Mikeasdf Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Χα, δεν είμαι ο μόνος παπάρας που ξεκίνησε γυμναστική μετά τα 40 Black genetics 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Black genetics black παπαρια! 1
yannis27gr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι νωρις το θυμηθηκανε.Τι να το κανεις το σωμα ρε ραμολιμεντο στα 60 και τα 70 Άμα δεν μπορείς να βρεις την απάντηση, μάλλον γυμνάζεσαι για λάθος λόγους. 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 White master race! δεν το πηγα στο ρατσιστικο εννοουσα οτι ειναι μαλακιες αυτο περι γενετικων και οτι απλα εστρωσαν κωλο ! 2
Mikeasdf Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 δεν το πηγα στο ρατσιστικο εννοουσα οτι ειναι μαλακιες αυτο περι γενετικων και οτι απλα εστρωσαν κωλο ! Ξερω ρε, και γω πλακιζω και στα 2 ποστς
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Θελει μεγαλα κακαλα να ξεκινας στα 40+ κ να φτιαχνεις σωμα. και δη για μια γυναικα με τα Χ ορμονικα π προκυπτουν. Σεβασμος κ μονο 1
manzah80 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Άμα δεν μπορείς να βρεις την απάντηση, μάλλον γυμνάζεσαι για λάθος λόγους. Φυσικα και γυμναζομαι για διαφορετικους λογους απο εναν συνηθισμενο ανθρωπο.Καταλαβαινω τι λες απλα θα μπορουσε να χαρει το σωμα της απο τα 20 της χρονια πχ γιατι να το στερησει αυτο απο τον εαυτο της. δεν το πηγα στο ρατσιστικο εννοουσα οτι ειναι μαλακιες αυτο περι γενετικων και οτι απλα εστρωσαν κωλο ! Μπα μια χαρα ισχυουν τα γενετικα.Ενα κανις δεν θα γινει ποτε πιτ μπουλ.Μονο με πολυ φαρμακο και αν μεγαλο αν
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Φυσικα και γυμναζομαι για διαφορετικους λογους απο εναν συνηθισμενο ανθρωπο.Καταλαβαινω τι λες απλα θα μπορουσε να χαρει το σωμα της απο τα 20 της χρονια πχ γιατι να το στερησει αυτο απο τον εαυτο της. Μπα μια χαρα ισχυουν τα γενετικα. και ποιός ο λόγος να την κατακρίνουμε αν είδε το φως της αλήθειας στα 40 της; και επιμένω, μετά τα 40 το σώμα της γυναίκας μπαίνει σε φουλ ορμονική δυσλειτουργία. Τι να κάνουμε, δεν έχουν όλη τη γνώση (τη θέληση, το κουράγιο, όπως θες χαρακτήρισε το) από νωρίς; Δικαιολογίες πολλές, θέληση μια και ουσιώδης που κάνει τα ΠΑΝΤΑ 2
manzah80 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Το κερατο μου το τραγιο αυτο γινετε συνεχεια παρεξηγειτε αυτα που γραφω ισως φταιω και εγω τι να πω, προφανως και κανω ΠΛΑΚΑ καλα εκανε η γυναικα.Απλα λεω θα το χαιροταν πολυ πολυ περισοτερο στα 20 της χρονια 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μπα μια χαρα ισχυουν τα γενετικα.Ενα κανις δεν θα γινει ποτε πιτ μπουλ.Μονο με πολυ φαρμακο και αν μεγαλο αν το καθε σωμα εχει αλλα ορια και διαφορετικες δυναοτητες. Μπορει εγω πχ να εχω καλα γενετικα και να μπορω να φτασω σε ενα Α επιπεδο ενω εσυ να μπορεις να φτασεις σε ενα Β επιπεδο. Αυτο το Β επιπεδο ομως δεν σημαινει οτι δεν ειναι κατι εξισου καλο. Τελος τα γενετικα θα σου κερδισουν λιγο χρονο συνηθως! αν ομως δεν στρωσεις κωλο να κανεις προπονησεις -και αυτο εσυ το ξερεις καλυτερα απο ολους- οσο καλα γενετικα και να εχεις δεν θα κανεις τιποτα. Οποτε ναι τα γενετικα πανε περιπατο και ειναι απλα μια δικαιολογεια !
manzah80 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω τι διαφορετικο σου λεω ρε σπεκτ δηλαδη σου λεω δεν γινετε ολοι να πανε στο 8 το 9 η το 10..for example simeon panda.Προσεξε το καλουπι του .Ολο τον μπακακο να παρω να φτυσω αιμα στην διατροφη και την προπονηση δεν γινομαι ετσι γιατι εχει φοβερο καλουπι.Το καλουπι ειναι το νουμερο ενα μαζι με το ορμονικο.Οι μαυροι γενικα εχουν φοβερα καλουπια δεν παιζονται. 1
GreekMonkey Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Τα γενετικά δεν παίζουν ρόλο όσον αφορά τους μαύρους; Νομίζω και επιστημονικά είναι αποδεδειγμένο ότι οι μαύροι είναι από την φύση τους πιο ανεπτυγμένοι σωματικά από τους λευκούς. Έτσι είχα διαβάσει παλιά τουλάχιστον. Τώρα με προσπάθεια ο καθένας μπορεί να ξεπεράσει τον οποιονδήποτε. Για dna, γενετικά ή όπως αλλιώς θες πες το, μιλάω. 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Τα γενετικά δεν παίζουν ρόλο όσον αφορά τους μαύρους; Νομίζω και επιστημονικά είναι αποδεδειγμένο ότι οι μαύροι είναι από την φύση τους πιο ανεπτυγμένοι σωματικά από τους λευκούς. Έτσι είχα διαβάσει παλιά τουλάχιστον. Τώρα με προσπάθεια ο καθένας μπορεί να ξεπεράσει τον οποιονδήποτε. Για dna, γενετικά ή όπως αλλιώς θες πες το, μιλάω. δεν υπαρχει καποιος να ξεπερασεις! καθε σωμα ειναι διαφορειτκο! αν κοιτας να ξεπερασεις τον διπλα που εχει αλλο καλουπι απο το δικο σου εχεις χασει τη μπαλα και θ κανεις μια τρυπα στο νερο. Το θεμα εμφανισηεις ειναι να καταλαβεις το σωμα σου και να δουλεψει παντω στο δικο σου καλουπι και να κανεις το δικο σου καλουπι το καλυτερο δυνατο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις