margaritagr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω παντως φοραω ενα αςπρο-γκρι πολο (ετσι στενο να με διαγραφει χαχαχχα) και θα χω και τις επιγονατιδες Ο μπος ζωνη.. Βρειτε κατι κ οι υπολοιποι 1
alex_000 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Ελάτε καμιά φορά και στις Αθηναϊκές συναντήσεις, μην ντρέπεστε Nenya άσε τα σχόλια πάρε το αμάξι και έλα μέχρι τη Γλυφάδα. Molly malones στις 10. Tι Fitness τι αντί fitness same shit different day 1
*nenya* Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν έχω αμάξι καρντια μου και επίσης η Γλυφάδα για μένα είναι σαν να πρέπει να πάω μονοημερη εκδρομή, τόσο μακριά :Ρ Καλά να περάσετε και ποστάρετε στο αντιφιτνες φαγητα-ποτά!!
Zaknafein Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Αν είναι να κάτσει κόσμος μέχρι τις 1 το ψήνω, τώρα γύρισα από το ΟΑΚΑ οπότε με βλέπω κατά τις 11 να φτάνω κάτω (είχε διαλειμματική το πρόγραμμα σήμερα, 3χ1200 + 1χ800 + 3.5-4km ζέσταμα/αποθεραπεία οπότε θέλω λίγη ώρα να στανιάρω). Είμαι κομμάτια γενικότερα αλλά επειδή βλέπω το επόμενο μίτινγκ να γίνεται το... 2020 θα περάσω για μια μπύρα! A και φυσικά μπορώ να κατεβάσω την Νένυα αν ο μόνος ανασταλτικός παράγοντας είναι το αμάξι! 2
alex_000 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 A και φυσικά μπορώ να κατεβάσω την Νένυα αν ο μόνος ανασταλτικός παράγοντας είναι το αμάξι! Έλα Nenya no excuses και εγώ σε πάω αν θες.
Liverpool89 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μονο εμενα με ψιλοαγχωνουν τα πηγαινε ελα στις πόλεις; εκεινεχουν δικο τους τροπο παρκαρισματος και οδηγησης
alex_000 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Αν είναι να κάτσει κόσμος μέχρι τις 1 το ψήνω Εγώ μέχρι τις μιάμιση θα είμαι σίγουρα, αλλά αν κάθόντα οι αλλοι φεύγω και πιο αργά.
bosei Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ πάντως έφτασα. Καθομαι από δίπλα. Φοράω μια μπλούζα που γκριζοφερνει 1
Mikeasdf Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μονο εμενα με ψιλοαγχωνουν τα πηγαινε ελα στις πόλεις; εκεινεχουν δικο τους τροπο παρκαρισματος και οδηγησης Οσο πιο πολυ το κανεις τοσο λιγοτερο θα σε αγχωνουν.Εκει στα χωρια εχετε την απλα σας ξερω
manzah80 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Το κερατο σας το τραγιο σημερα βρηκατε ρε.
bosei Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά είμαστε μαζεμένα 4 άτομα. Θα κάτσουμε μέσα. Αν μπει κάποιος με χαμένο βλέμμα θα τον δούμε Μετά τα σκαλιά φάτσα κάρτα είμαστε 4
yannis27gr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Ζηλεύω καργα. Καλά να περάσετε ρε αλάνια και ΒΓΑΛΤΕ ΦΩΤΟ! Γουιζι, συμφωνώ με τη Γίν γιαχρονονετρημενη σανίδα, τα σπάει. 3
wizzy Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 ****, εξαρτάται και από το υπόλοιπο πρόγραμμά σου κ τι θέλεις να πετύχεις. Σε γενικές γραμμές και with a grain of salt, στους κοιλιακους υποτίθεται ότι βαζεις βάρος και κάνεις low reps οταν θέλεις να κερδίσουν κάποιον όγκο, το ανάποδο για resistance και δυνατό κορμό (και καλά) χωρίς να χάνεται το V shape στο αντρικό σώμα. Φυσικά υπάρχει και το happy medium - και όλα αυτά εξαρτωνται και από τη διατροφή σου. Εγώ δε βάζω βάρος γιατί εντάξει καταντάει αστείο και γιατί πλέον βαριέμαι να κάνω κοιλιακούς (αν και θα έπρεπε μάλλον). Κάποτε, με τη σύσταση του τύπου που μου είχε δώσει το πρόγραμμά μου έκανα 1500 την εβδομάδα, μοιρασμένους σε 500αρια και σε διαφορετικές ασκήσεις τις ημέρες που έκανα αερόβια. Χωρίς να είμαι ειδικός θα έλεγα με την αερόβια που κάνεις βάλε high reps για αρχή και βλέπεις πώς πας από χρόνο και αποτέλεσμα κ το αλλάζεις. Ό,τι και να κάνεις πάντως, κάνε απαραιτήτως χρονομετρημένα planks. ΓΑΜΑΝΕ. Thanks dear, μάλλον πάω για πολλές επαναλήψεις με διάφορα είδη ασκήσεων για κοιλιακούς. Γουιζι, συμφωνώ με τη Γίν γιαχρονονετρημενη σανίδα, τα σπάει. Πριν 2 χρόνια τέτοια εποχή, είχα φτάσει να κάνω plank γύρω στ 90 δευτερόλεπτα και side plank γύρω στα 70 δευτερόλεπτα. Γνωρίζω τη γαματοσύνη της άσκησης, σκέφτομαι να την βάλω στο τελείωμα του προγράμματος. Όσοι πάτε στο αποψινό ad hoc meeting, καλά να περάσετε!
margaritagr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Maus παιρνει 150 καμψεις που δεν ηρθε.. Πεσε κ ξεκινα!!! 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις