tehAllantin Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 έλα ρε ΛΟΥΣΙφερ.. έλα τώρα! γαμω τη δουλεια, έχασα τις 2 απο τις 4 μέρες αυτη τη βδομάδα.. :/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Η hot yoga δεν λες καλυτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Αρχισε να ασχολειται και η Yin με την εντονη γυμναστικη τωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Αρχισε να ασχολειται και η Yin με την εντονη γυμναστικη τωρα? Πάνε 5 χρόνια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 και η διατροφή συνεχίζεται!! 2013-08-10-23.46.png 60ml vodka 40ml kalhua 20ml baileys 100ml γαλα xD για γιαούρτι το πέρασα στην αρχή ( need some sleep ...) καλή ιδέα ,αμα είναι να βάλουμε και εμείς φωτογραφίες απο αυτά που πίνουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Πω, θυμήθηκα τώρα ένα shake που έφτιαχνε ο αδερφός μου μετά το γυμναστήριο με φυστικοβούτυρα, γάλατα, πρωτεϊνες, μπανάνες και δε συμμαζεύεται. Μου είχε δώσει μια φορά να δοκιμάσω και ω καλοί θεοί ήταν παράδεισος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Off topic μια βδομαδα χωρις τσιγαρο. Αλλος ανθρωπος!!! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Κι εγώ είμαι στα 28 χρόνια 4 μήνες και 13 ώρες χωρίς τσιγάρο! Σε νιώθω! Κουράγιο, κράτα γερά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Τις μέρες ξέχασες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 είναι τζαστ για πχοιον με περάσατε αγαπητή μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Το θρεντ πάει κατά διαόλου. Οι γυναίκες αρχίζουν και κάνουν βάρη και οι άντρες γιόγκα. ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΡΕΜΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΑΙΔΙΑ Ε. =ρ Τα ειχα επισημανει εγω αυτα ,λοιπον απο εκεινους που κανουν hardcore gymnastikh ( ξερουν ποιοι ειναι) ."YOGES "και τετοια να κοπουνε οριστε μας ξεφωνισε η ΥΙΝ .Sent from my ipad4 using Insomnia Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2013 από Fotis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 φωτη ελπιζω να κανεις πλακα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Χεχε σε λίγο θα σας δούμε και να χορεύεται pole dance!όπως και να 'χει ό,τι και να κάνεις είναι υπέρ της υγείας του σώματος,όποια γυμναστική και να επιλέξεις είτε σε μικρότερο είτε σε μεγαλύτερο βαθμόδεν έχεις παρά να κάνεις καλό στο σώμα σου.έχω συναντήσεις αγόρια σε πρόγραμμα pilates, δεν είναι κακό. Ίσα ίσα καταρρίπτονται οι μύθοι για αποκλειστικάγυναικεία και ανδρικά προγράμματα εκγύμνασης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 για μενα ειναι πολυ καλο να κανεις τα παντα! εγω πριν 2 χρονια στο αλλο γυμναστηριο που ημουν πηγαινα καθε βδομαδα stretching και power body(15 γυναικες ο γυμναστης και εγω) οι περισσοτερες αντεχαν πιο πολυ απο εμενα. καποια περιοδο εκανα και λιγη yoga! πρεπει να τα κανεις ολα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνει οτιδήποτε σε στυλ αεροβικής / πιλάτες η γιόγκα. Διατάσεις έχω κάνει άπειρα στην ζωή μου αλλά για συγκεκριμένους λόγους όπως προείπα. Είμαι στην 2η από τις τρεις εβδομάδες διακοπών στην Ισπανία και μου την σπάει φοβερά το θέμα που δεν μπορώ να κάνω διατροφή. Δεν υπάρχει λύση μιλάμε ακόμα και τα παγωτά τα βουτάνε σε λάδι πριν τα φάνε.. Τουλάχιστον εχει γυμναστήριο στα ξενοδοχεία και δεν σταματάω τα βάρη. Στην Ιαπωνία που ημουν πριν 3 ευδομάδες πάντως ηταν παράδεισος... Το μόνο που κανεις είναι να τρώς σουσι που είναι υπερ-γαμάτο και έχει φοβερούς υδατάνθρακες (ρύζι και λαχανικά) & φοβερές πρωτεΐνες και λιπαρά (ψαρι).. Εκεί απλά έτρωγα μέχρι να χορτάσω και δεν είχα ξεφύγει καθόλου απο το πρόγραμμα όπως φάνηκε στις μετρήσεις στην επιστροφή. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις