Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Μην γινεστε υπερβολικοι με την διατροφη ρε το θεμα ειναι να μαθεις το μυαλο σου να βλεπει το φαγητο σαν εργαλειο το να φας μια παστα την βδομαδα δεν θα παθεις κατι.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω πεσει σττις 75 κιλουμπες εχω χασει τουλαχιστον 4% λιπος δεν θελω να εκτροχιαστω !

Μην γινεστε υπερβολικοι με την διατροφη ρε το θεμα ειναι να μαθεις το μυαλο σου να βλεπει το φαγητο σαν εργαλειο το να φας μια παστα την βδομαδα δεν θα παθεις κατι.

Δημοσ.

Ναι άμα κάποιος θέλει να είναι σκελετός χωρίς ίχνος μυικής μάζας, ισχύει.

Ένα άτομο λοιπόν που είναι άνδρας με ύψος 1.75 και ανήκει στη μέτρια σκελετική κατηγορία πρέπει να ζυγίζει από 66-75 κιλά..

" άντρας "  χαχαχαχα  :-) 

• Like 1
Δημοσ.

Και μενα μου φαινεται πολυ περιεργο οταν λενε σε καποιον με υψος 1,75 πως πρεπει να ειναι 10 κιλα κατω απο το υψος του..wtf

Δημοσ.

Και μενα μου φαινεται πολυ περιεργο οταν λενε σε καποιον με υψος 1,75 πως πρεπει να ειναι 10 κιλα κατω απο το υψος του..wtf

Εκει ειναι το κατωτατο οριο για καποιον με ελαφρυ σκελετο πριν αρχισει να θεωρειται ελλειποβαρης.

Πουθενα δε λεει οτι πρεπει να εισαι σε αυτα τα κιλα. Για ενα μετριο σκελετο θα ειναι γυρω στα 70 το ιδανικο συμφωνα με τον πινακα. Και παλι υποθετω για σωματα χωρις πολλους μυς.

Αν εχεις βαρυ σκελετο, η αν κανεις και αρκετη γυμναστικη με βαρη κλπ το ιδανικο ανεβαινει αρκετα.

Δημοσ.

1.75 75 κιλά είναι μια χαρα βάρος ακόμα και για κάποιον που γυμνάζεται. Πιο κάτω γίνεται θέμα.

μα για το 65-66 λέω  και καλά να γυμνάζεται και να είναι low bf μέχρι αηδίας , πάει στο διάολο αν και πάλι θα είναι χαρτί , αν μιλάμε για κάποιον οποιοδήποτε 1,75 @ 66kg κ είναι κ skinny fat όπως κάποιοι αδύνατοι είναι τραγικό να τον λες άντρα , είναι λες κ σκοτώνεις μονόκερο  :-D

πως να το κάνουμε , άντρας και αδύναμος = ντροπή , δεν είπαμε να είμαστε powerlifters αλλα να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της καθημερινότητας , βλέπω τυπάδες να βασανίζονται να κουβαλήσουν τις σακούλες του σουπερ  , καλαμάκια φραπέ  

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

οταν τρεξεις περιμενω εντυπωσεις!

Fuck. my. life.

Facts:

• Δεν εκανα προπονηση σε ανωμαλο, ελεω χρονου. Τεραστιο λαθος και ας μου χες πει να κανω κανα 2. Τεραστιο λαθος, επαναλαμβανω για να τονισω τη σοβαροτητα του.
  • Χτες βραδυ εβρεχε γατες και σκυλους.
  • Αποτελεσμα του παραπανω λασπες, λακουβες, πετρες και ιστοριες σε μπολικα σημεια αλλα το ζορι ηταν αλλο.
  • Ενα υπεροχο στραβοπατημα σε μια ανηφορα με πετρες που ειχαν κανει την εμφανιση τους μαλλον λογω της καταρροης του νερου που ειχε φαει το χωμα. Το σωσα μεν (δεν χρειαστηκε να σταματησω), σταθερος πονος για τη συνεχεια δε.
  • Δυο λεπτα πριν την εναρξη: "Λογω της βροχοπτωσης χτες βραδυ, αλλαξαμε λιγο την διαδρομη". Αυτο το λιγο ηταν ~2km εξτρα. Το ζορι που ειπα νωριτερα. Σιγα το πραμα θα πει κανεις μπροστα στα 21. Ελα ομως που:
  • Κραμπα στα 20κατι. Και πονουσε σαν διαολος. Fuck.my.life.

Απορω πως δεν γελασες οταν -σκεπτομενος αυτο-

otf24w.jpg

θεωρησα πως "Ενταξει ρε παιδακι μου, θα βγει σε +20-25 λεπτα παραπανω, no worries".

@@ φυσικα:

66ao10.jpg

Ο ρυθμος πηγε καταδιαολου, οπου τον διατηρουσα στοιχειωδως αποδειχτηκε λαθος ρυθμος (γρηγορος), ευτυχως η μεση που με ειχες προειδοποιησει δεν αντιμετωπισε κανενα προβλημα και φυσικα τωρα ειμαι με παγοκυστες σε γονατο και αστραγαλο.

Συμπερασμα?

Παρα τον τραγικο χρονο, τα λαθη, τον οποιο πονο: 10/10, would do again :-D

ps

proof of concept

2u97akh.jpg

• Like 11
Δημοσ.

Μου θυμίζει κάτι μπακαλίστικους υπολογισμούς που έκαναν για να δουνε αν είσαι υπέρβαρος-παχύσαρκος στον στρατό.

• Like 1
Δημοσ.

μα για το 65-66 λέω  και καλά να γυμνάζεται και να είναι low bf μέχρι αηδίας , πάει στο διάολο αν και πάλι θα είναι χαρτί , αν μιλάμε για κάποιον οποιοδήποτε 1,75 @ 66kg κ είναι κ skinny fat όπως κάποιοι αδύνατοι είναι τραγικό να τον λες άντρα , είναι λες κ σκοτώνεις μονόκερο  :-D

πως να το κάνουμε , άντρας και αδύναμος = ντροπή , δεν είπαμε να είμαστε powerlifters αλλα να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της καθημερινότητας , βλέπω τυπάδες να βασανίζονται να κουβαλήσουν τις σακούλες του σουπερ  , καλαμάκια φραπέ  

Κοιτα, επειδη ειμαι πολυ κοντα στα κιλα και το υψος που αναφερονται, νομιζω οτι υπερβαλεις :-D

Γυρω στο 1.73 τα 65-66 κιλα ειναι το βαρος στο οποιο αισθανομαι καλυτερα. Οταν καμια φορα ξεφυγω και παω στα 68-69 το νοιωθω πανω μου σαν εξτρα βαρος και δεν μου αρεσει.

Κανω αρκετη γυμναστικη και γενικως προσεχω οποτε δεν ειμαι skinny fat. Σκετο skinny

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...