dimitra_m3 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Αφήστε τις εκθέσεις ... Σπεκτ, δείξε μας καμιά φώτο από το πανεπιστημιακό γυμναστήριο που έχω περιέργεια να δω πως είναι 1
GreekMonkey Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Οι σωστοί θεωρητικοί ξέρουν μαθηματικά. Ή αν κάτσουν να ασχοληθούνε τέλοσπάντων θα τα καταλάβουν. Είναι που κλείνει ο καθένας μετά και αναπτύσει δεξιότητες αλλά σε γενικό πλαίσιο όλα έχουν μια λογική από πίσω που αν την πιάσεις μπορείς να την εξελίξεις. Εγώ για παράδειγμα στην έκθεση, έχω τέρμα φτωχό λεξιλόγιο, δεν διαβάζω βιβλία κτλ, τεχνικές για καλό γραπτό λόγο δεν έχω, παρόλα αυτά με έναν απλό λόγο που να βγάζει νόημα και να έχει ροή, μερικές ιδέες (ότι νά'ναι οι πιο πολλές) και να τηρώ κάποιους κανόνες (πρόλογος-επίλογος κτλ) έγραψα 15 πανελλήνιες. 10 περίμενα. Μετά από αυτό (και τις πανελλήνιες γενικότερα) κατάλαβα πόσο απλός είναι ο κόσμος και πόσο δύσκολο τον κάνουμε μόνοι μας. 2
Lilith19 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μια ερώτηση σχετικά με το αερόβιο. Εδώ και κανένα χρόνο, έχω ψιλοπαρατήσει από μαλακία μου τις ασκήσεις με βάρη και μπάλα πιλάτες. Όχι πως και όταν έκανα ήταν με μεθοδικό τρόπο, μάλλον και γι'αυτό το παράτησα. Γενικά θέλω να το αρχίσω πάλι με πιο οργανωμένο προγραμματισμό πλέον αλλά πέρα από αυτό, θέλω να ρωτήσω το εξής. Επειδή αυτόν τον τελευταίο χρόνο ασχολούμαι κυρίως με το τρέξιμο, υπάρχει περίπτωση να το παρακάνει κάποιος με αποτέλεσμα να είναι αντιπαραγωγικό; Δεν θέλω να χάσω βάρος, ούτε λίπος, με ενδιαφέρει να κρατιέμαι σε μια καλή κατάσταση αυτό το διάστημα, αλλά έχω παρατηρήσει πως όταν πηγαίνω για τρέξιμο αρκετές μέρες συνεχόμενα, αντί να σφίγγει περισσότερο το σώμα μου, γίνεται το αντίθετο απ'όταν θα αφήνω κενές μέρες.
TEOKOS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μια ερώτηση σχετικά με το αερόβιο. Εδώ και κανένα χρόνο, έχω ψιλοπαρατήσει από μαλακία μου τις ασκήσεις με βάρη και μπάλα πιλάτες. Όχι πως και όταν έκανα ήταν με μεθοδικό τρόπο, μάλλον και γι'αυτό το παράτησα. Γενικά θέλω να το αρχίσω πάλι με πιο οργανωμένο προγραμματισμό πλέον αλλά πέρα από αυτό, θέλω να ρωτήσω το εξής. Επειδή αυτόν τον τελευταίο χρόνο ασχολούμαι κυρίως με το τρέξιμο, υπάρχει περίπτωση να το παρακάνει κάποιος με αποτέλεσμα να είναι αντιπαραγωγικό; Δεν θέλω να χάσω βάρος, ούτε λίπος, με ενδιαφέρει να κρατιέμαι σε μια καλή κατάσταση αυτό το διάστημα, αλλά έχω παρατηρήσει πως όταν πηγαίνω για τρέξιμο αρκετές μέρες συνεχόμενα, αντί να σφίγγει περισσότερο το σώμα μου, γίνεται το αντίθετο απ'όταν θα αφήνω μέρες. Αν δεν τα συνδυάσεις μα την κατάλληλη διατροφή μάλλον κακό κάνεις στο σώμα σου παρά καλό
Lilith19 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Αν δεν τα συνδυάσεις μα την κατάλληλη διατροφή μάλλον κακό κάνεις στο σώμα σου παρά καλό Αν λέγοντας κατάλληλη διατροφή, αναφέρεσαι σε αναλογίες μακροθρεπτικών και κατανάλωση θερμίδων σύμφωνα με τις ανάγκες και το βάρος μου,αυτά πιστεύω ότι τα κάνω σωστά. Εννοούσες και κάτι άλλο;
