alex_000 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Πήγα με το Maus σε ένα gym και μου έκανε personal για 2,5 ωρες, αλλά δεν ήρθε στο βραδυνο meeting. 2
Mau-Maus Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Ηρθε ο αλεξ σε ενα γυμναστήριο που του ειπα , νωρίς κατα της 6 χθες και κάναμε 2μιση ωρες προπόνηση , τον εκανα τουμπανο έφυγε διπλασιος απο οταν ηρθε !!! επειδή κανονίστηκε τελευταία στιγμη δεν μπορούσα να φτιαξω πολλά άτομα δωρεάν, ζητάω συγνώμη απο ολους ! το βραδυ κανόνισαν γλυφαδα για μπυριτσες , μαζευτήκαν αλλα δεν μπόρεσα να παω να τους δω, έμπλεξα ! τον αλεξ που θα ξανάρθει σε 15 χρονια τον ειδα, αφησα τις δουλείες μου για να τον δω οπότε δεν ειμαι απαράδεκτος, με τους αλλους που ειναι εδω -μαζι με σενα ντιβα- κανονίζουμε κάποια αλλη στιγμή , ειναι ευκολο .. 7
alex_000 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Φωτη, ο Maus είναι ίδιος όπως στις φώτο σώμα πρότυπο όπως τον έλεγες, και 90 κιλα μετρημένα. Εγώ παίζει να είμαι λίγο πιο ψηλός από 1.83 που νόμιζα γιατί σε ύψος δεν είχαμε μεγάλη διαφορά. 1
Mau-Maus Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Thanks Alex για την ηλικία μου κρατιέμαι χαχα 1.84 με 85 είσαι στάνταρ κάνα δυο πόντους διαφορά το πολύ να έχουμε, εγώ είμαι 1.86 τσεκαρισμένο, να άρχισα να κονταινω από τώρα δεν νομίζω Επίσης Φώτη είναι πιο τούμπανο από κοντά και κάνει προπόνηση σαν σκυλί είναι πολύ δυνατός.. 3
Fotis13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Φωτη, ο Maus είναι ίδιος όπως στις φώτο σώμα πρότυπο όπως τον έλεγες, και 90 κιλα μετρημένα. Εγώ παίζει να είμαι λίγο πιο ψηλός από 1.83 που νόμιζα γιατί σε ύψος δεν είχαμε μεγάλη διαφορά. Καλα για το maus δεν εχω αμφιβολια εννοειται . Thanks Alex για την ηλικία μου κρατιέμαι χαχα 1.84 με 85 είσαι στάνταρ κάνα δυο πόντους διαφορά το πολύ να έχουμε, εγώ είμαι 1.86 τσεκαρισμένο, να άρχισα να κονταινω από τώρα δεν νομίζω Επίσης Φώτη είναι πιο τούμπανο από κοντά και κάνει προπόνηση σαν σκυλί είναι πολύ δυνατός.. Το ξερω οτι ο Αλεξ ειναι δυνατος φαινεται ρε . Εγω παλι ειμαι 6 κιλα κατω στα 82 -81.5 σε φαση στεγνωματος ,εχω λιωσει στην προποπονηση στα ορια της υπερκοπωσης που μου ειπε ο γιατρος γιατι κανονιζω κατι πολυ μεγαλο ...Θα ανεβασω φωτο συντομα . Το θεμα ειναι οτι γουσταρα πολυ να βρεθουμε και Γλυφαδα βολευε θα ριχναμε πολυ γελιο σιγουρα . 3
margaritagr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Ο αλεξ ειναι ντουκι ρε πιο πολυ απ ο,τι φαινεται στις φωτο. Εχει ογκο φουλ Και ο μπος εχει ογκο , κατι τραπεζοειδεις- "τραπεζια" να πιεις καφε πανω :p 5
Mau-Maus Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Άστα αυτά εσύ Μαργαριτονι και λέγε για την γυμνάστρια! Καλό? χαχα Φώτη , τα καλύτερα φίλε σε αυτό που ετοιμάζεις .. 2
alex_000 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Το θεμα ειναι οτι γουσταρα πολυ να βρεθουμε και Γλυφαδα βολευε θα ριχναμε πολυ γελιο σιγουρα . Εγώ είπα ένα αεροπλάνο δεν είναι τίποτα αν ξαναπαίξει φάση και είσαι και εσύ και ο Μάνος. Απλά θα θέλω μια ευδομαδα notice, και να είναι ΣΚ 3
margaritagr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Χαχα ε θα τη φερω κ στην επομενη συναντηση να κρινεις μονος σου 1
Zaknafein Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Για Tae Kwon Do εγώ γραφόμουν άνετα πάντως Για alex+boss έχουν καιρό να ανεβάσουν φώτο μάλλον, γιατί ήταν αγνώριστοι και οι δύο (προς το πολύ πιο τούμπανο). 3
TEOKOS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Συνήθως μετά από κάνα 45λεπτο τρώω μεσημεριανό με αρκετή πρωτεΐνη αλλά όχι με την αναλογία που ανέφερες ως προς τον υδατάνθρακα. Είναι όντως πολύ σημαντικό αυτό; Επειδή έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ασχολιόμουνα απλά θυμάμαι τα νούμερα που μας έλεγε ο δάσκαλος. Ήταν διαφορετικές οι αναλογίες όταν κάναμε αερόβιο,στίβο κ.λ.π και διαφορετικές όταν κάναμε μυική ενδυνάμωση,βάρη κ.λ.π. Πάντως πολύ σημαντικός είναι και ο χρόνος ξεκούρασης. Βασικά η συστηματική προπόνηση και κατα επέκταση ο πρωταθλητισμός έχει τα ωραία του και τις διασκεδαστικές του στιγμές. Η σωστή διατροφή όμως είναι μπελαλίδικη και παζλ μέχρι να σου γίνει τρόπος ζωής.
alex_000 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Για όποιον ενδιαφέρεται πήρα την Platinum iso whey στην τύχη γιατί είχα ξεμείνει. Καλή διαλυτότητα πολύ καλή γεύση (πήρα την gourmet milk chockolate). Αρκετά "γαλακτερή". Ευτυχώς δεν έκλαψα τα λεφτά μου πάλι. Τώρα για την muscletech συγκεκριμένα δεν γνωρίζω, όταν γυρίσω πίσω θα συνεχίσω στην on. Πολύ ακριβή στα 39 ευρώ για 800 γραμμάρια από bb club. 2
dimitra_m3 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 εγώ the protein works whey 90 χρησιμοποιώ (αυτή ξέρω αυτή εμπιστεύομαι σε φάση) και εντρυφώ στις γεύσεις (παίρνω μονόκιλες) τώρα από muscletech και on, σαφώς καλύτερη η on alex γιατί δεν κοιτάς να τις παίρνεις από κατάστημα του εξωτερικού που στέλνει κύπρο; γενικά, οι τιμές εξωτερικού είναι καλύτερες 1
alex_000 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Την on από Κύπρο την παίρνω 48 ευρώ τα 2.2 κιλά next day σπίτι μου, δεν έχω παράπονο. Απλά ήθελα μια για να βγαλω την ευδομαδα που θα είμαι Ελλάδα (Πάτρα είμαι τωρα). Ε δεν ήξερα κανα κατάστημα εκτός από bbclub εδώ κοντά και πήγα πήρα μια iso στην τύχη. Δε με νοιάζει η τιμή αφού πίνεται μια χαρά είμαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις