Vapir Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Κοιτα, επειδη ειμαι πολυ κοντα στα κιλα και το υψος που αναφερονται, νομιζω οτι υπερβαλεις Γυρω στο 1.73 τα 65-66 κιλα ειναι το βαρος στο οποιο αισθανομαι καλυτερα. Οταν καμια φορα ξεφυγω και παω στα 68-69 το νοιωθω πανω μου σαν εξτρα βαρος και δεν μου αρεσει. Κανω αρκετη γυμναστικη και γενικως προσεχω οποτε δεν ειμαι skinny fat. Σκετο skinny άρα μόνος σου το λες , δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις σαν την δική σου Μου θυμίζει κάτι μπακαλίστικους υπολογισμούς που έκαναν για να δουνε αν είσαι υπέρβαρος-παχύσαρκος στον στρατό. καλά κ στο στρατό στο κέντρο πήγαν να βγάλουν παχύσαρκο ένα τύπο τούμπανο λες κ είχε βγει απ την μηχανή του captain america κ απο εκείνη τη στιγμή κατάλαβα το "όπου αρχίζει ο στρατός τελειώνει η λογική" αχαχχα 1
Zaknafein Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε σεις γιατί το κουράζετε... είναι προφανώς μια μπακαλίστικη προσέγγιση οπότε αναγκαστικά είναι πολύ γενική. @Gi0, ταχεία ανάρρωση & keep running... (κατά το keep walking της γνωστής διαφήμισης ) 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Fuck. my. life. Facts: Δεν εκανα προπονηση σε ανωμαλο, ελεω χρονου. Τεραστιο λαθος και ας μου χες πει να κανω κανα 2. Τεραστιο λαθος, επαναλαμβανω για να τονισω τη σοβαροτητα του. Χτες βραδυ εβρεχε γατες και σκυλους. Αποτελεσμα του παραπανω λασπες, λακουβες, πετρες και ιστοριες σε μπολικα σημεια αλλα το ζορι ηταν αλλο. Ενα υπεροχο στραβοπατημα σε μια ανηφορα με πετρες που ειχαν κανει την εμφανιση τους μαλλον λογω της καταρροης του νερου που ειχε φαει το χωμα. Το σωσα μεν (δεν χρειαστηκε να σταματησω), σταθερος πονος για τη συνεχεια δε. Δυο λεπτα πριν την εναρξη: "Λογω της βροχοπτωσης χτες βραδυ, αλλαξαμε λιγο την διαδρομη". Αυτο το λιγο ηταν ~2km εξτρα. Το ζορι που ειπα νωριτερα. Σιγα το πραμα θα πει κανεις μπροστα στα 21. Ελα ομως που: Κραμπα στα 20κατι. Και πονουσε σαν διαολος. Fuck.my.life. Απορω πως δεν γελασες οταν -σκεπτομενος αυτο- θεωρησα πως "Ενταξει ρε παιδακι μου, θα βγει σε +20-25 λεπτα παραπανω, no worries". @@ φυσικα: Ο ρυθμος πηγε καταδιαολου, οπου τον διατηρουσα στοιχειωδως αποδειχτηκε λαθος ρυθμος (γρηγορος), ευτυχως η μεση που με ειχες προειδοποιησει δεν αντιμετωπισε κανενα προβλημα και φυσικα τωρα ειμαι με παγοκυστες σε γονατο και αστραγαλο. Συμπερασμα? Παρα τον τραγικο χρονο, τα λαθη, τον οποιο πονο: 10/10, would do again ps proof of concept αυτο εχει το βουνο! οσο τρεχεις μπορει να καταριεσαι την ωρα και τη στιγμη που αφησες τον κυριακατικο υπνο και θα πονεσεις παρα πολλες φορες ή θα νομιζεις οτι δεν εχεις αλλο οξυγονο! Στο τελος ομως παντα θες και αλλο!! εγω εκανα 10χλμ σημερα χαλαρα και με επιασε παλι το γονατο! Τωρα το δεξι σε σημειο που δεν με ειχε πονεσει ποτε.! το καλο εδω ειναι οτι εχει πολλα παρκα που μπορεις να τρεξεις σε μονοπατια! ΥΓ: ποτε μην συγκρινεις χρονους βουνου με δρομου! στο βουνο δεν ξερεις ποτε τι θα συναντησεις και ποσο γρηγορα θα πρεπει να πας 1
bosei Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ πήγα για μπάλα σε 5x5 σήμερα. Χτύπησα το κωλογόνατό μου όμως και προσπαθώ να προετοιμάσω την αντίδρασή μου αν με πονάει αύριο. Λογικά θα κλάψω αν δεν μπορώ να κάνω squat 4
Mikeasdf Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μου θυμίζει κάτι μπακαλίστικους υπολογισμούς που έκαναν για να δουνε αν είσαι υπέρβαρος-παχύσαρκος στον στρατό. Μου το εχουν πει και αυτο. -Ποσο υψος εχεις? -1,75 -Βαρος? -82 -Φιλε πρεπει να χασεις, δεν ειναι καλο το να εισαι παχυσαρκος! :unsure:
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 καλά κ στο στρατό στο κέντρο πήγαν να βγάλουν παχύσαρκο ένα τύπο τούμπανο λες κ είχε βγει απ την μηχανή του captain america κ απο εκείνη τη στιγμή κατάλαβα το "όπου αρχίζει ο στρατός τελειώνει η λογική" αχαχχα Λογική στρατού: Ιδανικό βάρος = Ύψος σε εκατοστά - 100. Και αναφέρεται μέσα σε νόμο. Από κάτι τέτοια θα βγήκαν τα μείον 10 κιλά από το ύψος κτλ..... Μου το εχουν πει και αυτο. -Ποσο υψος εχεις? -1,75 -Βαρος? -82 -Φιλε πρεπει να χασεις, δεν ειναι καλο το να εισαι παχυσαρκος! :unsure: Και καλά, 175-100 = 75 κιλά ιδανικό.... καλύτερα κάνε υπολογισμούς με τον ΔΜΣ. Υπάρχει και αναλυτικότερος τρόπος με περιφέρεια μέσης που κοιτάς και το λίπος.
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Λογική στρατού: Ιδανικό βάρος = Ύψος σε εκατοστά - 100. Και αναφέρεται μέσα σε νόμο. Από κάτι τέτοια θα βγήκαν τα μείον 10 κιλά από το ύψος κτλ..... Και καλά, 175-100 = 75 κιλά ιδανικό.... καλύτερα κάνε υπολογισμούς με τον ΔΜΣ. Υπάρχει και αναλυτικότερος τρόπος με περιφέρεια μέσης που κοιτάς και το λίπος. ΔΜΣ η μονη πιο μεγαλη παπαρια ειναι ο χριστιανισμος 2
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 ΔΜΣ η μονη πιο μεγαλη παπαρια ειναι ο χριστιανισμος Που κολλάει ο χριστιανισμός τώρα, κράτα την γνώμη σου για τον εαυτό σου. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Που κολλάει ο χριστιανισμός τώρα, κράτα την γνώμη σου για τον εαυτό σου. ηθελα να δειξω ποσο μαλακια ειναι ο ΔΜΣ. Αν σε ενοχλεισε η γνωμη μου δεν θα πρεπε! γιατι απλα εινα ιγνωμη μου και δικαιωμα μου να την πιστευω και να την εκφερω! 1
TEOKOS Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Πάντως αυτό με τον σκελετό και το βάρος πρέπει να ισχύει. Προσωπικά με ύψος 1.82 και 86 κιλά δεν θα με έκρινα σαν παχύσαρκο. Προς το skinny και βάλε ίσως! Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2015 από TEOKOS
GreekMonkey Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Κοντουληδες και skinny FTW ρε!!! <3 Πετάχτηκε και η λυσάρα ΔΜΣ μαλακία; Έλα ρε και σύμφωνα με αυτόν είμαι πολύ καλά. 170cm, 63 kg.
alex_000 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Είμαι περαστικός από Αθήνα πάμε καμιά ομαδική προπόνηση αύριο? Έχω αμάξι έρχομαι όπου να ναι. Το έχετε χάσει με τους μετανάστες πάντως. Το Dubai έχει λιγότερους Άραβες. 4
bosei Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Είμαι περαστικός από Αθήνα πάμε καμιά ομαδική προπόνηση αύριο? Έχω αμάξι έρχομαι όπου να ναι. Το έχετε χάσει με τους μετανάστες πάντως. Το Dubai έχει λιγότερους Άραβες. Μέσα εγώ Άλεξ. Ψηθείτε maus, Φώτη, Μάνο, Dakon και όποιος άλλος είναι.
YiN Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Έχουμε περασει στη φαση που αυτο το θρεντ αντι για μυτινγκ κάνει ομαδική προπονηση; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις