Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι, εδώ καλά καλά για τους πρώτους που αναφέρεσαι δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο όσο νομίζουμε.

Στην περίπτωση σου απλά κάνε τα γεύματα όποτε βολεύει το πρόγραμμά σου και σε καμία περίπτωση μην είσαι με το ρολόι στο χέρι.

• Like 2
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Hello παιδες,

Καμια καλη ασκησουλα για πλατη στο σπιτι?

Υπαρχει παγκος, ορθοστατες, μπαρα, αλτηρες, δεν υπαρχει και δεν μπορει να μπει μονοζυγο.... (μπορω να παρω και λαστιχα, αντιστασεις αν χρειαστει)

thanks

Δημοσ.

<p>

Όχι, εδώ καλά καλά για τους πρώτους που αναφέρεσαι δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο όσο νομίζουμε.<br />

<br />

Στην περίπτωση σου απλά κάνε τα γεύματα όποτε βολεύει το πρόγραμμά σου και σε καμία περίπτωση μην είσαι με το ρολόι στο χέρι.<br />

<br />

Ετσι λες;;;<br />

Γιατι κατι τετοιο να ξερεις δεν ισχυει.<br />

Ειναι ΟΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ στην διατροφη σου να τρως ΑΚΡΙΒΩΣ στην ωρα τους τα γευματα.<br />

Καντο για ενα μηνα στην ιδια διατροφη που κανεις και τοτε θα δεις διαφορα...<br />

Ο οργανισμος εχει μαθει να τρωει καποιες συγκεκριμενες ωρες,εσυ αν τρως μια για μεσημερι στις 2 μια στις 4 σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο.<br />

Και εγω εττσι το παω δυστυχως αλλα οταν τα καλοκαιρια μπορω και παω με το ρολοι ειμαι αλλος ανθρωπος</p>

<p>

Hello παιδες,<br />

<br />

Καμια καλη ασκησουλα για πλατη στο σπιτι?<br />

<br />

Υπαρχει παγκος, ορθοστατες, μπαρα, αλτηρες, δεν υπαρχει και δεν μπορει να μπει μονοζυγο.... (μπορω να παρω και λαστιχα, αντιστασεις αν χρειαστει)<br />

<br />

thanks<br />

<br />

Κωπηλατικη αλτηρα στον παγκο</p>

Δημοσ.

Ετσι λες;;;

Ειναι ΟΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ στην διατροφη σου να τρως ΑΚΡΙΒΩΣ στην ωρα τους τα γευματα.<br />

Καντο για ενα μηνα στην ιδια διατροφη που κανεις και τοτε θα δεις διαφορα...<br />

Ο οργανισμος εχει μαθει να τρωει καποιες συγκεκριμενες ωρες,εσυ αν τρως μια για μεσημερι στις 2 μια στις 4 σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο.<br />

Και εγω εττσι το παω δυστυχως αλλα οταν τα καλοκαιρια μπορω και παω με το ρολοι ειμαι αλλος ανθρωπος</p>

Έχω περάσει και από αυτό το στάδιο.

Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου.

Α να σου πω. Πρόκειται να σου κάνει challenge τα bias που έχεις. Viewer discretion is advised

Υ.Γ. Η σειρά των βίντεο προτείνεται σε όλους. Είναι ένα πολύ καλό guide.

• Like 5
Δημοσ.

ξυπνάω σήμερα στη μουντή συμπρωτεύουσα και βλέπω αυτό, εντάξει κλαίω.
ευτυχώς που υπάρχουν περσινές pics για να λέμε "α να κάτι έκανα"

12039519_979273748776531_274027624373961

• Like 2
Δημοσ.

Από προσωπική εμπειρία πάντως, στο δικό μου σώμα διαφορά βλέπω μόνο όταν αλλάζει η ποσότητα που τρώω ή η δραστηριότητα μου. Κοινώς, το ενεργειακό ισοζύγιο. Δεν έχω πειραματιστεί ιδιαίτερα με αλλαγές στην ώρα των γευμάτων, αλλά μπορώ να πω πως δεν ακολουθώ το ''προτεινόμενο'' μοντέλο, κυρίως στο θέμα του βραδινού γεύματος, το οποίο εδώ και πολλούς μήνες είναι πάντα αργά, σχεδόν πριν πέσω για ύπνο δηλαδή και καθόλου χαμηλό σε θερμίδες, και καταφέρνω να μείνω ακριβώς στα κιλά που θέλω. 

• Like 2
Δημοσ.

<p><br />

Ετσι λες;;;<br />

<p><br />

Κωπηλατικη αλτηρα στον παγκο</p>

θέμα ψυχολογικό είναι και "πεινάς" την ίδια ώρα και φυσικά θέμα συνήθειας....

περισσότερο η κορτιζόλη σε καταστρέφει παρά η αλλαγή της ώρας...

μη γινόμαστε και psycho, έλεος 

Δημοσ.

Δηλαδή δεν αλλάζεις τίποτα άλλο πέρα των ωρών που τρως και βλέπεις διαφορά;

θέμα ψυχολογικό είναι και "πεινάς" την ίδια ώρα και φυσικά θέμα συνήθειας....

μη γινόμαστε και psycho, έλεος 

Με ποιον τρόπο εννοείς Δήμητρα ότι επηρεάζει η κορτιζόλη σε αυτό; 

Δημοσ.

Μπα. Όταν είναι acute η έκκριση κορτιζόλης δεν υπάρχει θέμα...μάλιστα έρευνα έδειξε ότι gains μπορεί να οφείλονται και λόγω αυτής (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3371329/). Το θέμα είναι να μην μένει μακροπρόθεσμα elevated πράγμα που μπορεί να γίνει λόγω stress π.χ. 

Δημοσ.

Δηλαδή δεν αλλάζεις τίποτα άλλο πέρα των ωρών που τρως και βλέπεις διαφορά;

Με ποιον τρόπο εννοείς Δήμητρα ότι επηρεάζει η κορτιζόλη σε αυτό; 

ελέγχει τα επίπεδα σακχάρου στο αίματος 

Μπα. Όταν είναι acute η έκκριση κορτιζόλης δεν υπάρχει θέμα...μάλιστα έρευνα έδειξε ότι gains μπορεί να οφείλονται και λόγω αυτής (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3371329/). Το θέμα είναι να μην μένει μακροπρόθεσμα elevated πράγμα που μπορεί να γίνει λόγω stress π.χ. 

θέλοντας και μη η ορμόνη αυτή με την ένταση τον προπονήσεων ανεβαίνει, θεωρείται από τις αναβολικές.

εγώ μιλούσα για την σταθερά ανεβασμένη τιμή της που μετουσιώνει τα επίπεδα σακχάρων στο αίμα 

• Like 2
Δημοσ.

Πάω για αερόβιο ..

cartoon-funny-elephant-jump-exercise.gif

• Like 10
Δημοσ.

Ισχύει κατι που είχε γραφτεί εδώ ότι η διαρκείς έκκριση κορτιζόλης λόγω στρες - κατάθλιψης καταλήγει σε κοιλιακό λίπος; Και ότι το αλκοόλ κανει κάτι παρόμοιο;

(Οταν απλά χλαπακιάζουμε τεράστιες ποσότητες, το πάχος πάει και σε άλλα μέρη. Με το αλκοόλ όχι;  )

Δημοσ.

το σώμα σου αποφασίζει που θα το αποθηκεύσει και από που θα το κάψει 

η κορτιζόλη μετουσιώνει την ινσουλίνη άρα αποθηκεύει τον υδατάνθρακα στις λιπαποθήκες
το αλκοολ είναι υψηλού γλυκαιμ. δείκτη, κρατάει ανεβασμένα τα επίπεδα ινσουλίνης και αποθηκεύει ως λίπος. 
αυτά χονδρικά 

• Like 1
Δημοσ.

Πάω για αερόβιο ..

cartoon-funny-elephant-jump-exercise.gif

Εδω κολλαει αυτο που λενε μερικοι εκανα μια ωρα αεροβιο...χααχχαχα

Εγω σε λιγο εχω πλατη.

Χτες το βραδυ ημουν ανήσυχος, κοιμηθηκα αργα, ξυπνησα κατα της 14:20 αν εχω το θεο μου...

Δημοσ.

ξυπνάω σήμερα στη μουντή συμπρωτεύουσα και βλέπω αυτό, εντάξει κλαίω.

ευτυχώς που υπάρχουν περσινές pics για να λέμε "α να κάτι έκανα"

12039519_979273748776531_274027624373961

Αυτο εβλεπα ΜΟΛΙΣ τωρα. :shock:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...