alex_000 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτο λεω, δεν εχω τυψεις ! μια φορα δεν θα παρω ξανα πισω οτι εχω χασει..απλα ενταξει θα με παει πισω λιγο στην καυση.Απλά να ξες ότι το ποσοστό λίπους και η μυϊκή μάζα πάνε μαζί. Εννοώ ότι αν βάλεις σαν στόχο six pack αλλά δεν τουμπανιασεις πρώτα το αποτέλεσμα θα είναι κάτι ανάμεσα σε Gandhi και Πακιστανό στα φαναρια Όλοι στα abs κολλάνε αλλά ο πρώτος στόχος πρέπει να είναι πάντα η μυϊκή μάζα, έτσι φτάνεις και στα abs καλύτερα και ευκολότερα. 1
Liverpool89 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Κρατα την μπουγατσα για το μπουσταρισμα...χαχα 1
margaritagr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Φωτη σε μισω! Σε ποιο χωριο εισαι; 2
Liverpool89 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Παω για ποδια... Αρχιζουμε εκτασεις τετρακεφαλων για ζεσταμα και μας περιμενει η μπαρα
Fotis13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Φωτη σε μισω! Σε ποιο χωριο εισαι; Aγιο Γεωργιο μενουμε σε ενα πολυ γαματο ξενωνα και κυκλοφορουμε Αγρια για φαγητο ,βραδυ Βολο στα Παλια και στον πεζοδρομο στα μπαρακια. Αστα για προπονηση ηρθαμε @@ καναμε, το εχουμε ριξει στις κρεπαλες χτες καναμε και μπανιο στην παραλια λολ . 4
dimitra_m3 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Απλά να ξες ότι το ποσοστό λίπους και η μυϊκή μάζα πάνε μαζί. Εννοώ ότι αν βάλεις σαν στόχο six pack αλλά δεν τουμπανιασεις πρώτα το αποτέλεσμα θα είναι κάτι ανάμεσα σε Gandhi και Πακιστανό στα φαναρια Όλοι στα abs κολλάνε αλλά ο πρώτος στόχος πρέπει να είναι πάντα η μυϊκή μάζα, έτσι φτάνεις και στα abs καλύτερα και ευκολότερα. έτσι, έτσι make my day ... πρόσθεσε και το "για να μεγαλώσεις πρέπει να λιπώσεις" 1
Jethro Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Το ξερω, αλλα αν δεν κατεβασω το ποσοστο λιπους, οτι μαζα και να παρω θα ειναι θολή και θα ειμαι και σαν μοσχαρι. Απλά να ξες ότι το ποσοστό λίπους και η μυϊκή μάζα πάνε μαζί. Εννοώ ότι αν βάλεις σαν στόχο six pack αλλά δεν τουμπανιασεις πρώτα το αποτέλεσμα θα είναι κάτι ανάμεσα σε Gandhi και Πακιστανό στα φαναριαΌλοι στα abs κολλάνε αλλά ο πρώτος στόχος πρέπει να είναι πάντα η μυϊκή μάζα, έτσι φτάνεις και στα abs καλύτερα και ευκολότερα.
dimitra_m3 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Το ξερω, αλλα αν δεν κατεβασω το ποσοστο λιπους, οτι μαζα και να παρω θα ειναι θολή και θα ειμαι και σαν μοσχαρι. αναγκαίο κακό.... όταν προπονείσαι και δουλεύεις τα κιλά σου στη κουζίνα δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. και γω λίπωσα, ε και; αν θέλω να βάλω μάζα, συμβιβάζομαι ...
alex_000 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Το ξερω, αλλα αν δεν κατεβασω το ποσοστο λιπους, οτι μαζα και να παρω θα ειναι θολή και θα ειμαι και σαν μοσχαρι. Ρίξε το βάρος σου σε ένα επίπεδο που δεν φαίνεται κοιλιά και πλαϊνά με ρούχα (Αλλά δεν έχεις κοιλιακους κτλ) και δούλεψε κοντά σε εκείνα τα κιλα. Θα πάρει χρόνια. Αν τρως πολύ καθαρά με πολύ πρωτεινη, και γυμνάζεσαι σκληρά λιπώνεις λίγο στον όγκο, True story.
margaritagr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Α ειστε στη κατω πλευρα! Εεεεμ δε μου λεγες να σπυ δωσω τα κλειδια του σπιτιου στη Πορταρια! Θα κανατε καμια αναριχχηση καμια πεζοπορια εκει ενω τωρα γυρνατε τσιπουραδικα :p 1
alex_000 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Λοιπόν τελευταία απόπειρα.. Κατά τις 9 και λέμε να πάμε μοναστηράκι με την γυναίκα (Οπότε Μάργκαρετ αν έρθεις δεν θα είσαι μόνη γυναίκα πχ) Αν θέλει κανείς να έρθει να φάμε κάνα μπριζολιδι να πιούμε κάνα κρασί καλώς. Αν όχι είστε φλώροι. Αν κάποιος έχει θέμα μεταφοράς τον πάω με το αμάξι. Αν παίζει βιοποριστικο πρόβλημα κερνάω. Τι άλλο να κάνω για να δω τις σκατοφατσες σας? Αν έχετε καμία καλύτερη ιδέα για μέρος είμαι ανοιχτός. 2
Jethro Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Λιβε δεν θα μου την βγαλεις απο την μυτη την κρεπα ! Το ξερω οτι θα λιπωσω, αλλα αν εχω ηδη υψηλο ποσοστο λιπους το να παρω και αλλο θα ειναι ασχημο αποτελεσμα.
dimitra_m3 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Λιβε δεν θα μου την βγαλεις απο την μυτη την κρεπα ! Το ξερω οτι θα λιπωσω, αλλα αν εχω ηδη υψηλο ποσοστο λιπους το να παρω και αλλο θα ειναι ασχημο αποτελεσμα. κάνε ό,τι νομίζεις τότε.
bosei Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Άντε παιδιά να μαζευτούμε επιτέλους. Εγώ μέσα. Φεύγω gym, γράφτε αν είναι εδώ ή με PM λεπτομέρειες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις