Dakonblackblade Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Εγώ φταίω ρε που θέλω να μπω στη γυναικεία ψυχολογία. Πάντως είναι καλή ασάνα , με λίγο περιστροφή και μια διάταση για πλάτη είμαι κομπλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Αν θες να μπεις στη γυναικεία ψυχολογία να πας να πάρεις οιστρογόνα =ρ (60 kg squat σήμερα μπδγ, Ο ΠΟΝΟΣ ΠΑΝΤΟΥ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Καλά ρε 10 κιλά την εβδομάδα βάζεις? Πως πάει το front squat btw θα το δοκιμάσουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Καλά ρε 10 κιλά την εβδομάδα βάζεις? Πως πάει το front squat btw θα το δοκιμάσουμε? Όχι τον τελευταίο μήνα ανέβασα 5. Εντάξει, 3 βδομάδες ίσως. Δεν έχω κάνει ακόμα deload οπότε δεν το δοκίμασα, αλλά (μεταξύ μας τώρα) φοβάμαι μωρέ. To military press είναι φυσιολογικό που δεν ανεβαίνει ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΑΜΩΤΟ; Τώρα θα δω τι θα κάνω από ξεκούραση γιατί την άλλη βδομάδα το γυμναστήριο θα είναι ανοιχτό μόνο Δευτέρα-Τρίτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 To military ανεβαίνει πιο δύσκολα απόλα. Κάτσε να δω το πρόγραμμα για τις βοηθητικές σου Πως τα πας με τις βυθίσεις και τον επικληνή με αλτήρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 To military ανεβαίνει πιο δύσκολα απόλα. Κάτσε να δω το πρόγραμμα για τις βοηθητικές σου Πως τα πας με τις βυθίσεις και τον επικληνή με αλτήρες? Ε τώρα οι βυθίσεις είναι σε αυτό που βγάζεις. Στα 40 αν σου λέει κάτι. Αλτήρες 10 kg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Πρέπει να δυναμώσουν οι τρικέφαλοι. Για να ανεβάσουμε αλτήρα και να κατεβάσουμε βοήθεια . ¨Ελα να δυναμώνει το σύστημα. Στα squat μου εισαι μπόμπα και στο deadlift θα τα πας χάρμα με τέτοιο squat. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Έχουν κι αυτά καλή διαφορά νομίζω (στήθος-χέρια) τον τελευταίο μήνα - αν σκεφτείς ότι πριν δεν έκανα καν με μπάρα, ξες. Αλλά με τα χέρια είπαμε είναι πιο σκούρα τα πράγματα. Αυτό που μένει στασιμότατο είναι το stiff legged. Για κανένα θεό λέμε, και δεν είναι η λαβή το πρόβλημα πλέον. Παίζει να με κουράζει πολύ το squat, squat 50% και να μην το παλεύω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Κάνε το squat 50% μετά το stiff legged. Πάντως δε χρειάζεται να ανέβει το SLDL και τόσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Ε είναι στα 40 κιλά, άντε να βγάλω και κανα 10άρι 42.5-45. Σήμερα που τράβηξα πολλή κούραση με το βαθύ κάθισμα μου ήταν αδύνατο να κάνω πάνω από 40. Βέβαια δε νομίζω ότι έχω ξαναζοριστεί τόσο, τελευταία επανάληψη ήταν ντέρμπυ αν θα ανέβω =ρ Υ.Γ.: το κανονικό ντεντλιφτ είναι ήδη 10 κιλά πάνω ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Φτιάχνει χαρακτήρες το squat Πάντως, δε μπορείς να πεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Κοίτα εγώ το αποδίδω σε καταγωγή βικινγκ και στους nine inch nails. Ευχαριστώ τη μαμα μου, το μπαμπά μου κτλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 και η διατροφή συνεχίζεται!! 60ml vodka 40ml kalhua 20ml baileys 100ml γαλα xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Φίλε μπορεί να βάλεις βάρος συνολικά, αλλά θα 'χεις χάσει από τα γκογκόβια σου με τέτοια γκέη ποτά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Η γιόγκα φταίει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις