Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Μπαινω στην καφετερια που δουλευει η κοπελα μου.

Κοιταω το αφεντικο, παρεξενευτηκα με την μπλουζα που του ηταν μικρη .

Πηγαινει γυμναστηριο μου κανει η κοπελα μου.

Α κανω πες το ετσι, αφου δεν μπορούμε να μεγαλωσουμε τα χερια/ωμους μας φοραμε ενα νουμερο μικροτερη μπλουζα... θα το εφαρμοσω κι γω. Χαχαχα

• Like 2
Δημοσ.

Για πείτε ρε δοκτόρια του fitness, άμα "χτυπάω" κοιλιακούς 5 φορές την εβδομάδα (εκτός Σ/Κ), υπάρχει ενδεχόμενο να πάθω κάτι/ζημιά (π.χ. κράμπα); Ας πούμε, να ξεκινήσω με ένα πρόγραμμα των 8-10 λεπτών, για αρχή κι όσο περνάει ο χρόνος να αυξάνω διάρκεια ή/και δυσκολία.

Μάγε, εξαρτάται και από το υπόλοιπο πρόγραμμά σου κ τι θέλεις να πετύχεις. Σε γενικές γραμμές και with a grain of salt, στους κοιλιακους υποτίθεται ότι βαζεις βάρος και κάνεις low reps οταν θέλεις να κερδίσουν κάποιον όγκο, το ανάποδο για resistance και δυνατό κορμό (και καλά) χωρίς να χάνεται το V shape στο αντρικό σώμα. Φυςικά υπάρχει και το happy medium - και όλα αυτά εξαρτωνται και από τη διατροφή σου. Εγώ δε βάζω βάρος γιατί εντάξει καταντάει αστείο και γιατί πλέον βαριέμαι να κάνω κοιλιακούς (αν και θα έπρεπε μάλλον). Κάποτε, με τη σύσταση του τύπου που μου είχε δώσει το πρόγραμμά μου έκανα 1500 την εβδομάδα, μοιρασμένους σε 500αρια και σε διαφορετικές ασκήσεις τις ημέρες που έκανα αερόβια.

Χωρίς να είμαι ειδικός θα έλεγα με την αερόβια που κάνεις βάλε high reps για αρχή και βλέπεις πώς πας από χρόνο και αποτέλεσμα κ το αλλάζεις. Ό,τι και να κάνεις πάντως, κάνε απαραιτήτως χρονομετρημένα planks. ΓΑΜΑΝΕ.

• Like 1
Δημοσ.

Γιαυτο ακριβως το λογω φοραω 3xl kai πανω ρουχα για να μην με σχετιζουνε με αυτους

Ετσι και γω κανω ...ουτε να βαλω μπλουζα που να με κολλαει παντου λες και ειμαι καλλίγραμμη γυναικα...

Γελουσα μονο στην σκεψη πως την βγαζει, τραβα γυναικα τραβα...χαχαχαχαχχ

Δημοσ.

Μετά από δυο-τρία χρόνια που είμαι εδώ μέσα είχα την τιμή σήμερα να γνωρίσω από κοντά ένα από τα πιο γαμάτα άτομα που γράφουν εδώ! Και να του κάνω και μια ..μικρή προπονήσουλα για δυο ωρίτσες! Ωραίος Αλέξ μπράβο..
Εντωμεταξύ παίδες, είναι πιο τούμπανο από κοντά σε σχέση με τις φώτο και επίσης είναι και σκυλί στην προπόνηση!

Πολύ δυνατός, μπράβο και πάλι Αλέξ..

• Like 9
Δημοσ.

Αμα αυτος που φοραει κολλητα ειναι και πατσας ειναι πιο γελοια φαση.

Η κατι πολο που αγοραζουν 2 νουμερα μικροτερες και τις φορανε με τον γιακα ψηλα σαν τον κομη δρακουλα

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

εγω λεω να πατε να στο διαολο! τοσο καιρο αθηνα τιποτα , ηρθε ο αλεξ τρεξατε ολοι σα πουτανακια :P (μην παρεξηγηθει κανεις τον πηδηξα πλακα κανω ) :D

• Like 4
Δημοσ.

Θα βάλω την ζώνη για το gym :). Έχω βάλει και βίντεο εγώ. Θα με δείτε

χαχαχα ωραια θα ηταν να σκασεις μυτη στη μπυραρια με τη ζωνη :P

• Like 1
Δημοσ.

Ο Maus ήθελε εκδίκηση για της μαλακιες που γράφω τόσο καιρό και με είχε 2,5 ώρες συνδυασμό drop set με super set, μισές επαναληψεις και κρατήματα με ελαχιστα διακλειματα και τώρα είμαι πιασμενος από τα φρύδια ως τα @@.

Ευχαριστώ πολύ μαους γιατί είδα ένα τελείως διαφορετικό στυλ προπόνησης που πρέπει να το δεις στην πράξη για να το νιώσεις.

Περισσότερα στο μαγαζί στις 10.. όποιος θέλει ας έρθει οπότε θέλει λογικά μέχρι τις 1 θα είμαστε εκεί.. και ξεκολλάτε κανένας δεν ξέρει κανένα φατσικα!

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...