yannis27gr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 βάρος τροχού/δίσκου κτλ; τι πήρες; Δε θυμάμαι Δήμητρα. 1
Vapir Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ! 1
alex_000 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 https://www.facebook.com/timgabelofficial/videos/879215375489641 5
wizzy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 [...] Αμα μου περασουν τα γονατα θα παρω κ ενα μποτακι να ρθω να κατακτησουμε τον ολυμπο Μαργαρίτα, για δες αυτό. ΟΚ, δεν είναι από από κάποιο επιστημονικό ή ΒΒ site, αλλά θεώρησα ότι μπορεί να σου δώσει κάποιες ιδέες για ασκήσεις τις οποίες θα συζητήσεις με τον γιατρό που σε παρακολουθεί.
Fotis13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Φωτηηηηη πηρα τα salomon wings flyte gtx. Πολυ καλη εφαρμογη ! Αμα μου περασουν τα γονατα θα παρω κ ενα μποτακι να ρθω να κατακτησουμε τον ολυμπο Με γεια Μαργαριτα ωραια,εχω παραγγειλει και εγω 2 la sportiva bushido και ειναι καθοδον θα βαλω φωτο μολις ερθουν .Ναι Ολυμπος ειναι must περναμε παντα πολυ ωραια οποτε παμε θα σου πω στο επομενο . Σήμερα ανεβήκαμε στο Πίνοβο, από τα αγαπημένα μου βουνά με τρεις ωραίες κορυφές, η μια καλύτερη από την άλλη. Οι παλμοί βάρεσαν κόκκινο Στο βάθος κερασάκι ο Όλυμπος Καταρχην εξαιρετικες φωτος ,το βουνο φαινεται οτι ειναι πολυ ωραιο δεν το εχω κανει ,μπραβο. Εγω σουκου ημουν στο Αγ.Κωνσταντινο οπου περναω σχολη εκπαιδευτων στο Canyoning παρτε και μια δικη μου . 7
bosei Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Poll: το πιο ενοχλητικό pump. Για μένα πρώτο στους ραχιαιους και μετά ώμους. Γράφω γιατί είμαι προπόνηση και θέλω να ξεχαστω από το pump στη μέση
dimitra_m3 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Poll: το πιο ενοχλητικό pump. Για μένα πρώτο στους ραχιαιους και μετά ώμους. Γράφω γιατί είμαι προπόνηση και θέλω να ξεχαστω από το pump στη μέση ραχιαίοι και μηριαία δικέφαλα 1
bosei Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Νομίζω και ο Μάνος ραχιαιους θα πει. Πολλοί που είναι σε κύκλο έχω διαβάσει ότι δεν τη παλεύουν από το πολύ pump.
benign Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Με γεια Μαργαριτα ωραια,εχω παραγγειλει και εγω 2 la sportiva bushido και ειναι καθοδον θα βαλω φωτο μολις ερθουν .Ναι Ολυμπος ειναι must περναμε παντα πολυ ωραια οποτε παμε θα σου πω στο επομενο . Καταρχην εξαιρετικες φωτος ,το βουνο φαινεται οτι ειναι πολυ ωραιο δεν το εχω κανει ,μπραβο. Εγω σουκου ημουν στο Αγ.Κωνσταντινο οπου περναω σχολη εκπαιδευτων στο Canyoning παρτε και μια δικη μου . 12140986_601344500006981_541639756263244591_o.jpg Ο μουσατος ειναι ο Φωτης? Ειχα την εντυπωση οτι ειναι κανενας λεπτουλης νεαρος,εδω μοιαζει με Crusader. 1
manzah80 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 δεν καταλαβαινω τι ακριβως ενοεις ενοχλητικο.Στα δικεφαλα πχ πολλες φορες ποναω σε σημειο που νομιζω οτι θα σκασουν τα χερια και ανεβαζω το διαλειμα.
bosei Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Κάτι τέτοιο...εγώ πχ σήμερα με το που τελειωνα καθόμουν ενώ κανονικά κόβω βόλτες γύρω γύρω
Mikeasdf Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Poll: το πιο ενοχλητικό pump. Για μένα πρώτο στους ραχιαιους και μετά ώμους. Γράφω γιατί είμαι προπόνηση και θέλω να ξεχαστω από το pump στη μέση Και μενα ακριβως αυτα τα 2.Οταν το νιωθω στους ραχιαιους νομιζω πως ολη την ωρα καμπουριαζω και πεφτω μπροστα ενω ειμαι κανονικα Απο τα καλυτερα, lats & ποδια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις