manic Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Ναι. Ασε τις βρωμες δεκα φορες τι μερα και άρπαξε το κρεας χαχαχα ναι θα ακολουθήσω το πρόγραμμα που μου είπε ο thomasG4 και πιστεύω θα είμαι οκ, σε περίπτωση που χρειαστώ κάτι άλλο εδώ είμαστε Η ζάχαρη δεν εμποδίζει τη πρόσληψη πρωτεΐνης, αλλά είναι άχρηστη τροφή που δημιουργεί λίπος. Στη θέση της καλύτερα θα ήταν να προσθέσεις πηγή πρωτεΐνης όπως σου είπα. Η μυς χρειάζονται αρκετή πρόσληψη πρωτεΐνης για να δεις εμφανή αποτελέσματα. Με τη διατροφή που κάνεις τώρα δεν δίνεις την απαραίτητη ποσότητα πρωτεΐνης για να αναπτυχθούν. Ο γενικός κανόνας είναι ότι πρώτα φτιάχνουμε τη διατροφή για να έχουμε επαρκή ποσότητα πρωτείνης και μετά άμα δούμε ότι δεν υπάρχει καθόλου βελτίωση μέσα σε ένα εύλογο διάστημα (2-3 μήνες) τότε πάμε σε συμπλήρωμα. Αυτό του είπα και εγώ. Να έχει βρώμη μόνο το πρωί και ζωική πρωτεΐνη το βράδυ σε συνδυασμό με σαλάτα. Ok ευχαριστώ πολυ !!! θα αρχίσω απο σήμερα και θα έχετε νεότερα σύντομα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μεχρι και ο παπας στον γαμο κτηνακι ειναι να ζησουν τα παιδια. Ο παππας εδω στο.ελλαδα θα ετρωγε αφορισμο..χααχαχαα Δεν είναι "παπάς"... https://en.wikipedia.org/wiki/Marriage_officiant Το έκανε κι ο Sir Ian στον γάμο του Sir Patrick http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2424577/Sir-Ian-McKellen-officiates-best-friend-Patrick-Stewart-says-I-Sunny-Ozell.html
SOCRATIS1000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=8J7cXjV-2Yw κλάμα ααχαχ δείτε comments Λες και βλεπω θριλερ ειναι με αυτον τον ιερεα.Χαχαχα,στανταρ κανα boss απο resident evil ειναι. 1
kogba Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Πολύ λάδι, προσθετική και απειρη κατάχρηση "βιταμινών". Όπως λένε και σε σχετικό φόρουμ με 0 λογοκρισία, dead by 50(και πολύ λέω).
Mikeasdf Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Λες και βλεπω θριλερ ειναι με αυτον τον ιερεα.Χαχαχα,στανταρ κανα boss απο resident evil ειναι. χαχαχαχχαχααχαχ εκλαψα
Vapir Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Πολύ λάδι, προσθετική και απειρη κατάχρηση "βιταμινών". Όπως λένε και σε σχετικό φόρουμ με 0 λογοκρισία, dead by 50(και πολύ λέω). καλά μην είσαι κ τόσο σίγουρος οτι θα πεθάνει νέος Ο παππας εδω στο.ελλαδα θα ετρωγε αφορισμο..χααχαχαα μάλλον εξορκισμό
kogba Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Ασφαλώς και δεν μπορώ να είμαι απόλυτος στην μακροζωΐα του, μπορεί να έχει γονίδια-εξαίρεση, όπως και άλλοι που καπνίζουν 2 πακέτα/ημέρα και ζουν μέχρι τα 100.
alex_000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Ήδη είναι 46 ο Piana. Δυστυχώς με αυτά που πήρε και το μέγεθος του σίγουρα θα έχει ήδη θέμα με μεγάλοκαρδία και ποιος ξέρει τι άλλο. Μακάρι να ζήσει ο άνθρωπος αλλά προφανώς έχει κάνει ότι μπορεί για να μειώσει το προσδόκιμο του. Για τον ιδιο respect ξεκίνησε από το 0 και είναι rich and famous ζώντας την ζωή που γουστάρει. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 ο κολλητος σε προετοιμασία για τον μαραθώνιο της αθηνας Ο τρελός που κάνει τις κάμψεις στον τερματισμό; 1
Mau-Maus Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Χαχα ναι αυτός! Εσύ παίχτη το παρακολουθείς το νήμα περισσότερο από όλους μας εδώ μου φαίνεται, ρε μπας και είσαι κανένας τουμπανιαρης και μας το κρύβεις μην σε ματιάσουμε?? ~~~~~~ Ναι Φώτη μυικα είναι διπλάσιος από τους μαραθωνοδρόμους, όλοι τσιροι είναι! 2
Expertr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Rich piana ....Λαδι και αγιος ο Θεος....Οτι πιο ηλιθιο και ψευτικο σε σωμα κυκλοφορει στην "πιατσα" Με τοσα γραμμαρια synthol την εβδομαδα οπου ναναι θα φραζει καμια αρτηρια...
Basilhs23___ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δηλαδή το σώμα που έχει αυτός δεν το έκανε με γυμναστική αλλά με άλλους τρόπους που έχω ακούσει οτι σου βάζουν ένα υλικό στο δέρμα και φαίνεσαι φουσκωτός.
Expertr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δηλαδή το σώμα που έχει αυτός δεν το έκανε με γυμναστική αλλά με άλλους τρόπους που έχω ακούσει οτι σου βάζουν ένα υλικό στο δέρμα και φαίνεσαι φουσκωτός. Προφανως και γυμναζεται χρονια και προφανως και να μην ειχε βαλει synthol στους μυς του παλι θα ηταν τουμπανο και μαλιστα αρκετα.Αλλα οταν εχεις αυτο το κολημα με το synthol και πρεσαρεςι συνεχως στα χερια σου για να δειχνουν τεραστια και ταυτοχρονα ψευτικα ειναι ο ορισμος της ηλιθιοτητας. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Εσύ παίχτη το παρακολουθείς το νήμα περισσότερο από όλους μας εδώ μου φαίνεται, ρε μπας και είσαι κανένας τουμπανιαρης και μας το κρύβεις μην σε ματιάσουμε?? χαχαχαχ Θεός, είναι φορές που το παρακολουθώ και είναι άλλες που κάνω δυο βδομάδες να μπω. Ναι τούμπανος είμαι γι' αυτό και δε βάζω και φωτό μήπως και γλυτώσω το μάτιασμα! χαχαχαχ πλακίτσα Στυλάκι είμαι, κάτι μεταξύ alex και Αntwni LOL! Η αλήθεια είναι λίγη ενδυνάμωση τη θέλω, aν τον alex τον έφτιαξες σε ένα δίωρο εγώ να μη θέλω ένα δεκάωρο; 3
kogba Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δηλαδή το σώμα που έχει αυτός δεν το έκανε με γυμναστική αλλά με άλλους τρόπους που έχω ακούσει οτι σου βάζουν ένα υλικό στο δέρμα και φαίνεσαι φουσκωτός. Δεν υπάρχει σώμα που να γίνεται έτσι απλά με γυμναστική, αν προπονείσαι χρόνια και συστηματικά, είναι φανερό ποιός βοηθιέται ή όχι(τουλάχιστον εγώ μπορώ να το καταλάβω στην πλειοψηφία των περιπτώσεων -από την εφηβεία κάνω γυμναστική όταν ήμουν μικρός- ασχέτως αν "φαίνεται" λιγότερο ή περισσότερο σε άλλους) . Το σημερινό bb δεν έχει σχέση με το παλαιότερο(ας πούμε μέχρι πριν 15 - 20 χρόνια χοντρικά), γιατί χρησιμοποιούν επιπλέον synthol, λίγο - πολύ οι περισσότεροι, απλά θέλει γνώση και τρόπο η εφαρμογή ώστε το αποτέλεσμα να είναι ομοιόμορφο και να μην γίνεται αντιληπτή η χρήση του(κοίτα τους διαγωνιζόμενους στο Mr. O) . Επίσης ο Rich, έχει προσθετική με pwm, μεταξύ των άλλων(και ποιός ξέρει τι ακόμα). Δικό του το σώμα βέβαια και ότι θέλει κάνει κανείς, τουλάχιστον ο ίδιος δεν αρνείται τις καταχρήσεις του(τουλάχιστον για το θέμα των "βιταμινών"), προς τιμήν του φυσικά(αντιθέτως με την πλειοψηφία που προσπαθούν να πείσουν για "σκληρή γυμναστική" και "θαυματουργά γονίδια" και άλλες απίθανες δικαιολογίες, λες και αποτελούν την εξαίρεση(στο υπόλοιπο 99% των αθλούμενων δεν υπάρχει κόσμος που ξεσκίζεται με πρόγραμμα και διατροφή... ), και κάτι αγώνες bb που διαφημίζονται ως "drug free") .
Προτεινόμενες αναρτήσεις