Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουμε περασει στη φαση που αυτο το θρεντ αντι για μυτινγκ κάνει ομαδική προπονηση;

Είναι η φάση που κανονίζουμε 1 χρόνο και δεν έχουμε δει ακόμα κανείς κανέναν. 

Αν και νομίζω ότι αν κανονιστεί δεν θα σταματήσουμε να μιλάμε και ένα 2-3ωρο το έχουμε για πλάκα.

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Έχουμε περασει στη φαση που αυτο το θρεντ αντι για μυτινγκ κάνει ομαδική προπονηση;

@@ έχουμε κάνει όλο στα λόγια είμαστε γιαυτό βάζω το "foot in the door"..

Όλο και κάποιος θα έχει κάνα gym που να χρεώνει επίσκεψη.. ας πει ελάτε εδώ στις 6-7 ξέρω γω που είναι η κλασσική ώρα που βολεύει τους πάντες για προπόνηση και όποιος θέλει ας έρθει.

Αρκεί να μην μαζευτούμε μόνο δύο και παίξει gay ackwardness hahaha

Δημοσ.

Όλο και κάποιος θα έχει κάνα gym που να χρεώνει επίσκεψη.. ας πει ελάτε εδώ στις 6-7 ξέρω γω που είναι η κλασσική ώρα που βολεύει τους πάντες για προπόνηση και όποιος θέλει ας έρθει.

Εμένα στο gym μου πρέπει να έχει (ποιό δεν έχει) ημερίσια χρέωση αλλά δεν ξέρω αν θα σας αρέσει. Το rack που έχει δεν έχει safeties, για άρσεις βάζω κάτι μαλακιούλες για να μειώνεται ο θόρυβος...εκτός κι αν δεν ενδιαφέρει κανέναν αυτό. Τέλος 6-7 πρέπει να είναι χάλια λόγω chest monday. Αν δεν βρεθεί άλλο πάμε όμως. Παλαιό Φάληρο είναι.

Δημοσ.

αλεξ σημερα το εμαθες οτι ήρθες >? :-D

πες το ρε φίλε κανα δυο μερες πιο νωρις να το κανονίσουμε , τωρα ειναι  δύσκολο ,  παιζει πολυ δουλεια ! 

αν πατε πουθενά στειλτε κανα μήνυμα μηπως μπορέσω και  περάσω για καμιά ωρίτσα  ..

θα σας ελεγα να έρθετε εκει που ειμαι εγω αλλα για πάνω απο 1-2 άτομα δυστυχώς  δεν παίζει .. όποτε η κανονίστε κ στείλτε η αν ξεμείνεις στείλε πμ να σου πω σε ποιο gym  να έρθεις να σε προπονήσω να σε κάνω τούμπανο ! εννοειται δωρεαν κτλ απλα δεν μπορώ να το κάνω αυτό με πολλά άτομα ...

τα λέμε τεντιμπόηδες

• Like 1
Δημοσ.

Μπορούμε απλώς να βάλουμε τα αθλητικά μας και να πιούμε φραπε.Μπορούμε απλώς να βάλουμε τα αθλητικά μας και να πιούμε φραπε.

Φυσικά, αλλά μια themed συνάντηση σε gym θα έχει πιο πολύ πλάκα νομίζω. Ας κάνέο ο καθένας το routine του δεν χρειάζεται 5 άτομα πάνω από ένα rack!..

Εννοείται αν προτιμάτε καφέ δεν θα πω όχι (Αλλά θέλω και ένα gym να πάω για μια προπόνα anyway)

Δημοσ.

Που είναι η κλασική ωρα που πηγαίνουν οι πάντες και δε μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου σαν ανθρωπος εννοείς.

Δημοσ.

Αν είναι για καφέ κάντε το να έχει και after στο metal-άδικο που θέλει ο Άλεξ. Κι εγώ πάντως προτιμώ προπόνα. Έτσι κι αλλιώς μέσα στο μπλα μπλά θα είναι. Έχω και καιρό να εξασκήσω τα 5+ διαλείμματά μου.

Δημοσ.

Εγω ομαδική προπονηση δεν κάνω παίδες. Οι άνθρωποι με τους οποίους γυμναζομαι πρέεπι να είναι αγνωστοι κ να μη μου μιλάνε.

• Like 1
Δημοσ.

Anyway εγώ είμαι ανοιχτός δεν έχω κολλήματα καφέ gym ότι να ναι και ώρα whatever.

Και metalάδικο δεν με χαλάει καθόλου προφανως

Maus sorry αλλα ήταν last minute thing. Βασικά θα εφευγα αύριο αλλά είπα να μπας και κανονιστεί τίποτα να κάτσω.

• Like 2
Δημοσ.

Πάω γλυφαδα για κάνα sushi μάλλον στο hama. Θα βλέπω το thread ας δώσουμε λίγο ώρα μπας και βγει και κάνας άλλος από καμιά σπηλιά..

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...