alex_000 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μια χαρά ήταν. Έμαθα ότι ο Boss θέλει να δώσει elts (Εξέταση στα Αγγλικα) αλλά κολλαει στην έκθεση χάχα. Μόνο Φώτη και Μάνο δεν γνώρισα.. next time. 7
Zaknafein Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Πως ηταν παιδες; Με εξαίρεση την Μαου-Μουσίτσα που μας την έκανε (ελπίζω να στριφογυρνάει στον ύπνο του τώρα) πλάκα είχε, αν και μίλησα ελάχιστα με Μπος κ Άλεξ/Μrs Alex λόγω θέσης. Τον Μάνο τον τσίγκλαγα μέχρι που έφυγα Άλεξ αλλά ήταν αμετακίνητος βράχος (και που να τον κουνήσω εγώ με τα 63 κιλά μου δλδ), αλλά next time! 2
manzah80 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Αλεξ εδωσα μηνυμα στον μποσει που μπαινοβγαινε εδω να σου πει γιατι δεν ηρθα ελπιζω να στο ειπε. 1
alex_000 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν πειράζει ρε μη το σκέφτεσαι, next time 1
Bspus Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Ζηλεύω καργα. Καλά να περάσετε ρε αλάνια και ΒΓΑΛΤΕ ΦΩΤΟ! Ειπα να εβγαζα καμια και αμεσως τραβηχτηκαν ολοι. Αλλεργια στο φακο Ωραια ηταν. Το κλεισαμε το μαγαζι... αφου αρχισαν να μας γκρινιαζουν απο τις 12:30
Fotis13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μια χαρά ήταν. Έμαθα ότι ο Boss θέλει να δώσει elts (Εξέταση στα Αγγλικα) αλλά κολλαει στην έκθεση χάχα. Μόνο Φώτη και Μάνο δεν γνώρισα.. next time. Ρε ελεος meeting χωρις φωτο βαλτε καμμια μην γινεστε σαν τους αλλους τους αντικοινωνικους ! Εγινε μαλακια αν ημουν εδω θα ερχομουν με 1000 ηταν καλη ευκαιρια . 2
yannis27gr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε συ συνονόματε, τι τον έχεις τον καθηγητή αγγλικών στο φιτνεσιακο γκρουπ χωρίς να τον εκμεταλλεύεσαι; Ειδικότης μου ο γραπτός λόγος. Αν θες βοήθεια, έστω και ιντερνετικι, σφύρα. @bspus: την άλλη φορά κρυφή κάμερα. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε συ συνονόματε, τι τον έχεις τον καθηγητή αγγλικών στο φιτνεσιακο γκρουπ χωρίς να τον εκμεταλλεύεσαι; Ειδικότης μου ο γραπτός λόγος. Αν θες βοήθεια, έστω και ιντερνετικι, σφύρα. @bspus: την άλλη φορά κρυφή κάμερα. Γιαννη εγω πιστευω οτι το θεμα εκθεση ειναι λεπτο. Εγω πχ δεν μπορω να γραψω εκθεση ουτε στα Ελληνικα. Δηλαδη τι μου ζητησεις εκθεση στα Αγγλικα, τα Ελληνικα ή τα Σουαχιλι το ιδιο και το αυτο ειναι. Boss το IELTS για που το χρειαζεσαι>? το 6.5 που ειναι συνηθως η βαση για σχολες κτλ ειναι πανευκολο να το πιασεις. Εγω -που δενειμαι και εξπερ με τα αγγλικα- το πηρα χωρις καν διαβασμα. Εκανα 1-2 μηνες προετοιμασια και καλα για το ECPE και μετα απο ενα μηνα χωρις να εχω κανει καθολου εξασκηση αυτο το μηνα το εδωσα
*nenya* Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Alex and Zak ευχαριστώ για την πρόταση να με κατεβάσετε με αμάξι ...είδα πολύ αργά τα μηνύματά σας. Καμιά φωτό απ'τα μπυρόνια θα μας δείξετε ή μπα;
yannis27gr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Στέφανε, δε διδάχτηκες ποτέ σωστά έκθεση, γι αυτό σου φαίνεται βουνό. Όταν κι εγώ πιτσιρικάς έδωσα 1η φορά πανελλήνιες έγραψα 11 στην έκθεση. Την επόμενη χρονιά έκανα ιδιαίτερα με μια ποιήτρια η οποία μου άλλαξε τη ζωή αναφορικά με το γραπτό λόγο και το 11 έγινε 18,5. ----------------- Ο Άλεξ δήθεν αντικοινωνικός αλλά σε δύο απανωτά μιτινγκ ινσομνιακς παραβρέθηκε. Το 2ο μάλιστα το διοργάνωσε ο ίδιος. Άμα ήταν κοινωνικός δηλαδή μπορεί και να έφτιαχνε δικό του φόρουμ. Με δεδομένο πάντως ότι η 2η συνάντηση είχε πιο λίγα άτομα από την 1η, τη λες και drop set 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι δεν είναι μόνο αυτό. Κάποια άτομα έχουν γραπτό λόγο αλλά προφορικό. Είναι και λίγο το αντικείμενο του καθενός. Εγώ πχ που ήμουν πάντα στο πρακτικό κομμάτι δεν με ενδιέφερε ποτέ ο γραπτός λογος και Ούτε το πολύ μπλα μπλα γενικός.
GreekMonkey Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Το να ξέρεις να εκφράζεσαι όμως είναι καθαρά πρακτικό κομμάτι. Ε αν βάλεις και τις ιδέες που ο κάθε άνθρωπος έχει τότε δεν είναι κάτι δύσκολο η έκθεση. Μιλάω για μια απλή καλή έκθεση, aka 15 σε πανελλήνιες όπως έγραψα εγώ, όχι για τρελά πράγματα που εκεί ξεφεύγει το πράγμα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Η έκθεση Όπως όλα θέλουν τεχνική. Άλλοι το έχουν περισσότερο άλλοι λιγότερο. Αν ήταν τόσο απλά δε θα διδασκομασταν τοσα χρόνια. Και επίσης με αυτή τη λογική θα πρεπε πχ όλοι οι θεωρητικοί να ξέρουν μαθηματικά Επειδή Εγώ πχ τα αντιλαμβάνομαι πιο εύκολα και μου ειναι πιο κατανόητα
spyroskonst Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Έλα ρε παιδιά, έπαιξε συνάντηση? Να πάρει, τώρα μπήκα και το είδα, αναθεματισμένη δουλειά. Βρε θηρία, φώτο δεν βγάλατε να σας καμαρώσουμε??? Επειδή μπαίνω όποτε μπορώ, όποτε με κανονίσετε πάλι αν γίνεται ας είναι σε βάθος χρόνου με προγραμματισμό (πχ 2-3 βδομάδες) μήπως μερικοί ταλαίπωροι καταφέρουμε κι έρθουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις