Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 πειτε καμια ιδεα για πρωινο οχι βρωμη και οχι οτιδηποτε που ειναι σε φαση μπολακι+γαλα+κατι
alex_000 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 ΚΛΑΙΩ Χαχαχαχαχαχαχαχ το καλύτερο video του μέχρι τώρα. Καλύτερο και από τον hulk
thomasG4 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 πειτε καμια ιδεα για πρωινο οχι βρωμη και οχι οτιδηποτε που ειναι σε φαση μπολακι+γαλα+κατι Αυγά ομελέτα με σπανάκι και φρέσκο κρεμμύδι. 1
manzah80 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Εχω ενα φιλο που ειναι δυο μετρα και μου τον θυμιζει απιστευτα σαν χαρακτηρα.Μεγαλη φυσιογνωμια ο φλετσερ ρε.Φαε βραστα αυγα σπεκτ.
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Αυγά ομελέτα με σπανάκι και φρέσκο κρεμμύδι. και γρηγορο δεν εχω τηγανι (και δεν παιζει να παρω και αυγα τρωω βραστα και σιγα μην κατσω να κανω ομελετα πρωι πρωι" ) Μανο αν εβρισκα κανονικη βρωμη εδω δεν θα χα θεμα αλλα βρισκω κατι αλλες παπαριες και για αυτο δεν παιρνω
manzah80 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Εγω τρωω και κανονικο φαι απο την προηουμενη μερα για πρωινο και μακαρονια με κιμα τρωω ανετα,δεν καταλαβαινω γιατι ντε και καλα το πρωινο πρεπει να εχει συγκεκριμενη μορφη 3
Liverpool89 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Εχω ενα φιλο που ειναι δυο μετρα και μου τον θυμιζει απιστευτα σαν χαρακτηρα.Μεγαλη φυσιογνωμια ο φλετσερ ρε.Φαε βραστα αυγα σπεκτ. Ταχα εχω ενα φιλο, δεν μας λεει οτι μοιαζω στον φλετσερ..χαχαχαχχ πειτε καμια ιδεα για πρωινο οχι βρωμη και οχι οτιδηποτε που ειναι σε φαση μπολακι+γαλα+κατι ρυζογαλο....
alex_000 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 πειτε καμια ιδεα για πρωινο οχι βρωμη και οχι οτιδηποτε που ειναι σε φαση μπολακι+γαλα+κατιΜπανάνα, φυστικοβουτηρο, γάλα, πρωτεινη σοκολάτα, και στεβια αν θέλεις πιο γλυκό. Αν έχεις παγώσει τις μπανάνες είναι milkshake. 500 ml γαλα και πανω και είναι meal replacement Γαμα το μπολακι 2
manzah80 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Ταχα εχω ενα φιλο, δεν μας λεει οτι μοιαζω στον φλετσερ..χαχαχαχχ ρυζογαλο.... Οχι ρε εγω οξυθυμος ειμαι μιλαω ευγενικα, αυτος βριζει τους παντες λιγο αμα δεν πανε με τα νερα του και αμα μιλησει και κανεις τον παιρνει στο κυνηγι 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Εγω τρωω και κανονικο φαι απο την προηουμενη μερα για πρωινο και μακαρονια με κιμα τρωω ανετα,δεν καταλαβαινω γιατι ντε και καλα το πρωινο πρεπει να εχει συγκεκριμενη μορφη δεν εχω τετοια θεματα εγω! ξερεις ποσες φορες τρωω μεσημεριανω στις 11.30-12? ρυζογαλο.... πως να το φτιαξω ρε το ρυζογαλο? (οχι οτι ειναι δυσκολο αλλα εχει και πολυ ζαχαρη) Μπανάνα, φυστικοβουτηρο, γάλα, πρωτεινη σοκολάτα, και στεβια αν θέλεις πιο γλυκό. Αν έχεις παγώσει τις μπανάνες είναι milkshake. 500 ml γαλα και πανω και είναι meal replacement ξερω με τη παγωμενη μπανανα! το θεμα ειναι οτι εγω ξυπναω 7 και αν αρχιζω να χτυπαω στις 7 με το μιξερ θα με κυνηγαει ο διπλα
Liverpool89 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 δεν εχω τετοια θεματα εγω! ξερεις ποσες φορες τρωω μεσημεριανω στις 11.30-12? πως να το φτιαξω ρε το ρυζογαλο? (οχι οτι ειναι δυσκολο αλλα εχει και πολυ ζαχαρη) ξερω με τη παγωμενη μπανανα! το θεμα ειναι οτι εγω ξυπναω 7 και αν αρχιζω να χτυπαω στις 7 με το μιξερ θα με κυνηγαει ο διπλα Βραζε ρυζι μπασματι, ή οτι αλλο ειδος ρυζιου θες αλλα να ναι σπυρωτο και μετα βαζε κανελα γαλα, αν το θες κρυο μπολακια και ψυγειο αλλιως μπολακι γαλα κανελα, λιγο στο μικροκυμματων, ασε τις ζαχαρες, βαζε ενα σκουπ πρωτεινη αν δεν σου αρεσει. Ανεβαζει η αλλη αυτο το βιντεακι στο φβ της, και ρωταει ξερει κανεις που μπορω να βρω αυτη την πετσετα σε τετοιο χρωμα. Παντρεμενη με μια κορη https://www.facebook.com/iloveman/videos/464851653678865/
Προτεινόμενες αναρτήσεις