Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

σε λιγο θα χρειαστείς κ συ το μπαλακι για τον αυχενα ..

Από τον 1ο κοιλιακό που έκανα πάντα γίνεται το κρακ, δεν είναι στο σβέρκο ή στην πλάτη αλλά στο πίσω μέρος του κρανίου.

Δημοσ.

Πωπω τη μου την θυμιζεις, ποναω κ ζαλιζομαι με την ιδεα της μερας

Λεω και γω τις θυμισα καμια αλλη φαση..χαχαχα

Η ημερα των ποδιων ειναι γαματη πας με αναστεναγμο, φευγεις με πονο αλλα ικανοποιηση ταυτοχρονα.... εγω την αλλη μερα κλαιω...

Δημοσ.

Λεω και γω τις θυμισα καμια αλλη φαση..χαχαχα

Η ημερα των ποδιων ειναι γαματη πας με αναστεναγμο, φευγεις με πονο αλλα ικανοποιηση ταυτοχρονα.... εγω την αλλη μερα κλαιω...

ολη την υπολοιπη βδομαδα εγω
  • Like 1
Δημοσ.

Και; αν ηταν θα πηγαινες σαν το αστακο σε ολο το σωμα.

Οπως ειπε ο μπος δοκιμασε την αυξημενη συχνοτητα.

Ειναι αναλογα τον ανθρωπο και την μυικη ομαδα..Εμενα τα ποδια με πονανε για την επομενη αντε και την μεθεπομενη αλλα το στηθος ειναι το μονο που αν παιξω καλα με κραταει ΑΚΡΙΒΩΣ μεχρι και μια ημερα πριν ξανακανω την επομενη εβδομαδα...Εκτος και αν παιρνω γλουταμινη που πραγματικα κανει θαυματα σε αυτον τον τομεα..

Δημοσ.

Και τη deload week που με οφ τελειως απο βαρη, νιωθω το σωμα να ξεχνα τι σηκωσε στις τελευταιες προπονησεις. Το πιασιμο στα πανω του.

Δν με θελει. Καλυτερα να ξεκινησω το πλεξιμο κ το μπαλετο.

Δημοσ.

Και τη deload week που με οφ τελειως απο βαρη, νιωθω το σωμα να ξεχνα τι σηκωσε στις τελευταιες προπονησεις. Το πιασιμο στα πανω του.

Δν με θελει. Καλυτερα να ξεκινησω το πλεξιμο κ το μπαλετο.

Δήμητρα δεν είναι deload αν δεν κάνεις καθόλου βάρη...offload είναι

• Like 1
Δημοσ.

Από τον 1ο κοιλιακό που έκανα πάντα γίνεται το κρακ, δεν είναι στο σβέρκο ή στην πλάτη αλλά στο πίσω μέρος του κρανίου.

Το κρανιο δε νομιζω να κανει κρακ :-D  Μαλλον ειναι απο καποιο νευρο του αυχενα και το λαμβανεις σαν να ειναι στο κρανιο σου.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...