Liverpool89 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Ασε την γυμναστική δημητρα για σημερα και πιασε το σεξ... θα σου φυγει 2
dimitra_m3 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Ασε την γυμναστική δημητρα για σημερα και πιασε το σεξ... θα σου φυγει να το εντάξω στο ενδοπροπονητικό μου
Liverpool89 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι γιατι οχι.... μονο οταν εχεις ποδια θα ναι δυσκολο
dimitra_m3 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι γιατι οχι.... μονο οταν εχεις ποδια θα ναι δυσκολοΠωπω τη μου την θυμιζεις, ποναω κ ζαλιζομαι με την ιδεα της μερας
Basilhs23___ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 σε λιγο θα χρειαστείς κ συ το μπαλακι για τον αυχενα .. Από τον 1ο κοιλιακό που έκανα πάντα γίνεται το κρακ, δεν είναι στο σβέρκο ή στην πλάτη αλλά στο πίσω μέρος του κρανίου.
Liverpool89 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Πωπω τη μου την θυμιζεις, ποναω κ ζαλιζομαι με την ιδεα της μερας Λεω και γω τις θυμισα καμια αλλη φαση..χαχαχα Η ημερα των ποδιων ειναι γαματη πας με αναστεναγμο, φευγεις με πονο αλλα ικανοποιηση ταυτοχρονα.... εγω την αλλη μερα κλαιω...
dimitra_m3 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Λεω και γω τις θυμισα καμια αλλη φαση..χαχαχα Η ημερα των ποδιων ειναι γαματη πας με αναστεναγμο, φευγεις με πονο αλλα ικανοποιηση ταυτοχρονα.... εγω την αλλη μερα κλαιω... ολη την υπολοιπη βδομαδα εγω 1
dimitra_m3 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Κατι λαθος γινεται δεν παιζειΕιμαι απο τους ατυχους που πιανονται κ μελανιαζουν ευκολα
Liverpool89 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Και; αν ηταν θα πηγαινες σαν το αστακο σε ολο το σωμα. Οπως ειπε ο μπος δοκιμασε την αυξημενη συχνοτητα.
Expertr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Και; αν ηταν θα πηγαινες σαν το αστακο σε ολο το σωμα. Οπως ειπε ο μπος δοκιμασε την αυξημενη συχνοτητα. Ειναι αναλογα τον ανθρωπο και την μυικη ομαδα..Εμενα τα ποδια με πονανε για την επομενη αντε και την μεθεπομενη αλλα το στηθος ειναι το μονο που αν παιξω καλα με κραταει ΑΚΡΙΒΩΣ μεχρι και μια ημερα πριν ξανακανω την επομενη εβδομαδα...Εκτος και αν παιρνω γλουταμινη που πραγματικα κανει θαυματα σε αυτον τον τομεα..
dimitra_m3 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Και τη deload week που με οφ τελειως απο βαρη, νιωθω το σωμα να ξεχνα τι σηκωσε στις τελευταιες προπονησεις. Το πιασιμο στα πανω του. Δν με θελει. Καλυτερα να ξεκινησω το πλεξιμο κ το μπαλετο.
bosei Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Και τη deload week που με οφ τελειως απο βαρη, νιωθω το σωμα να ξεχνα τι σηκωσε στις τελευταιες προπονησεις. Το πιασιμο στα πανω του. Δν με θελει. Καλυτερα να ξεκινησω το πλεξιμο κ το μπαλετο. Δήμητρα δεν είναι deload αν δεν κάνεις καθόλου βάρη...offload είναι 1
Mikeasdf Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Από τον 1ο κοιλιακό που έκανα πάντα γίνεται το κρακ, δεν είναι στο σβέρκο ή στην πλάτη αλλά στο πίσω μέρος του κρανίου. Το κρανιο δε νομιζω να κανει κρακ Μαλλον ειναι απο καποιο νευρο του αυχενα και το λαμβανεις σαν να ειναι στο κρανιο σου. 1
giorgolavos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Τι στο καλό είναι το bae που γράφουν σε όλα τα gym memes?
Προτεινόμενες αναρτήσεις