bosei Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι, εδώ καλά καλά για τους πρώτους που αναφέρεσαι δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο όσο νομίζουμε. Στην περίπτωση σου απλά κάνε τα γεύματα όποτε βολεύει το πρόγραμμά σου και σε καμία περίπτωση μην είσαι με το ρολόι στο χέρι. 2
Log@n Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Hello παιδες, Καμια καλη ασκησουλα για πλατη στο σπιτι? Υπαρχει παγκος, ορθοστατες, μπαρα, αλτηρες, δεν υπαρχει και δεν μπορει να μπει μονοζυγο.... (μπορω να παρω και λαστιχα, αντιστασεις αν χρειαστει) thanks
Expertr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 <p> Όχι, εδώ καλά καλά για τους πρώτους που αναφέρεσαι δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο όσο νομίζουμε.<br /> <br /> Στην περίπτωση σου απλά κάνε τα γεύματα όποτε βολεύει το πρόγραμμά σου και σε καμία περίπτωση μην είσαι με το ρολόι στο χέρι.<br /> <br />Ετσι λες;;;<br /> Γιατι κατι τετοιο να ξερεις δεν ισχυει.<br /> Ειναι ΟΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ στην διατροφη σου να τρως ΑΚΡΙΒΩΣ στην ωρα τους τα γευματα.<br /> Καντο για ενα μηνα στην ιδια διατροφη που κανεις και τοτε θα δεις διαφορα...<br /> Ο οργανισμος εχει μαθει να τρωει καποιες συγκεκριμενες ωρες,εσυ αν τρως μια για μεσημερι στις 2 μια στις 4 σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο.<br /> Και εγω εττσι το παω δυστυχως αλλα οταν τα καλοκαιρια μπορω και παω με το ρολοι ειμαι αλλος ανθρωπος</p> <p> Hello παιδες,<br /> <br /> Καμια καλη ασκησουλα για πλατη στο σπιτι?<br /> <br /> Υπαρχει παγκος, ορθοστατες, μπαρα, αλτηρες, δεν υπαρχει και δεν μπορει να μπει μονοζυγο.... (μπορω να παρω και λαστιχα, αντιστασεις αν χρειαστει)<br /> <br /> thanks<br /> <br />Κωπηλατικη αλτηρα στον παγκο</p>
bosei Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ετσι λες;;; Γιατι κατι τετοιο να ξερεις δεν ισχυει.<br /> Ειναι ΟΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ στην διατροφη σου να τρως ΑΚΡΙΒΩΣ στην ωρα τους τα γευματα.<br /> Καντο για ενα μηνα στην ιδια διατροφη που κανεις και τοτε θα δεις διαφορα...<br /> Ο οργανισμος εχει μαθει να τρωει καποιες συγκεκριμενες ωρες,εσυ αν τρως μια για μεσημερι στις 2 μια στις 4 σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο.<br /> Και εγω εττσι το παω δυστυχως αλλα οταν τα καλοκαιρια μπορω και παω με το ρολοι ειμαι αλλος ανθρωπος</p> Έχω περάσει και από αυτό το στάδιο. Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου. Α να σου πω. Πρόκειται να σου κάνει challenge τα bias που έχεις. Viewer discretion is advised Υ.Γ. Η σειρά των βίντεο προτείνεται σε όλους. Είναι ένα πολύ καλό guide. 5
dimitra_m3 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 ξυπνάω σήμερα στη μουντή συμπρωτεύουσα και βλέπω αυτό, εντάξει κλαίω.ευτυχώς που υπάρχουν περσινές pics για να λέμε "α να κάτι έκανα" 2
Lilith19 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ειναι ΟΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ στην διατροφη σου να τρως ΑΚΡΙΒΩΣ στην ωρα τους τα γευματα.<br /> Καντο για ενα μηνα στην ιδια διατροφη που κανεις και τοτε θα δεις διαφορα...<br /> Από προσωπική εμπειρία πάντως, στο δικό μου σώμα διαφορά βλέπω μόνο όταν αλλάζει η ποσότητα που τρώω ή η δραστηριότητα μου. Κοινώς, το ενεργειακό ισοζύγιο. Δεν έχω πειραματιστεί ιδιαίτερα με αλλαγές στην ώρα των γευμάτων, αλλά μπορώ να πω πως δεν ακολουθώ το ''προτεινόμενο'' μοντέλο, κυρίως στο θέμα του βραδινού γεύματος, το οποίο εδώ και πολλούς μήνες είναι πάντα αργά, σχεδόν πριν πέσω για ύπνο δηλαδή και καθόλου χαμηλό σε θερμίδες, και καταφέρνω να μείνω ακριβώς στα κιλά που θέλω. 2
dimitra_m3 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 <p><br /> Ετσι λες;;;<br /> Γιατι κατι τετοιο να ξερεις δεν ισχυει.<br /> Ειναι ΟΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ στην διατροφη σου να τρως ΑΚΡΙΒΩΣ στην ωρα τους τα γευματα.<br /> Καντο για ενα μηνα στην ιδια διατροφη που κανεις και τοτε θα δεις διαφορα...<br /> Ο οργανισμος εχει μαθει να τρωει καποιες συγκεκριμενες ωρες,εσυ αν τρως μια για μεσημερι στις 2 μια στις 4 σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο.<br /> Και εγω εττσι το παω δυστυχως αλλα οταν τα καλοκαιρια μπορω και παω με το ρολοι ειμαι αλλος ανθρωπος</p> <p><br /> Κωπηλατικη αλτηρα στον παγκο</p> θέμα ψυχολογικό είναι και "πεινάς" την ίδια ώρα και φυσικά θέμα συνήθειας.... περισσότερο η κορτιζόλη σε καταστρέφει παρά η αλλαγή της ώρας... μη γινόμαστε και psycho, έλεος
Lilith19 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Και εγω εττσι το παω δυστυχως αλλα οταν τα καλοκαιρια μπορω και παω με το ρολοι ειμαι αλλος ανθρωπος</p> Δηλαδή δεν αλλάζεις τίποτα άλλο πέρα των ωρών που τρως και βλέπεις διαφορά; θέμα ψυχολογικό είναι και "πεινάς" την ίδια ώρα και φυσικά θέμα συνήθειας.... περισσότερο η κορτιζόλη σε καταστρέφει παρά η αλλαγή της ώρας... μη γινόμαστε και psycho, έλεος Με ποιον τρόπο εννοείς Δήμητρα ότι επηρεάζει η κορτιζόλη σε αυτό;
bosei Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 περισσότερο η κορτιζόλη σε καταστρέφει παρά η αλλαγή της ώρας... Μπα. Όταν είναι acute η έκκριση κορτιζόλης δεν υπάρχει θέμα...μάλιστα έρευνα έδειξε ότι gains μπορεί να οφείλονται και λόγω αυτής (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3371329/). Το θέμα είναι να μην μένει μακροπρόθεσμα elevated πράγμα που μπορεί να γίνει λόγω stress π.χ.
dimitra_m3 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δηλαδή δεν αλλάζεις τίποτα άλλο πέρα των ωρών που τρως και βλέπεις διαφορά; Με ποιον τρόπο εννοείς Δήμητρα ότι επηρεάζει η κορτιζόλη σε αυτό; ελέγχει τα επίπεδα σακχάρου στο αίματος Μπα. Όταν είναι acute η έκκριση κορτιζόλης δεν υπάρχει θέμα...μάλιστα έρευνα έδειξε ότι gains μπορεί να οφείλονται και λόγω αυτής (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3371329/). Το θέμα είναι να μην μένει μακροπρόθεσμα elevated πράγμα που μπορεί να γίνει λόγω stress π.χ. θέλοντας και μη η ορμόνη αυτή με την ένταση τον προπονήσεων ανεβαίνει, θεωρείται από τις αναβολικές. εγώ μιλούσα για την σταθερά ανεβασμένη τιμή της που μετουσιώνει τα επίπεδα σακχάρων στο αίμα 2
ΜίλαμουγιαΜήλα Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ισχύει κατι που είχε γραφτεί εδώ ότι η διαρκείς έκκριση κορτιζόλης λόγω στρες - κατάθλιψης καταλήγει σε κοιλιακό λίπος; Και ότι το αλκοόλ κανει κάτι παρόμοιο; (Οταν απλά χλαπακιάζουμε τεράστιες ποσότητες, το πάχος πάει και σε άλλα μέρη. Με το αλκοόλ όχι; )
dimitra_m3 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 το σώμα σου αποφασίζει που θα το αποθηκεύσει και από που θα το κάψει η κορτιζόλη μετουσιώνει την ινσουλίνη άρα αποθηκεύει τον υδατάνθρακα στις λιπαποθήκεςτο αλκοολ είναι υψηλού γλυκαιμ. δείκτη, κρατάει ανεβασμένα τα επίπεδα ινσουλίνης και αποθηκεύει ως λίπος. αυτά χονδρικά 1
Liverpool89 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Πάω για αερόβιο .. Εδω κολλαει αυτο που λενε μερικοι εκανα μια ωρα αεροβιο...χααχχαχα Εγω σε λιγο εχω πλατη. Χτες το βραδυ ημουν ανήσυχος, κοιμηθηκα αργα, ξυπνησα κατα της 14:20 αν εχω το θεο μου...
Mikeasdf Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 ξυπνάω σήμερα στη μουντή συμπρωτεύουσα και βλέπω αυτό, εντάξει κλαίω. ευτυχώς που υπάρχουν περσινές pics για να λέμε "α να κάτι έκανα" Αυτο εβλεπα ΜΟΛΙΣ τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις