Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω παντως υστερα απο πολλες δοκιμες με stacker2, ON, muscletech...καταληγω στην sci mx whey hardcore(ακριβη μεν)...η μονη που εκανε αρκετα δουλεια σε συνδυασμο με την διατροφη και την προπονηση...οι αλλες νομιζω νερακι τελειως.

Εχω παρει και aminolinx καρπουζι που θεωρειται απο τα κορυφαια συμπληρωματα αμινοξεων και ειμαι τζετ.

κρεατινη εχει μεσα αυτο σε επιασε.

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Το γιατι δεν σε επιασε η νιτροτεκ δεν μπορω να στο γραψω εδω μεσα το χω πει σε καποιον στην μαργαριτα νομιζω.Ευχαριστω ε θα φαω παλι μπαν πολυ γρηγορα περαστικος ειμαι

Δημοσ.

Τι να λεει στον αγωνα ντουλαπιαζουμε με δυνατες προπονησεις  και πολυ φαι.Απο την πρωτεινη τι ακριβως περιμενεις να δεις ρε τζεθρο την διαλυτοτητα θα κοιτας και ψαξε και καμια χημικη αναλυση στο bodybuilding.com για το αν εχει μεσα το τι γραφει η ετικετα η εχει υποδοσολογια.

Δημοσ.

Αυτα ειναι, να ξεδινουμε λιγο να ξεφευγουμε.

Εγω αυτη την περιοδο ανννδεν εκανα γυμναστικη θα μουν σε ενα κρεβατι υπνο μονο φαγητο, θα επαιρνα καμια 20 κιλα με αυτα που τρωω

• Like 1
Δημοσ.

Αυτα ειναι, να ξεδινουμε λιγο να ξεφευγουμε.

Εγω αυτη την περιοδο ανννδεν εκανα γυμναστικη θα μουν σε ενα κρεβατι υπνο μονο φαγητο, θα επαιρνα καμια 20 κιλα με αυτα που τρωω

Το τζιμ δεν θα σε εγκαταλειψει ποτε φιλε μου, οι ανθρωποι ειναι περαστικοι εκει μεσα θα τα γιατρευεις ολα.

• Like 4
Δημοσ.

Το ξερω, καποιους απο το γυρο περιβαλλον τους πειραζει που δεν παρατησα την γυμναστικη και συνεχιζω.

Αλλα μου αρεσε, με γκαυλωνει το κανω

Δημοσ.

Υποτιμάς την προσπάθειά σου έτσι. Όταν ξεκινήσεις την άνοιξη κανονικές προπονήσεις η whey θα έχει ελάχιστη συνεισφορά στο τελικό αποτέλεσμα. Εκτός κι αν κάνεις χάλια διατροφή και πίνεις μόνο whey.

Xαλια διατροφή δεν κάνω,μάλιστα έχω σπουδασει(και δουλέψει) μάγειρας οπότε μπορώ να μαγειρεψω και καλά και σωστά. Σε κάποια φάση ειχα 2 χρόνια να φάω πιτογυρο!

Σίγουρα Ιούλιο Αύγουστο ένιωθα ότι ήμουν πολύ καλά σωματικά αλλά ή συγκεκριμένη πρωτεινη ενιωσα ότι μου έδωσε μια έξτρα ώθηση, ίσως λόγο της κρεατινης όπως είπε και ένα παιδί παραπάνω ,μέχρι τότε δεν είχα δοκιμάσει τίποτα άλλο πέρα από απλές whey.

Δημοσ.

Xαλια διατροφή δεν κάνω,μάλιστα έχω σπουδασει(και δουλέψει) μάγειρας οπότε μπορώ να μαγειρεψω και καλά και σωστά. Σε κάποια φάση ειχα 2 χρόνια να φάω πιτογυρο!

Σίγουρα Ιούλιο Αύγουστο ένιωθα ότι ήμουν πολύ καλά σωματικά αλλά ή συγκεκριμένη πρωτεινη ενιωσα ότι μου έδωσε μια έξτρα ώθηση, ίσως λόγο της κρεατινης όπως είπε και ένα παιδί παραπάνω ,μέχρι τότε δεν είχα δοκιμάσει τίποτα άλλο πέρα από απλές whey.

προφανώς λόγω της κρεατίνης έχεις παραπάνω boost σε προπονήσεις 

η σύγκριση όμως με απλές whey είναι άτοπη 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...