SOCRATIS1000 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Εγω τρωω και κανονικο φαι απο την προηουμενη μερα για πρωινο και μακαρονια με κιμα τρωω ανετα,δεν καταλαβαινω γιατι ντε και καλα το πρωινο πρεπει να εχει συγκεκριμενη μορφη ναι,θα φαω κιμα και μετα θα πιω καφε.Ναι οκ,μετα δεν θα με μαζευουν απο την χεστρα. 1
Papakitou Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Spect, ένα τοστακι με μαύρο, 2 φέτες τυρί με λίγα λιπαρά και 2 γαλοπούλα το ίδιο; Και ένα σκουπ πρωτεΐνη αν πίνεις.
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Θα το δοκιμασω αυτο λιβε 1
margaritagr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Φωτηηηηη πηρα τα salomon wings flyte gtx. Πολυ καλη εφαρμογη ! Αμα μου περασουν τα γονατα θα παρω κ ενα μποτακι να ρθω να κατακτησουμε τον ολυμπο
dimitra_m3 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Εχω φαει ενα φουρνο σημερα στο νησι της Μαργαριτας. το στομαχι μου εγινε τουμπανο. Να δω ποτε θα γινω κ γω :-P Αντε αυριο προπονησαρα θα κανουμε 1
Physics_Rulez Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Σήμερα ανεβήκαμε στο Πίνοβο, από τα αγαπημένα μου βουνά με τρεις ωραίες κορυφές, η μια καλύτερη από την άλλη. Οι παλμοί βάρεσαν κόκκινο Στο βάθος κερασάκι ο Όλυμπος 9
manzah80 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 ναι,θα φαω κιμα και μετα θα πιω καφε.Ναι οκ,μετα δεν θα με μαζευουν απο την χεστρα. Εσενα μπορει εμενα οχι.Τι εχει δηλαδη ο κιμας και σε πειραζει?
Vapir Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Εγω τρωω και κανονικο φαι απο την προηουμενη μερα για πρωινο και μακαρονια με κιμα τρωω ανετα,δεν καταλαβαινω γιατι ντε και καλα το πρωινο πρεπει να εχει συγκεκριμενη μορφη χαχαχαχα μια φάση ξύπναγα κ έτρωγα καμια 200ρια άβραστο μπασμάτι άσπρο με κιμά και ήταν πολύ μπόμπα για πρωινό ,τώρα το χειμώνα κάπως έτσι θα πάει η δουλειά , μη σου πω μπορεί να μου τη βαρέσει να το skipάρω κ να ρίχνω αερόβια το πρωί άδειος , να πηγαίνω για δουλειά να τρώω κανα τάπερ φαί και μετά για προπόνηση το μεσημέρι , το ψάχνω πως θα μ την γκαυλώσει για φέτος , αλλα αυτό αν και εφόσον αποφασίσω να βάλω αερόβια γιατι εδώ που τα λέμε με τον τρόπο που προπονούμε η καρδιά βαράει κόφτες. σε κανα μήνα που θα μπω σε χειμωνιάτικο mode θα παίξουν αλλαγές στα πάντα
Basilhs23___ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Τα χουν παίξει αυτοί... περίεργα χόμπυ. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/10/18-19-photos.html
Bspus Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/10/18-19-photos.html Εκεινη την εποχη, και γυμναστικη ακομα με κουστουμια θα κανανε
Liverpool89 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Καλα αυτοι ειναι πολυ χαζοι. Αλλα πιο χαζοι οι αλλοι που καθονται. Δεν μπορω να του καταλαβω αυτοι οι αμερικανοι τι σκεφτονται
Προτεινόμενες αναρτήσεις