Jethro Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Κρέπα σε στυλ μπουγάτσα με κρέμα έφαγα σήμερα (ξέρω Δήμητρα ντροπή γλυκού) αλλά την έφαγα χιλιοστο χιλιοστο και το απόλαυσα όσο δεν πάει! <3 Και αύριο πρωί ξανά κουακερς να μην ξεχνιόμαστε και διπλή ώρα διάδρομο να την κάψω :-P
dimitra_m3 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Κρέπα σε στυλ μπουγάτσα με κρέμα έφαγα σήμερα (ξέρω Δήμητρα ντροπή γλυκού) αλλά την έφαγα χιλιοστο χιλιοστο και το απόλαυσα όσο δεν πάει! <3 Και αύριο πρωί ξανά κουακερς να μην ξεχνιόμαστε και διπλή ώρα διάδρομο να την κάψω :-P χιλιοστο λεει, Εγω κατεβασα κατι κρεποπαγωτα. Ειχα γινει ρομπα σε ολη την ταβερνα. Η παρεα ελεγε στν σερβιτορο πως ειμαι εγκυος για να με δικαιολογςει.λολ. Αν το κανεις μια στις τοσες δν παθαινεις κατι, εξαλλου να μεγαλωσεισ θες, θα βαλεις κ το λιπακι σου.
Vapir Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 εγώ πάλι βαρέθηκα σήμερα, 3 μέρες off κ δεν την πάλευα , πήγα στην αποθήκη (εκεί βγήκε κ η photo) να δω αν υπάρχουν ακόμα κάτι 10kg αλτήρες να κάνω 20+ρες reps να ξεκαυλώσω , τελικά τους εξαφάνισαν , που ? no idea πρέπει να βρω όρεξη να φτιάξω λίγο τη διατροφή μου γιατι πολύ στην τύχη τρώω και θα θέλω να ανεβάσω πάλι θερμίδα κ δε θα ξέρω π βρίσκομαι , γενικά τρώω καλά όμως πάω για ύπνο γιατι έχω να ξυπνήσω με τα κοκόρια πάλι -.- 3
wizzy Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Για πείτε ρε δοκτόρια του fitness, άμα "χτυπάω" κοιλιακούς 5 φορές την εβδομάδα (εκτός Σ/Κ), υπάρχει ενδεχόμενο να πάθω κάτι/ζημιά (π.χ. κράμπα); Ας πούμε, να ξεκινήσω με ένα πρόγραμμα των 8-10 λεπτών, για αρχή κι όσο περνάει ο χρόνος να αυξάνω διάρκεια ή/και δυσκολία.
dimitra_m3 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Για πείτε ρε δοκτόρια του fitness, άμα "χτυπάω" κοιλιακούς 5 φορές την εβδομάδα (εκτός Σ/Κ), υπάρχει ενδεχόμενο να πάθω κάτι/ζημιά (π.χ. κράμπα); Ας πούμε, να ξεκινήσω με ένα πρόγραμμα των 8-10 λεπτών, για αρχή κι όσο περνάει ο χρόνος να αυξάνω διάρκεια ή/και δυσκολία.τους υπερπρονεις κ τους ταλαιπωρεις ανευ λογου κ ουσιας. Κρατατες 2 φορες κ χρησιμοποιησε επιπροσθετο βαρος 1
Jethro Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Για τα love handles που λεμε, ειναι τσιμπημενα λιγο και αυτα δεν λενε να φυγουν με τιποτις...μονο διατροφη δεν βλεπω φως, πιο hardcore training για κοιλιακους θα κανει δουλεια ?
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Θα δεις φως αρκεί να κάνεις υπομονή. Γουιζι και κάθε μέρα μπορείς είναι τι γουστάρεις εσυ 1
alex_000 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Για πείτε ρε δοκτόρια του fitness, άμα "χτυπάω" κοιλιακούς 5 φορές την εβδομάδα (εκτός Σ/Κ), υπάρχει ενδεχόμενο να πάθω κάτι/ζημιά (π.χ. κράμπα); Ας πούμε, να ξεκινήσω με ένα πρόγραμμα των 8-10 λεπτών, για αρχή κι όσο περνάει ο χρόνος να αυξάνω διάρκεια ή/και δυσκολία.Όχι δεν υπάρχει ενδεχόμενο να πάθεις τίποτα, και οι κοιλιακοί δεν νιώθουν αν τους κανεις προπόνηση κάθε μέρα. Εγώ γάμπες και abs κανω κάθε μέρα εδω και κανα χρωνο μετά από προτροπή του μαους και όντως είναι οκΓια τα love handles που λεμε, ειναι τσιμπημενα λιγο και αυτα δεν λενε να φυγουν με τιποτις...μονο διατροφη δεν βλεπω φως, πιο hardcore training για κοιλιακους θα κανει δουλεια ?Είναι μόνο θέμα ποσοστού λίπους τα πλαϊνά. Όχι η πιο hard core training για abs στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν θα κάνει τιποτα. Η μπουγάτσα κρέμα που εφαγες έξω θα κάνει πολλά 1
wizzy Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 τους υπερπρονεις κ τους ταλαιπωρεις ανευ λογου κ ουσιας. Κρατατες 2 φορες κ χρησιμοποιησε επιπροσθετο βαρος Δήμητρα, thanks για την απάντηση. Με επιπλέον βάρος, χμ..... ΟΚ, θα δω τι μπορώ να κάνω, διότι η εκγύμναση γίνεται μόνο στο σπίτι. [...] Γουιζι και κάθε μέρα μπορείς είναι τι γουστάρεις εσυ ΟΚ, σεβαστή κι η δική σου άποψη (ευχαριστώ, επίσης). Θα δω τι θα κάνω, ίσως ξεκινήσω με 3 φορές την εβδομάδα (με ή χωρίς βάρος, παίζεται) και βλέπουμε. Edit: Όχι δεν υπάρχει ενδεχόμενο να πάθεις τίποτα, και οι κοιλιακοί δεν νιώθουν αν τους κανεις προπόνηση κάθε μέρα. Εγώ γάμπες και abs κανω κάθε μέρα εδω και κανα χρόνο μετά από προτροπή του μαους και όντως είναι οκ. Βασικά, οταν ρώτησα, το bold είχα υπόψη μου, απλά δεν θυμόμουν ποιος το έκανε/ποιος το πρότεινε κτλ. Την εγκύμναση των κοιλιακών την κάνεις με επιπρόσθετο βάρος;
Jethro Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι δεν υπάρχει ενδεχόμενο να πάθεις τίποτα, και οι κοιλιακοί δεν νιώθουν αν τους κανεις προπόνηση κάθε μέρα. Εγώ γάμπες και abs κανω κάθε μέρα εδω και κανα χρωνο μετά από προτροπή του μαους και όντως είναι οκ Είναι μόνο θέμα ποσοστού λίπους τα πλαϊνά. Όχι η πιο hard core training για abs στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν θα κάνει τιποτα. Η μπουγάτσα κρέμα που εφαγες έξω θα κάνει πολλά Αυτο λεω, δεν εχω τυψεις ! μια φορα δεν θα παρω ξανα πισω οτι εχω χασει..απλα ενταξει θα με παει πισω λιγο στην καυση.
Liverpool89 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Ο μαους ειχε πει οτι γαμπες καιι καθε μερα να τις προπονεις δεν νιωθουν καθολου. Σκεψου οτι αντεχουν ολο το βαρος μας οταν ημαστε ορθιοι. κοιλιακοι πιο πολυ παιζει ρολο το ποσοστο λιπους. jethro υπομονη ρε συ, θαυματα δεν γινονται απο την μια μερα στην αλλη Αυτο λεω, δεν εχω τυψεις ! μια φορα δεν θα παρω ξανα πισω οτι εχω χασει..απλα ενταξει θα με παει πισω λιγο στην καυση. Ξεκολλα απο το τρυπακι εφαγα χτες μπουγατσα σημερα θα κανω διαδρομο γαμιοντας για να την καψω... ετσι δεν το ευχαριστιέσαι καθολου. Θα πας να κανεις την προπονηση σου οπως πρεπει
Jethro Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Η Δημητρα φταιει με τις ιδεες της για insulin spike που διατυμπανιζει.
alex_000 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Βασικά, οταν ρώτησα, το bold είχα υπόψη μου, απλά δεν θυμόμουν ποιος το έκανε/ποιος το πρότεινε κτλ. Την εγκύμναση των κοιλιακών την κάνεις με επιπρόσθετο βάρος;Φυσικά, αν δεν βάλω βάρος και κάνω crunches το σετ θα είναι 75-100 κοιλιακοί ξέρω γω.. έχουμε και δουλειές.. Προτεινω αρκετό βάρος ώστε να βγαίνουν μέχρι 20 το πολύ όχι παραπάνω.. Εγώ κάνω και drop set φυσικά μετα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις