dimitra_m3 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Ετσι ακριβως, σμιλευεις το δικο σου μπλοκ μαρμαρου - σωμα.
manzah80 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 δεν υπαρχει καποιος να ξεπερασεις! καθε σωμα ειναι διαφορειτκο! αν κοιτας να ξεπερασεις τον διπλα που εχει αλλο καλουπι απο το δικο σου εχεις χασει τη μπαλα και θ κανεις μια τρυπα στο νερο. Το θεμα εμφανισηεις ειναι να καταλαβεις το σωμα σου και να δουλεψει παντω στο δικο σου καλουπι και να κανεις το δικο σου καλουπι το καλυτερο δυνατο. Σπεκτ μου φαινετε διαφωνεις για να διαφωνεις.Αλλα λες εσυ αλλα λεω εγω .
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Σπεκτ μου φαινετε διαφωνεις για να διαφωνεις.Αλλα λες εσυ αλλα λεω εγω .παραθεση στα γραφομενα του πιθηκου ηταν τα λογια του σπεκτ, μανο
GreekMonkey Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Ναί ρε σωστά. Απλά το είπα στην περίπτωση που μου σύγκρινε κάποιος κάποιον μαύρο νορμάλ με έναν λευκό bodybuilder π.χ.
Mau-Maus Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 ο πίθηκος (εγινε και αυτό ) και ο μανος εχουν δικιο οι μαύροι γεννητικα ειναι ανώτεροι απο τους λευκούς , υπάρχουν απειρες μελέτες που το αποδεικνύουν αυτο , και εξαλου εχουν και εναν μυ περισσότερο στην γάμπα ! απλα εσείς δείτε γιατι σε ολα σχεδον τα αγωνισματα του στιβου ειναι παντα πρώτοι κ στις μικρες κ στις μεγαλες αποστάσεις ! στα 100 μετρα ολοι οι νικητές απο το 83 και μετά ειναι μαύροι - και η συμμετοχή όλων στον τελικο ειναι αποκλειστικό προνόμιο των μαύρων! ελάχιστες οι εξαιρέσεις λευκόν οχι που κέρδισαν αλλα που απλα έτρεξαν σε τελικους ! λετε οτι οι λευκοί δεν προπονούνται τοσο καλα ε ? Mανο καλός ήρθες παλι ρε 2
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μαυρους να παρουμε κ στν αρη μπας κ δουμε ξανα α εθνικη 2
manzah80 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Γιαυτο και αν πατε σε εναν αγωνα α1 πχ να μην εχει κοσμο στο ζεσταμα οταν καρφωσει ο μαυρος οταν πεσει δεν θα ακουσεις τιποτα η γαμπα ψηλα αποροφα τον κραδασμο και τους κανει ποιο αερινους και με περισοτερο hang time.Ο λευκος πεφτει σαν γιδι εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων.Γενικα οπου δεις την γαμπα ψηλα ο ανθρωπος εχει προδιαθεση για αλμα επιτοπιο
manzah80 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 ο πίθηκος (εγινε και αυτό ) και ο μανος εχουν δικιο οι μαύροι γεννητικα ειναι ανώτεροι απο τους λευκούς , υπάρχουν απειρες μελέτες που το αποδεικνύουν αυτο , και εξαλου εχουν και εναν μυ περισσότερο στην γάμπα ! απλα εσείς δείτε γιατι σε ολα τα αγωνισματα του στιβου ειναι παντα πρώτοι κ στις μικρες κ στις μεγαλες αποστάσεις ! στα 100 μετρα ολοι οι νικητές απο το 83 και μετά ειναι μαύροι - και η συμμετοχή όλων στον τελικο ειναι αποκλειστικό προνόμιο των μαύρων! ελάχιστες οι εξαιρέσεις λευκόν οχι που κέρδισαν αλλα που απλα έτρεξαν σε τελικους ! λετε οτι οι λευκοί δεν προπονούνται τοσο καλα ε ? Mανο καλός ήρθες παλι ρε Κοιτα υπαρχει και μια αλλη πραγματικοτητα που την εζησε φιλος μου που πηρε υποτροφια για μπασκετ σε αμερικανικο κολεγιο.Λοιπον στο σαιντ λουις πχ που ειναι 70 τα εκατο μαυροι το να πετυχεις σε αθλημα ειναι do or die.Απο 15 χρονων τα μαυρακια χαπακωνονται αβερτα γιατι εχουν απιστευτο ανταγωνισμο απο τα γυμνασια ηδη στα αθληματα και βλεπεις και εχουν κατι σωματα αντρα στα 16(λεμπρον τζειμς).Αλλα οτι εχουν προδιαθεση για μεγαλυτερη μυικη αναπτυξη και αθλητικα προσοντα ναι και εγω πιστευω οτι την εχουν.Απλα ο μαυρος θα κανει τα παντα θα δουλεψει περισοτερο και θα παρει τα παντα για να πετυχει.http://www.imdb.com/title/tt0124718/Εδω τα δειχνει ολα ο σπαικ λι για το τι σημαινει για τους μαυρους ο αθλητισμος. What about KK? Εεεεε? Η μπαλκο φιλε εκανε πολλα ρεκορ γενικα.Δοξα τιμη στον βικτορ κοντε Τωρα το δα μαους θενκς, ε θα ξαναφαω μπαν μην ανησυχεις 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω θα παρω μια πολλαπλων πηγων τον αλλο μηνα. Θα παρω κ αμινοξεα καθως μου τελειωνει το amoniloast και θα παιρνω πολλαπλων πρωι κ βραδυ & whey μετα τη γυμναστικη λεω για τη combat της musclepharm ή της gaspari myfusion H combat ειναι απιστευτα γλυκια,αλλα δεν νομιζω να ειναι πολλων πηγων.Η myfusion ειναι,αλλα εχω ακουσει πολλα για αυτη,πριν χρονια ηταν κομπλε[την επαιρνα],αλλα μετα την σταματησα.Dymatize elite θα σοτ ελεγα.
Liverpool89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Και γω ελεγα παλι θα γραψει για το τι κατεβασε....χαχα. Πως παει το crossfit;
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 μανο στον πιθηκο αναφερομουν! μαους οπως ειπα και πριν και να εχουν καλυτερα γενετικα δεν μας νοιαζει γιατι εμεις προποονουμαι και συγκρινομαστε με εμας οχι με τους διπλα! για αυτο λεω οτι δεν μας απασχολει ποσο καλυτεροι και ποσο πιο τυχεροι ειναι οι αλλοι
manzah80 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Τωρα τελευταια το ψαχνω με το overtraining.Παροτι κανω 10 χρονια σερι βαρη ειναι το μονο κοματι που δεν ειμαι σιγουρος ως προς το τι παιζει ακριβως.Περναω μια φαση που θελω να κανω προπονηση 7 μερες την βδομαδα που ακομα και με φαρμακο δεν ειμαι σιγουρος οτι κερδιζω αυτα που πρεπει.Οι αποψεις ειναι πολυ διαφορετικες θα δειξει η νεκροψια. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 https://www.facebook.com/fortafyfans/videos/1021653907928951/ 2
Mikeasdf Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Τωρα τελευταια το ψαχνω με το overtraining.Παροτι κανω 10 χρονια σερι βαρη ειναι το μονο κοματι που δεν ειμαι σιγουρος ως προς το τι παιζει ακριβως.Περναω μια φαση που θελω να κανω προπονηση 7 μερες την βδομαδα που ακομα και με φαρμακο δεν ειμαι σιγουρος οτι κερδιζω αυτα που πρεπει.Οι αποψεις ειναι πολυ διαφορετικες θα δειξει η νεκροψια. Οταν ειχα ξεκινησει γυμναστηριο ηταν ενας που εκανε χρονια και αυτος (καμια 10 + bbing) και ελεγε πως το overtraining ισχυει και ουσιαστικα αυτο που γινεται ειναι οτι μετα απο 2 ωρες γυμναστικης (π.χ) κανοντας δικεφαλο η στηθος κλπ συνεχως, ο μυς αρχιζει να τρεφεται απο τον ιδιο το μυ και ετσι αντι να μεγαλωνει μικραινει.Δε ξερω βεβαια κατα ποσο ισχυει, ο καθενας λεει τα δικα του στα γυμναστηρια και ιδιαιτερα πανω σ'αυτο το θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις