll: το πιο ενοχλητικό pump. Για μένα πρώτο στους ραχιαιους και μετά ώμους. Γράφω γιατί είμαι προπόνηση και θέλω να ξεχαστω από το pump στη μέση

Γάμπες , τετρακέφαλοι. 

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Έτσι...πείτε για pump στα πόδια. Δεν έχω δει ποτέ καλό, ούτε παλιά που έκανα bb 3-4 ασκήσεις ούτε σήμερα ξέρω γω με 6 8αρες σε squat.

Δημοσ.

Α ναι οταν κανω πρεσσα δεν μπορω να περπατησω εινα ισαν κουτσουρο το ποδι απο το πρηξιμο.Τα καλυτερα μου παμπς ειναι πλατη και χερια δεν μπορω να πιασω το προσωπο μου δεν κλεινει το χερι

• Like 2
Δημοσ.

Προσαγωγοί-Απαγωγοί  !

αν δεν τους εχεις γυμνάσει και μπεις γερά  , για κανα δυο μέρες δεν θα μπορεις να κοιμηθεις απο τον πόνο , κλαις !

γερα όμως λέμε , να φορτώσεις κιλά ..

• Like 4
Δημοσ.

Έτσι...πείτε για pump στα πόδια. Δεν έχω δει ποτέ καλό, ούτε παλιά που έκανα bb 3-4 ασκήσεις ούτε σήμερα ξέρω γω με 6 8αρες σε squat.

Πάνε στο leg extension και κάνε 4 drop set -σύνολο 50+ επαναλήψεις- τα τελευταία 2 drop set δουλεύοντας από μονο 220 - 180 μοιρες, και μετά έλα να μου πεις για 8ρες σε squat. 

Δημοσ.

Πάνε στο leg extension και κάνε 4 drop set -σύνολο 50+ επαναλήψεις- τα τελευταία 2 drop set δουλεύοντας από μονο 220 - 180 μοιρες, και μετά έλα να μου πεις για 8ρες σε squat. 

Οντως, πολυ πρηξιμο τα extension αλλα τα εκοψα γιατι με ενοχλουσαν λιγο στο δεξι μου γονατο.Τραυματισμος απο τη μπαλα παλια :mad:

Παντως μια φορα δοκιμασα να κανω squat πιο γρηγορα απο το κανονικο την καθε επαναληψη αλλα χωρις να τεντωνω τα ποδια μου στην κορυφη και χωρις να μενω πανω και με επιασε πολυ περισσοτερο απο τα κανονικα.

Δημοσ.

Αλεξ τα έχω κάνει και αυτά, όχι στο ακριβές μοτίβο που λες αλλά παρόμοιο. Και bfr έχω δοκιμάσει που λέγαμε στο leg exte αλλά @@ που υποτίθεται δεν μπορείς να κουνηθεις.

Δημοσ.

Με γεια Μαργαριτα ωραια,εχω παραγγειλει και εγω 2 la sportiva  bushido και ειναι καθοδον  θα βαλω φωτο  μολις  ερθουν .

επισησ! εχω διαβασει πολυ καλα σχολια για τα συγκεκριμενα, θα μου πεις..δε θα παιρνες ο,τι κ ο,τι :P

post-179314-0-37412600-1444056320_thumb.jpg

• Like 2
Δημοσ.

επισησ! εχω διαβασει πολυ καλα σχολια για τα συγκεκριμενα, θα μου πεις..δε θα παιρνες ο,τι κ ο,τι :P

attachicon.gifFullSizeRender(2).jpg

Εχω τα κιτρινα απο περσι ,ηρθαν το μεσημερι τα κοκκινα μπλε και περιμενω τα πρασινα .

Εχουν απο τις καλυτερες εφαρμογες που εχω δει σε παπουτσι εδω και καιρο ,πολυ ανετα  και ειναι και πανεμορφα :)

post-237837-0-53102600-1444058724_thumb.jpg

post-237837-0-88967300-1444058740_thumb.jpg

• Like 4
Δημοσ.

καλοριζικα!

μεγαλο πραγμα η εφαρμογη...κι εγω με το που τα εβαλα καταλαβα τη διαφορα, "αγκαλιαζουν" το ποδι πολυ ωραια.

Βεβαια να ξερεις ακομα δε ξεπερασα τη καψα για τα speedcross πιστευω θα τα παρω καποια στιγμη κι ας ειναι μονο για βολτα στη Γλυφαδα :P

• Like 1
Δημοσ.

Ο μουσατος ειναι ο Φωτης? :P  Ειχα την εντυπωση οτι ειναι κανενας λεπτουλης νεαρος,εδω μοιαζει με Crusader.

χαχχα ετσι ,προτιμω vikings 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πλατη χερια σημερα.Δεν βλεπω αυτα που θελω και αρχισω και παιρνω αναποδες

Επεξ/σία από manzah80
  • Like 5
Δημοσ.

πλατη χερια σημερα.Δεν βλεπω αυτα που θελω και αρχισω και παιρνω αναποδες

Για τι στοχευεις? Τα χερια ειδικα θα σκασουν σε λιγο :P

Δημοσ.

Ε θελω να ανεβω επιπεδο αλλα δεν με βοηθανε οι συνθηκες.Ξερω τι χρειαζετε για να γινει αυτο που θελω απλα δεν θελω να ξεφυγω παλι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...