Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με δυο λογια

Α . ολοι οι αθλητες την έχουν αυξημένη !

Β.  αυξάνεται με τη μυική άσκηση ,  μειώνετε με το αντίθετο

Γ. μπορεί να εχεις 500 και με δυο μερες ξεκούραση να πέσει στο 200 !

οπως και να χει   ξανα τσέκαρε το , ειναι ιατρικό το θεμα μην ακους τον καθένα μας ..

• Like 3
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

με δυο λογια

Α . ολοι οι αθλητες την έχουν αυξημένη !

Β.  αυξάνεται με τη μυική άσκηση ,  μειώνετε με το αντίθετο

Γ. μπορεί να εχεις 500 και με δυο μερες ξεκουράσει να πέσει στο 200 !

οπως και να χει   ξανα τσέκαρε το , ειναι ιατρικό το θεμα μην ακους τον καθένα μας ..

Υποψιν οτι η cpk ειναι στην "κορυφωση " της 2-3 μερες ΜΕΤΑ την προπονηση..Για σιγουρια ας κανει 1 εβδομαδα day off...Και παλι δεν θα προλαβει να παει στα φυσιολογικα πλαισια ομως. Με την συγκεκριμενη μεθοδο μπορουν και βλεπουν τα κατεστραμενα κυτταρα που αποβαλει ο οργανισμος, ετσι βλεπουν απο ηλεκτροπληξιες μεχρι παρακολουθηση μετα απο εμφραγματα κτλ.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Πες και άλλα :)

Τώρα αρχίζω να το ψάχνω. Μου είπε να σταματήσω μια βδομάδα και να ξανακάνω εξετάσεις. Εσένα πάντα είναι ανεβασμένη τόσο; Το παρακολουθείς ; Απέχεις όταν είναι ανεβασμένη;

αυτο που ειπε ο μαους. Θυμαμαι ειχα κανει εξετασεις και ειχα 600+ αρρωστησα και απειχα απο γυμναστικη 2-3 μερες πριν παω για εξετασεις ! οταν εκανα με μονο 2-3 μερες αποχης ειχε πεσει στο 158!

οχι δεν σταματησα ποτε και γενικα τα 2-3 τελευταια χρονια δεν σταματαω ποτε! ειδικα πριν 1-2 χρονια εκανα καθημερινα 2-3-4 ωρες προπονηση και δεν ειχα ποτε προβλημα..

ειναι οπως οι δρομεις που σε ηρεμια εχουν χαμηλους παλμους! ειχα παει να δσω αιμα και δεν μου επερναν γιατι ειχα χαμηλους παλμους! οσο και αν τους εξηγουσα οτι εινα ιχαμηλοι επειδη ειμαι αθλητης και οχι επειδη εχω προβλημα δεν μου πηραν ποτε

• Like 2
Δημοσ.

ειναι οπως οι δρομεις που σε ηρεμια εχουν χαμηλους παλμους! ειχα παει να δσω αιμα και δεν μου επερναν γιατι ειχα χαμηλους παλμους! οσο και αν τους εξηγουσα οτι εινα ιχαμηλοι επειδη ειμαι αθλητης και οχι επειδη εχω προβλημα δεν μου πηραν ποτε

Ε μάλλον κάποιον λόγο θα έχουν για να μην σου πήραν, κάποιος γιατρός θα ξέρει καλύτερα.

• Moderators
Δημοσ.

Ε μάλλον κάποιον λόγο θα έχουν για να μην σου πήραν, κάποιος γιατρός θα ξέρει καλύτερα.

δεν μου πηρε λογο χαμηλων παλμων! οι χαμηλοι παλμοι σημαινει ή οτι εχεις θεμα με την καρδια ή οτι εισαι αθλητης και η καρδια σου δουλευει σε χαμηλοτερους παλμους σε ηρεμια.

Απλα δεν παιρνουν την ευθυνη στην μικρη πιθανοτητα που νμπορει να γινει κατι και ειναι δεκτο. Αλλα προβλημα δεν ειναι παντως

• Like 1
Δημοσ.

δεν μου πηρε λογο χαμηλων παλμων! οι χαμηλοι παλμοι σημαινει ή οτι εχεις θεμα με την καρδια ή οτι εισαι αθλητης και η καρδια σου δουλευει σε χαμηλοτερους παλμους σε ηρεμια.

Απλα δεν παιρνουν την ευθυνη στην μικρη πιθανοτητα που νμπορει να γινει κατι και ειναι δεκτο. Αλλα προβλημα δεν ειναι παντως

Ναι δεν είπα οτι είναι πρόβλημα, απλά μήπως υπάρχει κάποια πολύ μικρή πιθανότητα αν σου πάρουν αίμα με χαμηλούς παλμούς να δημιουργηθεί κάποιο άλλο πρόβλημα και για αυτό φοβούνται μην πάρουν την ευθύνη.

• Moderators
Δημοσ.

Ναι δεν είπα οτι είναι πρόβλημα, απλά μήπως υπάρχει κάποια πολύ μικρή πιθανότητα αν σου πάρουν αίμα με χαμηλούς παλμούς να δημιουργηθεί κάποιο άλλο πρόβλημα και για αυτό φοβούνται μην πάρουν την ευθύνη.

οχι γιατι οι χαμηλοι παλμοι ειναι λογο αθθλητισμου και οχι λογο προβληματος

Δημοσ.

Να σου πω αυτο που εκανα εγω(λεω εκανα γιατι πλεον δεν παταω σε διαδρομο για να μην χανω μαζες) κανε 3 λεπτα στο 6.5 1 λεπτο στο 8 3 στο 6.5 ενα στο 9 κτλ κτλ μεχρι το 11 και πισω στο 8.Αν θελεις να ανεβασεις την ενταση τα δυο λεπτα κανε τα τρια.Σε μενα ειχε πολυ καλα αποτελεσματα και ελαχιστικες μυικες απωλειες σαν φυσικος τοτε.Βγαλε κανα 50λεπτο και εισαι οκ(μετα τα 35 καις λιπος) η μετα τα βαρη που χεις φαει το γλυκογονο κανα μισαωρο

• Like 1
Δημοσ.

Δεν πειραζει... εσυ εδωσες το τιπ σου.

Περιστατικο οταν πηγαινα γυμναστιριο.

Κατεβασα ενα καφε πριν παω, ανεβαινω στο διαδρομο, παντα έκρυβα το χρονόμετρο με την πετσετα να μην το βλεπω.

Διπλα μου ενας 45-50αρης, αρχιζω περπατημα, ανεβαζω ταχυτητα ανεβαζει, αρχιζω να τρεχω, τρεχει, για μια στιγμη πηγαινα σαν τρελος, ο τυπος ηθελε να με ακολουθησει, με αποτελεσμα να ανεβασει ταχύτητα και να φυγει απο διαδρομο με τα μουτρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...