dimitra_m3 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 αν δεν μου κάτσει ένα ποδήλατο μεταχειρισμένο spin bike που βρήκα σκέφτομαι να στραφώ σε στατικό ποδήλατο, τι πρέπει να έχω κατά νου κατά την αγορά του;
manzah80 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Ενα μικρο τιπ που θυμηθηκα οτι παιρνετε σε σκονη δοκιμαστε να το ριξετε στο στομα και νερο απο πανω μην το διαλυσετε με νερο σε σεικερ.Αυξανει πολυ την ταχυτητα αποροφησης γιατι χτυπαει τους υποδοχεις της γλωσας και δινει εντολη ποιο γρηγορα ο εγκεφαλος Καλα αυτοι ειναι πολυ χαζοι.Αλλα πιο χαζοι οι αλλοι που καθονται.Δεν μπορω να του καταλαβω αυτοι οι αμερικανοι τι σκεφτονται Πλακα κανουν ρε αμα βαλουν δυναμη θα τον πεταξουν κατω τον αλλον.Θα το κανα αμα ηταν εντελως κτηνος ο αλλος αλλα θα του λεγα βαλε ολη την δυναμη σου αλλοιως αστο.Τεσταρεις την δυναμη του κοινως στο περιπου. 1
Liverpool89 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Καλα ναι παλι δεν καθομουν... Ο αλλος πισω ειχε σημαδια τις παλαμες
manzah80 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Γκομενα μου χει γδαρει το δερμα απο την πλατη και σταζανε αιματα αυτο δεν ειναι τιποτα ρε στο μυαλο σου ειναι.
Liverpool89 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Γκομενα ας με κανει οτι θελει ειδικα αν ειναι με εσωρουχα μονο. Αντρας θα φαω μια δυο, αλλα θα γυρισω και οτι γινει. Παλι καλαα δεν ξερω να βαραω αλλιως μπορει να μοιραζα μερικες ανετα
manzah80 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δεν εχει νοημα να γυρισεις ρε εσυ του ειπες βαρα με δεν ηρθε μονος του
Liverpool89 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Ναι γενικα μιλαω, πχ να ερθει καποιος να με βαραει στην πλακα, θα φαω καναδυο θα του δειξω οτι δεν γουσταρω αν το ξανακανει θα γυρισω και οτι γινει
manzah80 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Σοβαρος ανθρωπος φαινεσε δεν νομιζω να γινει αυτο για κανενα λογο ποιος να ρθει. 1
Liverpool89 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Χαχα ειμαι σοβαρος.. δεν καθομαι να αρπαχτω με τον καθένα σιγα μην χαλασω δυναμεις και διαθεση για το καθε τυχαιο.. Θα προτιμήσω να τις χαραμισω αλλου...
Expertr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Manzah80 με τον τροπο που λες πινω την κρεατινη και την γλουταμινη εδω και μερικα χρονια
Liverpool89 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Καλα ενα σκουπ αν το βαλω στο στομα μου με βλεπω να πνιγομαι
yannis27gr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 αν δεν μου κάτσει ένα ποδήλατο μεταχειρισμένο spin bike που βρήκα σκέφτομαι να στραφώ σε στατικό ποδήλατο, τι πρέπει να έχω κατά νου κατά την αγορά του; Εγω προσεξα να εχει μαγνητικη αντισταση οχι ιμαντα και να ειναι αθορυβο.
dimitra_m3 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Εγω προσεξα να εχει μαγνητικη αντισταση οχι ιμαντα και να ειναι αθορυβο. βάρος τροχού/δίσκου κτλ; τι πήρες;
Expertr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Καλα ενα σκουπ αν το βαλω στο στομα μου με βλεπω να πνιγομαι Προφανως και δεν μιλαμε για σκουπ πρωτεινης
Προτεινόμενες αναρτήσεις