TEOKOS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Αν λέγοντας κατάλληλη διατροφή, αναφέρεσαι σε αναλογίες μακροθρεπτικών και κατανάλωση θερμίδων σύμφωνα με τις ανάγκες και το βάρος μου,αυτά πιστεύω ότι τα κάνω σωστά. Εννοούσες και κάτι άλλο; Συνολικά μέσα στην μέρα πρέπει να κάνεις την κατάλληλη διατροφή. Βασικό είναι μέχρι 1 ώρα μετά το τρέξιμο και ανάλογα το βάρος σου, να πάρεις υδατάνθρακες και υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη σε αναλογία 80/30
dimitra_m3 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 άντε πάμε για τελευταία προπόνηση πίσω σώματος ... loading ταξιδάκι
alex_000 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μόνο εγώ ήμουν διαθέσιμος για φώτο οι άλλοι με το που βλέπανε κινητό σκαρφαλοναν στους τοίχους σαν βαμπιρ 6
Liverpool89 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτα ειναι οι φαινομενικα πιο κλειστοι τυποι αν τους κερδισεις γινονται χαλι και η ψυχη της παρεας... 1
Jethro Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Εφαγα το φωτιστικο στο κεφαλι απο τους ελιγμους...δυο φορες. Μόνο εγώ ήμουν διαθέσιμος για φώτο οι άλλοι με το που βλέπανε κινητό σκαρφαλοναν στους τοίχους σαν βαμπιρ 2
margaritagr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Χαχχαχα ο τζεθρο στουκαρε στο φωτιστικο 6
Mikeasdf Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Και γω ετσι ειμαι, αποφευγω τους παπαρατσι 2
Mau-Maus Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Παίδες σορρυ , ήθελα πολυ να ερθω εστω για μια μπυριτσα αλλα ηταν δύσκολο να την κάνω απο εκει που έμπλεξα ! Μαργαρίτα καλή η γυμνάστρια ? Ρε ελεος meeting χωρις φωτο βαλτε καμμια μην γινεστε σαν τους αλλους τους αντικοινωνικους ! Εγινε μαλακια αν ημουν εδω θα ερχομουν με 1000 ηταν καλη ευκαιρια . Φωτη ειναι που ο αλεξ βρισκεται αθηνα καθε 15 χρονια αλλιως δεν θα πήγαινα θα το κανονίζαμε κάποια αλλη στιγμη που θα μπορούσες κ συ ! άφησα τις δουλείες μου για να πάω χθες αλλά χαλάλι άξιζε περάσαν 2.5 ωρες χωρίς να το καταλάβουμε , πολύ καλή και προπόνησή και παρέα ! 4
Lilith19 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Συνολικά μέσα στην μέρα πρέπει να κάνεις την κατάλληλη διατροφή. Βασικό είναι μέχρι 1 ώρα μετά το τρέξιμο και ανάλογα το βάρος σου, να πάρεις υδατάνθρακες και υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη σε αναλογία 80/30 Συνήθως μετά από κάνα 45λεπτο τρώω μεσημεριανό με αρκετή πρωτεΐνη αλλά όχι με την αναλογία που ανέφερες ως προς τον υδατάνθρακα. Είναι όντως πολύ σημαντικό αυτό;
Fotis13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Παίδες σορρυ , ήθελα πολυ να ερθω εστω για μια μπυριτσα αλλα ηταν δύσκολο να την κάνω απο εκει που έμπλεξα ! Μαργαρίτα καλή η γυμνάστρια ? Φωτη ειναι που ο αλεξ βρισκεται αθηνα καθε 15 χρονια αλλιως δεν θα πήγαινα θα το κανονίζαμε κάποια αλλη στιγμη που θα μπορούσες κ συ ! άφησα τις δουλείες μου για να πάω χθες αλλά χαλάλι άξιζε περάσαν 2.5 ωρες χωρίς να το καταλάβουμε , πολύ καλή και προπόνησή και παρέα ! Τελικα πηγες ρε συ η' δεν πηγες δεν καταλαβα ?Αν δεν πηγες εισαι απαραδεκτος καμμια δικαιολογια και μονο που ηταν ο Αλεξ . 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις