Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 δημητρα ανοτχη σε πετρες και μαλακο πατημα δυσκολο ¨Π φωτη τις θελω για το κωλοκρυο εδω γι ατο χειμωνα! επισης το φιδι θα το βγαλεις απο την τρυπα που θ ατο εχω βαλει! και εχω γαμηθει δεν εχω χρονο ρε! εχω απειρο διαβασμα
Fotis13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 δημητρα ανοτχη σε πετρες και μαλακο πατημα δυσκολο ¨Π φωτη τις θελω για το κωλοκρυο εδω γι ατο χειμωνα! επισης το φιδι θα το βγαλεις απο την τρυπα που θ ατο εχω βαλει! και εχω γαμηθει δεν εχω χρονο ρε! εχω απειρο διαβασμα Ε τι δουλεια εχει το gore tex για το κρυο ? Εγω ειμαι πολυ επιλεκτικος στις γκομενες ρε μην μπερδευεσαι
dimitra_m3 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 όταν σε πιάνει στην προπόνηση φουλ πονοκέφαλος και νιώθεις το κεφάλι σου να εκραγεί, τι πρέπει να κάνεις; σήμερα από το crossover και μετά ήθελε να σπάσει το κεφάλι μου (προπόνηση στήθος-δικέφαλα) "θυσίασα" τα abs-l.b για να βγάλω αερόβιο μετά
bosei Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 όταν σε πιάνει στην προπόνηση φουλ πονοκέφαλος και νιώθεις το κεφάλι σου να εκραγεί, τι πρέπει να κάνεις; σήμερα από το crossover και μετά ήθελε να σπάσει το κεφάλι μου (προπόνηση στήθος-δικέφαλα) "θυσίασα" τα abs-l.b για να βγάλω αερόβιο μετά Κάτσε άραξε λίγο 5-10 λεπτά. Αν συνεχίζεται έφυγες σπίτι αλλιώς συνέχισε προπόνα.
dimitra_m3 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Κάτσε άραξε λίγο 5-10 λεπτά. Αν συνεχίζεται έφυγες σπίτι αλλιώς συνέχισε προπόνα. στο μετά τα incline db bicep curls (twisted) κάπως μου πέρασε. δλδ στις βασικές ασκήσεις ήμουν σκατά και μετά κάπως ok σε γάμπες και αερόβιο. τι σκατά με έπιασε δεν μπορώ να καταλάβω, θα δω και αύριο με πλάτη πως θα πάει έχει και fr σε Upper trap έχετε δοκιμάσει;;; (αυχένα)
TEOKOS Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 στο μετά τα incline db bicep curls (twisted) κάπως μου πέρασε. δλδ στις βασικές ασκήσεις ήμουν σκατά και μετά κάπως ok σε γάμπες και αερόβιο. τι σκατά με έπιασε δεν μπορώ να καταλάβω, θα δω και αύριο με πλάτη πως θα πάει έχει και fr σε Upper trap έχετε δοκιμάσει;;; (αυχένα) Αν είναι από απότομη υπερέκταση κάμψη του αυχένα, σταματάς την γυμναστική κάνεις διατάσεις και αργότερα στο σπίτι μασάζ με voltaren
bosei Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 στο μετά τα incline db bicep curls (twisted) κάπως μου πέρασε. δλδ στις βασικές ασκήσεις ήμουν σκατά και μετά κάπως ok σε γάμπες και αερόβιο. τι σκατά με έπιασε δεν μπορώ να καταλάβω, θα δω και αύριο με πλάτη πως θα πάει έχει και fr σε Upper trap έχετε δοκιμάσει;;; (αυχένα) Δες το και αύριο αλλά μην το πολυσκέφτεσαι. Της μέρας θα 'ταν. την τελευταία γραμμή δεν την έπιασα.
dimitra_m3 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δες το και αύριο αλλά μην το πολυσκέφτεσαι. Της μέρας θα 'ταν. την τελευταία γραμμή δεν την έπιασα. για το foam roller αν υπάρχει κάποια άσκηση για αυχένα που να έχετε δοκιμάσει
Mau-Maus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 ενα μπαλακι του τενις παρε και κανε μονή σου στον τοίχο η βαλε κάποιον που ξερει να σου κανει μασάζ με αυτο δουλεύει http://www.onmed.gr/ygeia/item/324574-afxeniko-syndromo-amesi-anakoyfisi-me-3-kiniseis 2
Mikeasdf Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Αν ειναι αυτος ο πονοκεφαλος απο την πιεση του αυχενα ειναι πολυ σπαστικος Το παθαινα παλιοτερα οταν εκανα απροσεκτα τα shrugs για τραπεζοειδης
bosei Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 για το foam roller αν υπάρχει κάποια άσκηση για αυχένα που να έχετε δοκιμάσει Α. Καταρχάς δεν παίζει να καταφέρεις να περάσεις με foam roller τον αυχένα..."καλύτερα" μπάλάκι του τένις όπως είπε ο maus ή lacrosse ball. Δεύτερον μην αρχίζεις να αυτόγιατρεύεσαι γιατί βασικά δεν ξέρεις τι έχεις (αν έχεις...απλά της μέρας μπορεί να ήταν) και θα είναι τελείως random/μη targeted ό,τι κάνεις. 1
Mau-Maus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Ελα ρε μαργαριτονι μπήκα πολυ λιγο , σε ξέχασα σορυ ! λοιπον αυτο που θα σου έκανα εγω αν σε γύμναζα ειναι το εξης .. καλο ζέσταμα και τις βασικες ασκήσεις με λάστιχα .. μετα με μικρους αλτηρες στο μαξιλαράκι δίνοντας βάση στις αρνητικές .. και τελος θα σε εβαζα σε έναν πάγκο επικλινή γύρω στις 60 μοίρες, μικρά αλτηρακια , τεντωμένα χερια , οι παλαμες κοιτούν η μια την αλλη .. καθώς σηκώνεις τους αλτήρες , γυρνάς τους καρπούς ετσι ώστε οι παλάμες να κοιτούν ψηλά , προς τα πάνω .. τεντώνουμε τα χέρια στην αρχική θεση και ξανα το ιδο . .αργα και σταθερά .. δουλεύουμε δικέφαλα , αρθρώσεις , βασική προϋπόθεση να μην πονάς καθόλου .. ελπίζω να κατάλαβες την άσκηση κανε την απο την επόμενη φορα κι ολας .. τεντωμένα χερια (κατω δλδ) - οι παλαμες κοιτανε η μια την αλλη λυγισμένα χερια (πανω δλδ) - οι παλαμες κοιτανε προς τα πανω τα χεριά στρίβουν αρμονικά με την κίνηση .. 2
Basilhs23___ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Όταν κάνω κοιλιακούς γιατί ακούγεται ένα κρακ στο πίσω μέρος του κεφαλιού;
Mau-Maus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 σε λιγο θα χρειαστείς κ συ το μπαλακι για τον αυχενα .. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις