Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπράβο Γιάννη! Δεν μπορώ να κρίνω τα αποτελέσματα, αλλά μόνο και μόνο για την προσπάθεια που κάνεις, μπράβο! :-)

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Αποτελέσματα πρώτων 4 βδομάδων σε όγκο: +2 κιλά, +0,5 πόντο στην κοιλιά και σημαντική αύξηση επιδόσεων σε όλες τις ασκήσεις.

Δεν το έχω ξανακάνει για να ξέρω αλλα νομίζω ότι αυτός ο ρυθμός ειναι ικανοποιητικός για να παίρνω κυρίως μυς. Άντε να δούμε.

Εντάξει ρυθμός είναι. Μετά μπορείς να τον ρίξεις στο 1 κιλό/μήνα. Να σε πω. Αφού πας να φορτώσεις μυς μην φοβηθείς την πρωτεΐνη...όσο ανεβαίνουμε ηλικία θέλουμε μεγαλύτερη ποσότητα για να έχουμε το ίδιο response της πρωτεΐνοσύνθεσης σε σχέση με μικρότερες ηλικίες.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Και καλα μην στο φανε στο λεει ρε.Σιγα μην δεν κλεβουν παντου βουτανε ποδηλατα.

το ξερω αλλα αμα καθε φρα που θελουμε να κανουμε κατι αρχισουμε να σκεφτομαστε τι μπορει να γινει δεν θα κανουμε τιποτα. ΜΗν αγορασεις κινητο γιατι κλεβουν. μην αγορασεις ποδηλατο γιατι κλεβουν, μην αγορασιες αμαξι/μηχανη γιατι κλεβουν/σπανε κτλ!

Εννοειται οτι παντου κρεβουν απλα εδω ειναι πολυ χαμηλτερο το ποσοστο κλοπης και επισης εχω ειδικο δωματιο μεσα στο κτηριο πυ ειμαι που εινα για ποδηλατα. Προσβαση στο κτηριο εχουν μονο οσοι μενουν (με καρτα μπαινεις) και πιο συγκεκριμενα προσβαση στο δωματιο των ποδηλατων εχουν οσοι κανουν αιτηση! 

Τωρα για εξω στη σχολη θα το εχω οποτε κομπλε! ;)

Δημοσ.

Και εγώ έχω ποδήλατο αλλά έχω ένα μάπα επειδή το θέλω μόνο για μετακινήσεις μέσα στην πόλη. Το καλό το έχω χωριό που κάνω αποστάσεις. Επίσης 3 γνωστούς μου που είχαν ποδήλατο και το έδεναν σε διάφορα σημεία μέσα στην πόλη, τους το βούτηξαν. Τον άλλον μέρα μεσημέρι στην Τσιμισκή !!!!

Δημοσ.

Και εγώ έχω ποδήλατο αλλά έχω ένα μάπα επειδή το θέλω μόνο για μετακινήσεις μέσα στην πόλη. Το καλό το έχω χωριό που κάνω αποστάσεις. Επίσης 3 γνωστούς μου που είχαν ποδήλατο και το έδεναν σε διάφορα σημεία μέσα στην πόλη, τους το βούτηξαν. Τον άλλον μέρα μεσημέρι στην Τσιμισκή !!!!

Τι κλειδαριά χρησιμοποιούσαν και τι ποδήλατο είχαν?

Δημοσ.

wizzy τι λες για αυτο το φιξακι>?

http://www.muddyfox.com/muddyfox-fixie-bike-mens-933352?colcode=93335248

χρηση απλη μετακινηση για σχολη κεντρο κτλ

Για τη χρήση που το θέλεις, τα fixed bikes ενδύκνεινται, αλλά δεν ξέρω τίποτα από fixed bikes οπότε μην με λάβεις πολύ υπόψη, καλύτερα ρώτα στο thread για το ποδήλατο που γράφουν παιδιά που έχουν πιο ευρείες γνώσεις (Unabomber κτλ). Γενικά μου φαίνεται λίγο τσιμπημένη η τιμή του (κάνε μια έρευνα, μήπως βρεις κάτι οικονομικότερο), είναι βαρύ (Jesus, 12 κιλά!) και, μάλλον, το συγκεκριμένο, στα μεγέθη που διατίθεται σου είναι μεγάλο. Ψάξε το λίγο παραπάνω, εάν έχεις κοντά σου ποδηλατάδικο, προτίμησε να κάνεις αγορά από φυσικό κατάστημα, όχι από το internet.

• Moderators
Δημοσ.

μιλας για Ελλαδα μιλαω για Εσθονια. Εδω στο λεωφορειο ααααν κατσει καποιος διπλα σου με το που αδειασει θεση παει στην αλλη για να ναι μονος του.

Για τη χρήση που το θέλεις, τα fixed bikes ενδύκνεινται, αλλά δεν ξέρω τίποτα από fixed bikes οπότε μην με λάβεις πολύ υπόψη, καλύτερα ρώτα στο thread για το ποδήλατο που γράφουν παιδιά που έχουν πιο ευρείες γνώσεις (Unabomber κτλ). Γενικά μου φαίνεται λίγο τσιμπημένη η τιμή του (κάνε μια έρευνα, μήπως βρεις κάτι οικονομικότερο), είναι βαρύ (Jesus, 12 κιλά!) και, μάλλον, το συγκεκριμένο, στα μεγέθη που διατίθεται σου είναι μεγάλο. Ψάξε το λίγο παραπάνω, εάν έχεις κοντά σου ποδηλατάδικο, προτίμησε να κάνεις αγορά από φυσικό κατάστημα, όχι από το internet.

το κακο με τα καταστηματα εινα ιοι τιμες :P δεν θελω να δωσω πολλα για αυτο κοιταξα αυτο! Το ποδηλατο με φωτα,λασπωτηρες,γαντια και μεταφορικα βγιανει στα 190-200€

Δημοσ.

το κακο με τα καταστηματα εινα οι τιμες :P δεν θελω να δωσω πολλα για αυτο κοιταξα αυτο! Το ποδηλατο με φωτα,λασπωτηρες,γαντια και μεταφορικα βγιανει στα 190-200€

Καλύτερα να ρωτήσεις εδώ. Θα δουν πιο πολλά σχετικά άτομα το post σου.

Δημοσ.

Σε ενα προγραμμα upper lower στο lower σαν πρωτες ασκησεις εχει την αλλη μερα σκουοτ μια αρσεις. Αν την δευτερη μερα αντι για αρσεις ξανακανω σκουοτ θα υπαρχει καποιο προβλημα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...