Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι να την κάνεις την πρωτεϊνη εσύ, αφού έχεις σαβουροπρωτεϊνη aka πιτόγυρα Τζάμπα λεφτά θα έδινες

χτυπας εκει που ποναει

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

χτυπας εκει που ποναει

κοινή λογική man, πρέπει να αποφασίσεις τι θες από τη ζωή και το σώμα σου. Η whey δεν θα σου κάνει μαγικά. Αν θες να φτιάξεις κάτι, πρέπει να θυσιάσεις κάτι άλλο. Κρίμα είναι να δίνεις πεταμένα λεφτά, ειδικά στις μέρες μας 

Δημοσ.

Μωρε εγω σκοπευα να ξεκινησω σοβαρη διατροφη απο φετος αλλα δε γινεται γιατι λεφτα και δουλεια δεν υπαρχουν και μενω με τους δικους μου, οποτε δε γινεται να τους επιβαρυνω με το δικο μου χομπυ, ουτε και να τους λεω να φτιαχνουν κοτοπουλα φιλετα για μενα και μπαμιες για την υπολοιπη οικογενεια..αρα και η whey οπως ειπες τζαμπα θα πηγαινε χωρις διατροφη σωστη.

Πιτογυρα κλπ τρωω σπανια πλεον, το χθεσινο ηταν επειδη ειχα για μεσημεριανο 1 πιατακι πατατες γιαχνι :-(

• Like 1
Δημοσ.

Εγω θα παρω μια πολλαπλων πηγων τον αλλο μηνα. Θα παρω κ αμινοξεα καθως μου τελειωνει το amoniloast και θα παιρνω πολλαπλων πρωι κ βραδυ & whey μετα τη γυμναστικη

λεω για τη combat της musclepharm ή της gaspari myfusion

• Like 2
Δημοσ.

Μωρε εγω σκοπευα να ξεκινησω σοβαρη διατροφη απο φετος αλλα δε γινεται γιατι λεφτα και δουλεια δεν υπαρχουν και μενω με τους δικους μου, οποτε δε γινεται να τους επιβαρυνω με το δικο μου χομπυ, ουτε και να τους λεω να φτιαχνουν κοτοπουλα φιλετα για μενα και μπαμιες για την υπολοιπη οικογενεια..αρα και η whey οπως ειπες τζαμπα θα πηγαινε χωρις διατροφη σωστη.

Πιτογυρα κλπ τρωω σπανια πλεον, το χθεσινο ηταν επειδη ειχα για μεσημεριανο 1 πιατακι πατατες γιαχνι :-(

πάρε με 0.99€ κότατζ από lidl και φάτο με την πατάτα σου. Ευκολίες θα βρεις αν θες και δεν τα φορτώνεις σε δικαιολογίες man. Λιγότερο από τον έτοιμο γύρο. πάρε κρέας για 2.5€. Πάρε αυγά. έχεις οικονομικές επιλογές. 

your life, your choice 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτη τη φορα δεν παρηγγειλα εγω γυρο, απλα μου τον εφεραν μπροστα μου στις 12 το βραδυ χωρις να ξερω καν οτι ειχαν παρει, εννοειται πως δε θα λεγα οχι εφοσον το στομαχι μου χορευε κλακετες και δεν υπηρχε κατι αλλο περα απο σκετο ψωμι εκεινη την ωρα.

Με κοτατζ μονο δε γινεται δουλεια ομως ουτε με κρεας για 2.5 ευρω :P

Τελος παντων, αυτη η συζητηση δεν εχει τελειωμο αλλα ειναι και οφτοπικ.Bottom line, δεν εχεις αδικο, υπαρχουν καλυτερα πραγματα να φας αν θες να ξοδεψεις 2.5 ευρα σε φαστ φουντ απο ενα πιτογυρο, οπως ενα φιλετο π.χ

Δημοσ.

Εγώ από την άλλη θα προσπαθήσω όσο γίνεται να μην πάρω πρωτείνη και να την βγάλω με αμινοξέα.

Αλλά μάλλον θα σπάσω άμα μας βάλουν κάνα 6ωρο-8ωρο στη σχολή που θα θέλω 2 γεύματα εκτός σπιτιού :/

Δημοσ.

Εγώ από την άλλη θα προσπαθήσω όσο γίνεται να μην πάρω πρωτείνη και να την βγάλω με αμινοξέα.

Αλλά μάλλον θα σπάσω άμα μας βάλουν κάνα 6ωρο-8ωρο στη σχολή που θα θέλω 2 γεύματα εκτός σπιτιού :/

ταπεράκια :D 

Δημοσ.

Εγω παντως υστερα απο πολλες δοκιμες με stacker2, ON, muscletech...καταληγω στην sci mx whey hardcore(ακριβη μεν)...η μονη που εκανε αρκετα δουλεια σε συνδυασμο με την διατροφη και την προπονηση...οι αλλες νομιζω νερακι τελειως.

Εχω παρει και aminolinx καρπουζι που θεωρειται απο τα κορυφαια συμπληρωματα αμινοξεων και ειμαι τζετ.

Δημοσ.

Κατι που ηθελα να ρωτησω και ολο το ξεχναω, ποσοι εχετε πιασμενους ωμους την επομενη μερα αφου τους γυμνασετε?

Εμενα θα πιαστουν μονο την πρωτη, αντε και τη δευτερη εβδομαδα μετα απο περιοδους αποχης, αλλα απο κει και περα τιποτα.

Το συζητουσα με ενα παιδι απο το γυμναστηριο και αυτος λεει οτι μετα τους ωμους ειναι πιασμενος για κανα 2ημερο περιπου και αναρωτιεμαι μηπως κανω κατι λαθος.

Εχω δοκιμασει να αλλαξω ασκησεις, διαλειμματα, ενταση κλπ και ενω τη στιγμη που τους γυμναζω τους νιωθω πρησμενους οσο δεν παει και να καιγονται, την επομενη μερα ειναι σαν να μην εκανα ωμους.

Δημοσ.

Κατι που ηθελα να ρωτησω και ολο το ξεχναω, ποσοι εχετε πιασμενους ωμους την επομενη μερα αφου τους γυμνασετε?

Εμενα θα πιαστουν μονο την πρωτη, αντε και τη δευτερη εβδομαδα μετα απο περιοδους αποχης, αλλα απο κει και περα τιποτα.

Το συζητουσα με ενα παιδι απο το γυμναστηριο και αυτος λεει οτι μετα τους ωμους ειναι πιασμενος για κανα 2ημερο περιπου και αναρωτιεμαι μηπως κανω κατι λαθος.

Εχω δοκιμασει να αλλαξω ασκησεις, διαλειμματα, ενταση κλπ και ενω τη στιγμη που τους γυμναζω τους νιωθω πρησμενους οσο δεν παει και να καιγονται, την επομενη μερα ειναι σαν να μην εκανα ωμους.

το πιάσιμο δεν είναι δείκτης σύγκρισης επίτευξης σωστής προπόνησης πάντως. Πολλοί δεν έχουν πιασίματα 

Δημοσ.

Μα ουτε λιγο soreness? Νιωθω λες και μπορω να κανω καθε μερα ωμους :-D

Εντωμεταξυ δε μου συμβαινει σε αλλες μυϊκες ομαδες, γιαυτο ανησυχω για λαθος προπονηση.

Δημοσ.

Κοίτα απο προσωπική εμπειρία αν μιλάμε για πιάσιμο κι όχι πόνο δεν είναι και κάτι αρνητικό πάντως. Και σε μένα τυχαίνει να έχω soreness εκεί που δεν έχω δώσει πολύ σημασία.

Τελευταία δίνω μεγάλη έμφαση στα πόδια (τα οποία και τον περασμένο ένα χρόνο δεν σταμάτησα ποτέ να τα γυμνάζω εντατικά αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό) και δεν μπορώ να περπατήσω τις επόμενες 1-2 μέρες, είναι τέρμα πιασμένα. ΛΟΓΙΚΑ κι αυτό σε κάποια φάση θα σταματήσει γιατί θα προσαρμοστεί το σώμα. Τα ίδια είχα και στο στήθος, αλλά είναι απο τις μυικές ομάδες που δίνω έμφαση και σπάνια να είμαι πλέον πιασμένος εκεί πια.

Γενικά πιστεύω πως το να πιαστείς είναι δείγμα του τι προσπάθειας έχεις καταβάλει στην συγκεκριμένη προπόνηση και του πόσο έχεις γυμνάσει μια μυική ομάδα στο σύνολό της. Θα έβαζα και μια τρίτη παράμετρο, το πόσο καιρό έχεις να κάνεις την κίνηση της χ άσκησης. Όταν αλλάζεις πρόγραμμα αν το έχεις παρατηρήσει την πρώτη εβδομάδα πονάς σε όλο το σώμα.

Τώρα για τους ώμους που λές.. Είναι περίεργη μυική ομάδα και γυμνάζεται έμμεσα απο πολλές ασκήσεις πλάτης, στήθους κλπ. Ίσως για αυτό να μην νιώθεις τόσο πιάσιμο όταν κάνεις αποκλειστικά ώμους.

Δημοσ.

Εγω παντως υστερα απο πολλες δοκιμες με stacker2, ON, muscletech...καταληγω στην sci mx whey hardcore(ακριβη μεν)...η μονη που εκανε αρκετα δουλεια σε συνδυασμο με την διατροφη και την προπονηση...οι αλλες νομιζω νερακι τελειως.

Εχω παρει και aminolinx καρπουζι που θεωρειται απο τα κορυφαια συμπληρωματα αμινοξεων και ειμαι τζετ.

Kαι εγώ φέτος το Αύγουστο δοκίμασα πρώτη φορα  την sci mx whey+hardcore   και νομίζω οτι ειναι η μονη που εχω δει αμεσα αποτελέσματα , απο  την άνοιξη που θα συνεχίσω εντατικά την γυμναστική θα την ξαναπάρω .

Δημοσ.

Kαι εγώ φέτος το Αύγουστο δοκίμασα πρώτη φορα  την sci mx whey+hardcore   και νομίζω οτι ειναι η μονη που εχω δει αμεσα αποτελέσματα , απο  την άνοιξη που θα συνεχίσω εντατικά την γυμναστική θα την ξαναπάρω .

Υποτιμάς την προσπάθειά σου έτσι. Όταν ξεκινήσεις την άνοιξη κανονικές προπονήσεις η whey θα έχει ελάχιστη συνεισφορά στο τελικό αποτέλεσμα. Εκτός κι αν κάνεις χάλια διατροφή και πίνεις μόνο whey.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...