kogba Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 @Vapir: δεν ήταν μόνο το γρέιπφουτ, ήταν και εμφανίσεις σε gay bar με πολλά χαζά(όχι απλώς θέαμα) σαν ήταν καμιά πονρσταρ(έχω δει και βίντεο σε ιστότοπους που σχολιάζουν το bb, αλλά χωρίς αυστηρό έλεγχο διαχειριστών), και άλλες συμπεριφορές χαζές. Όλα αυτά δεν τα έκανε στο κρεβάτι του, όυτε στο σπίτι του, αλλά σε ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους που ήξερε ότι κάποιος μπορεί να βιντεοσκοπούσε/φωτογράφιζε... Δεν πρόκειται ποτέ να βγει κάποιος τέτοιος τύπος Mr. Olympia, ούτε να τον προωθούν οι εταιρείες του Weider, περισσότερη δυσφημιση θα είχαν παρά κέρδη. Όπως και να έχει, δεν κερδίζει ο καλύτερος έτσι και αλλιώς, υπάρχουν και συμφέροντα στη μέση, πόσο μάλλον κάποιος που είναι κακό πρότυπο/κακή προβολή για το Μr.O. Συμφωνώ πάντως ότι χρειάζονται πολλά χρήματα για τις καταχρήσεις για αυτό και πολλοί κάνουν πράγματα εκτός ορίων και εντελώς ακατανόητα για τον μέσο πολίτη. Εννοείται ότι ο πολύς κόσμος δεν έχει ιδέα ότι ο πρωταθλητισμός είναι βρώμικος, είτε κάνει κανείς bb, είτε παίζει ποδόσφαιρο είτε παίζει.. σκάκι, αλλά οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα τι γίνεται. 1
yannis27gr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Πρωταθλητισμός=ουσίες, είτε πρόκειται για πινγκ-πονγκ είτε για ββ. Αθλητισμός=υγεία μόνο όταν γίνεται σε ερασιτεχνικό επίπεδο. 10
wizzy Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Λευκωσία-Λάρνακα-Λευκωσία, χτες, περίπου 100χλμ. Είμαι από κινητό, λεπτομέρειες αργότερα. Για πάμε: Απόσταση: 94.02χλμ Διάρκεια: 4 ώρες 2 λεπτά Μέση ταχύτητα: 23,3χλμ/ώρα Μέγιστη ταχύτητα: 49,1χλμ Μέση θερμοκρασία: 33.5 Κελσίου (φθινόπωρο my ass) Βασικά, πήρα βόλτα κάποια μέλη του Ομίλου, μέχρι τη Λάρνακα. Κάτσαμε για καφέ στην παραλία "Φοινικούδες" και γυρίσαμε πίσω. Καλά ήταν. Χρειάστηκε κάποιες φορές να υπενθυμίσω στους "μπροστινους" να μην βιάζονται (γιατί η ποδηλασία είχε οργανωθεί για αρχάριους στο road bike) άρα έπρεπε να διατηρούμε ένα μέσο όρο ταχύτητας πιο χαμηλό από τον συνηθισμένο. Είχαμε πει με τον co-leader για 20-21χλμ/ώρα, τελικά καταλήξαμε με περίπου 23. ΟΚ, δεν έδειξε κάποιος από τους πιο "αδύναμους" να παραπονιέται, αλλά προσωπικά ψιλό-σπάστικα από την έλλειψη σεβασμού από τους "προχωρημένους" στους "αρχάριους". Σε κάποιες φάσεις, έπρεπε να αφήσω τον co-leader πίσω με τους αρχάριους και να ποδηλατήσω πολύ πιο γρήγορα για να προλάβω τους υπόλοιπους για να τους πω είτε να ελαττώσουν ταχύτητα (σε 2-3 περιπτώσεις) είτε να σταματήσουν εντελώς για να ενωθεί ξανά το group. Ειδικά στη δεύτερη περίπτωση, φάνηκε η ανάγκη του να υπάρχει και co-leader (όποτε είναι εφικτό), διότι ναι, ΟΚ, μπορώ να είμαι συνέχεια μπροστά από όλους (τις περισσότερες φορές, διότι πάντα υπάρχουν "καλύτεροι" ποδηλάτες από εμένα), αλλά 1ον δεν κάνουμε αγώνες ταχύτητας και 2ον είναι μαλακία να λες του άλλου "έλα και θα πηγαίνουμε με normal ταχύτητες" και να καταλήγει είτε να "φτύνει αίμα" για να ακολουθεί το group είτε να μένει τόσο πίσω που η ποδηλασία από ομαδική να καταντάει, για εκείνον, ατομική. Το σημαντικό είναι ότι περάσαμε καλά, γνώρισε καινούριος κόσμος το road bike κι ελπίζω κάποιους από αυτούς να τους δω και σε μελλοντικές ποδηλασίες. 5
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Φώτη goretex or hydroseal για μπότες; Η το ίδιο;
dimitra_m3 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 εγώ θέλω πρόταση για ορειβατικό παπούτσι
dimitra_m3 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Αθλητικό η μποτα; μπότα να μου κρατάει αστράγαλο και να χει καλό πάτο μαλακό γιατί θα τα φοράω πολλές ώρες και θα πατάω πάνω σε πέτρες
LifeScarcity Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Κάνα tip για ώμους μπας και γλυτώσω 2-3 προπονήσεις μέχρι να το βρω. Στο δεξί παίρνει αρκετό φορτίο ο δικ/τρικ αντί για του ώμου με αποτέλεσμα να είναι ένα κλικ πίσω με τον αριστερό όπου στο αριστερό ο δικ/τρικ είναι μικρότερος.Οπότε καμιά συμβουλή για να ενεργοποιείται καλύτερα ο δεξιός;Γιατί μάλλον από τον πάγκο έβαζα λίγο αριστερό ώμο στα τελευταία...συμμετρία φουλ λέμε!
Chrisxxx Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 εγώ θέλω πρόταση για ορειβατικό παπούτσι Υπάρχει θεμα, θα πρότεινα scarpa, εχει στο cosmos και η πωλητρια ηταν γνώστρια. Να ξερεις ότι επιλέξεις να ειναι τουλαχιστον 1 με 1μιση νουμερο μεγαλύτερο, θελει να εχει "αερα" μπροστά.
GreekMonkey Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 + το μέγεθος των ορειβατικών καλτσών.
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 μπότα να μου κρατάει αστράγαλο και να χει καλό πάτο μαλακό γιατί θα τα φοράω πολλές ώρες και θα πατάω πάνω σε πέτρες Το θες καθαρά χειμερινό για χιόνι με δυνατότητα να κουμπώσεις κραμπόν ή ολ ράουντερ για όλη τη χρονιά χαλαρά;
dimitra_m3 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Το θες καθαρά χειμερινό για χιόνι με δυνατότητα να κουμπώσεις κραμπόν ή ολ ράουντερ για όλη τη χρονιά χαλαρά;το θελω για την δουλεια μου, Θελω να ναι μποτακι να κραταει αστραγαλο κ η σολα να αντεχει πατημα σε πετρα αλλα παραλληλα να μου προσφερει ανατομικο-μαλακο πατημα μιας κ θα τα φοραω 8ωρο χειμωνα καλοκαιρι.
Fotis13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Φώτη goretex or hydroseal για μπότες; Η το ίδιο; γιατι πραγμα? Ρε μλκ SPECT ΜΗΝ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΒΡΗΚΕΣ ΕΣΘΟΝΗ H' ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΕΓΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ? εγώ θέλω πρόταση για ορειβατικό παπούτσι μπότα να μου κρατάει αστράγαλο και να χει καλό πάτο μαλακό γιατί θα τα φοράω πολλές ώρες και θα πατάω πάνω σε πέτρες Υπάρχει θεμα, θα πρότεινα scarpa, εχει στο cosmos και η πωλητρια ηταν γνώστρια. Να ξερεις ότι επιλέξεις να ειναι τουλαχιστον 1 με 1μιση νουμερο μεγαλύτερο, θελει να εχει "αερα" μπροστά. το θελω για την δουλεια μου, Θελω να ναι μποτακι να κραταει αστραγαλο κ η σολα να αντεχει πατημα σε πετρα αλλα παραλληλα να μου προσφερει ανατομικο-μαλακο πατημα μιας κ θα τα φοραω 8ωρο χειμωνα καλοκαιρι. Δεν θες "ορειβατικο" .Oρειβατικο ειναι οτι λεει ο chris ,εσυ θες στην ουσια trekking mpotaki .Παρε μια απο τις γνωστες μαρκες δοκιμασε το να το νιωθεις ανετο και θα κανει για την δουλεια που το θες, τα salomon η trekking σειρα ειναι πολυ καλα αλλα ολες οι μαρκες εχουν αντιστοιχα μοντελα . Scarpa δεν θα συνιστουσα ειναι σκληρα by default για την χρηση που το θες . Αλλα βγαζουν απο τα καλυτερα ορειβατικα και μεγαλου υψομετρου διπλες μποτες γενικοτερα . 1
dimitra_m3 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Αλλες ποιοτικες μαρκες γνωριζετε? Σορρυ δικο μου λαθος που δν το εξηγησα καλα
Fotis13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Αλλες ποιοτικες μαρκες γνωριζετε? Σορρυ δικο μου λαθος που δν το εξηγησα καλα Νorth face,Millet,La sportiva,,mammut,Lowa,salewa 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις