yannis27gr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Φυσικά, αν δεν βάλω βάρος και κάνω crunches το σετ θα είναι 75-100 κοιλιακοί ξέρω γω.. έχουμε και δουλειές.. Προτεινω αρκετό βάρος ώστε να βγαίνουν μέχρι 20 το πολύ όχι παραπάνω.. Εγώ κάνω και drop set φυσικά μετα Στο όριο είσαι να φας κόλλημα και να κανεις drop set παντού, στο φαΐ, στο σεξ, κτλ 3
margaritagr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μεσα ειμαι κι εγω θα προτιμουσα Γλυφαδα για να ρθω με τ αμαξι (ναι με την αλλαγη του καιρου ολως περιεργως μ επιασε το γονατο ) 1
Mau-Maus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Γλυφάδα παίζει να περάσω και γω αλλά πιο αργά φλώρε Αλέξ όχι στις 9 Δεν κάνω παρέα με αγνώστους αλλά αν είναι για Αλεξ και μαργαριτονι μπορεί να κάνω μια εξαίρεση 2
Liverpool89 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Alex θα ερχομουν και γω.. αλλα πεφτει λιγο μακρια καμια 600χμ....χααχχα παντε να φατε κανενα κοψιδι ... Jethro ισα ισα σου δινω λογο να φας κι αλλες.. 3
alex_000 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Έρχομαι και Γλυφάδα ρε μλκες νο προμπλεμο. Είπα 9 ή ωρα για να πέσει κάτι concrete στο τραπεζι, και γιατι είναι καλή ώρα για μασα Θέλετε 10 θέλετε 11... whatever Πειτε ποιος είναι μέσα για Γλυφάδα, τι ώρα τον βολευει κοντά στις 10 για να βγει ένα πόρισμα. Το μέρος το αφηνω πανω σας εσείς είστε οι Αθηναίοι, φαντάζομαι όλα τα σοβαρά bar έχουν και και κάνα burger για οποίον θέλει να φαει
bosei Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ δεν έχω θέμα. Με αμάξι θα είμαι οπότε όπου θέλετε και ο,τι ώρα θέλετε. Για μαγαζιά ας πει η Μαργαρίτα γιατί δεν ξέρω τίποτα. 1
Mau-Maus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 μπος μιλάς στα αγγλικά η μόνο γράφεις ? 3
bosei Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Χαχα ελληνικά. Απλά θέλω λίγο χρόνο να κάνω την μετάφραση. 2
Bspus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Γλυφαδα? Αμα ειναι να ερθετε και μεχρι τη γειτονια μου πειτε το μαγαζι οταν αποφασισετε. Μπορει να περασω μια βολτα
manzah80 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω δεν θα ερθω για δυο λογους πρωτον αυτες τις μερες εχω απιστευτα κακη ψυχολογια και νευρα και δεν μιλαω με κανενα γενικα και δευτερον η προπονηση μου τελειωνει 10 και 30.Καλα να περασετε και αλεξ σορρυ ελπιζω να υπαρξει επομενη φορα. 2
margaritagr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Λοιπον αν σας αρεσουν τα μπυρονια προτεινω molly's malone irish pub στην εσπεριδων 10 θα ηταν καλα για μενα 2
Zaknafein Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Fitness μπυρόνια, καλή φάση! Πιείτε κ μία για μένα γιατί μου πέφτει λίιιγο μακρυά η Γλυφάδα @Jethro, μεσανατολικό θα το κάνεις στο τέλος, για μια κρέπα, πταίσμα δλδ! @Wizzy σου απάντησε ήδη ο Άλεξ αλλά να συμπληρώσω κι εγώ ότι δεν παίζει κανένα θέμα με τους κοιλιακούς για καθημερινή προπόνηση, ειδικά αν μιλάμε για απλά sit ups. Όταν φτάσεις να βγάζεις 30-40/σετ μπορείς να δοκιμάσεις hanging leg raises που θα σε "πιάνουν" με πολύ πιο λίγες επαναλήψεις (5-6/σετ πχ) και δεν θα χρειαστείς βάρη κτλ. 1
alex_000 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ είμαι ok για molly's στις 10. Boss επίσης οκ από ότι λέει οπότε cool Εγω δεν θα ερθω για δυο λογους πρωτον αυτες τις μερες εχω απιστευτα κακη ψυχολογια και νευρα και δεν μιλαω με κανενα γενικα και δευτερον η προπονηση μου τελειωνει 10 και 30.Καλα να περασετε και αλεξ σορρυ ελπιζω να υπαρξει επομενη φορα. Και 11:30 να έρθεις εκεί θα είμαστε. Τώρα για την ψυχολογία δεκτο εσύ ξες καλυτερα αλλά μπορεί να σου κάνει και καλό να πεις δύο μαλακιες. Anyway no problem thanks που απάντησες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις