yannis27gr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Τελειώνεις την προπόνηση και ειναι ΤΟΣΑ, καμία ώρα μετά ειναι τόσα. 1
Dakonblackblade Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Jean fryΓιατί πρέπει πάντα να δείχνουν τα τραγικά? (εντάξει είναι με gear westside και έτσι) squatted 415lbs and deadlifted 375lbs at a body-weight of 123lbs; I also scraped out a pro total with 1025lbs (despite having a terrible bench day). My best benches to date are250lbs at a body-weight of 123lbs and 230lbs at a body-weight of 114lbs. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2015 από Dakonblackblade 6
Liverpool89 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Για ποιο λογο ο kain greene μπηκε στην μαυρη λιστα του Mr Olympia?
Vapir Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Για ποιο λογο ο kain greene μπηκε στην μαυρη λιστα του Mr Olympia? γιατι η ifbb είναι ένα τσίρκο με σκοπό την προώθηση συμπληρωμάτων διατροφής. Αν τα χαλάσουν εκεί τα σπάσανε τα τσανάκια τους απλά κ ωραία. αλλα αυτό δεν μου κάνει εντύπωση, το περίεργο είναι εδώ στην Ελλάδα που οι top Έλληνες του χώρου δεν βγάζουν cent και όμως χρεώνονται μέχρι τα αφτιά σε τσέπη + υγεία 1
Mikeasdf Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Ε καλα δεν ειναι και το πρωτο πραγμα που η Ελλαδα ειναι πισω απο τον ηλιο.. 1
Mikeasdf Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Ε ναι..ολα τα'χαμε το competitive bodybuilding μας μαρανε σ'αυτη τη χωρα
Liverpool89 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 γιατι η ifbb είναι ένα τσίρκο με σκοπό την προώθηση συμπληρωμάτων διατροφής. Αν τα χαλάσουν εκεί τα σπάσανε τα τσανάκια τους απλά κ ωραία. αλλα αυτό δεν μου κάνει εντύπωση, το περίεργο είναι εδώ στην Ελλάδα που οι top Έλληνες του χώρου δεν βγάζουν cent και όμως χρεώνονται μέχρι τα αφτιά σε τσέπη + υγεία Ο λογος ειναι καθαρα μάρκετινγκ; Το χε ανετα πιστευω. Υπαρχαν καλυτεροι απο αυτον που το πηρε για πεμπτη φορα Ολα η εταιρια που χρηματοδοτεί την ολη φαση τα εκανε, αλλιως το χε στο τσεπακι του
kogba Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν θα κέρδιζε ποτέ εκεί, ασχέτως πόσο καλός είναι...δεν κάνει για είδωλο μικρών παιδιών και πρέσβης του "αθλήματος"(ήδη αμφιλεγόμενου εδώ και χρόνια στην ίδια την Αμερική, πλέον, ένα τσίρκο εκτρωμάτων κατάντησε) ... ας κοίταζε να είναι πιο προσεκτικός με τις πράξεις του στο παρελθόν(και δεν σχολιάζω τις σεξουαλικές του προτιμήσεις) .
Liverpool89 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω ρωτησα το λογο, το τι κανει στο κρεβατι του δεν με νοιαζει. Τωρα τα μικρα παιδια δηλαδη αν εχουν προτυπο αυτον ή καποιον απο αυτους εγω δεν το θεωρω σωστο. Ας εχουν καποιον ποδοοσφαιριστη καλυτερα. Το να δωσει για πεμπτη φορα στον ιδιο βραβειο το θεωρω κοροϊδία, υπηρχαν τουλαχιστον αλλα δυο ονοματα που το αξιζανε
Vapir Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Ο λογος ειναι καθαρα μάρκετινγκ; Το χε ανετα πιστευω. Υπαρχαν καλυτεροι απο αυτον που το πηρε για πεμπτη φορα Ολα η εταιρια που χρηματοδοτεί την ολη φαση τα εκανε, αλλιως το χε στο τσεπακι του δεν υπέγραψε συμβόλαιο κ ήθελε να λανσάρει νέα δική του μάρκα , απλά δεν το εξήγησα παραπάνω γιατι βαριέμαι να ασχολούμαι με τέτοια θέματα, αν ήμουν fan ίσως αλλα ευτυχώς δεν είμαι χαχ Δεν θα κέρδιζε ποτέ εκεί, ασχέτως πόσο καλός είναι...δεν κάνει για είδωλο μικρών παιδιών και πρέσβης του "αθλήματος"(ήδη αμφιλεγόμενου εδώ και χρόνια στην ίδια την Αμερική, πλέον, ένα τσίρκο εκτρωμάτων κατάντησε) ... ας κοίταζε να είναι πιο προσεκτικός με τις πράξεις του στο παρελθόν(και δεν σχολιάζω τις σεξουαλικές του προτιμήσεις) . σιγά ρε ένα grapefruit γ@μησε κ το κάναμε θέμα αχχαχααχχαχαχα , νταξ τραγικούρα φάση γενικά αλλα αν σκεφτείς τα χιλιάδες δολάρια που χρειάζονται για να γίνουν τότε καταλαβαίνεις γιατί ξεφτιλίστηκε. Εγω ρωτησα το λογο, το τι κανει στο κρεβατι του δεν με νοιαζει. Τωρα τα μικρα παιδια δηλαδη αν εχουν προτυπο αυτον ή καποιον απο αυτους εγω δεν το θεωρω σωστο. Ας εχουν καποιον ποδοοσφαιριστη καλυτερα. Το να δωσει για πεμπτη φορα στον ιδιο βραβειο το θεωρω κοροϊδία, υπηρχαν τουλαχιστον αλλα δυο ονοματα που το αξιζανε δεν θεωρώ τους ποδοσφαιριστές σωστά πρότυπα , η χρήση κοκαΐνης και άλλων ουσιών και η κακή ζωή εκτός οτι παίρνουν κ αυτοί αναβολικά (συγκεκριμένα αναβολικά ) έχει ως αποτέλεσμα ένα τρελό combo που τους στέλνει στον τάφο καμια φορά ακόμα και μέσα στο γήπεδο απο ανακοπές κλπ. Μην πεταχτεί κανείς κ πει οτι οι ποδοσφαιριστές κάνουν υγιεινή ζωή και προσέχουν τι τρώνε , δεν κάνουν χρήση ουσιών κλπ γιατι δεν είναι έτσι. το έχω ξαναπεί , αν κράξουμε κάποιον με μάζες για τις ορμόνες είναι λάθος , το bodybuilding σε heavyweight για μάζες δεν είναι υγεία , δεν προμοτάρει την υγεία , αλλα μην αγνοούμε τα ακόμα ποιο ανθυγιεινά αθλήματα λόγο οτι εκεί δεν "φαίνεται" με μια πρώτη ματιά. 1
Fotis13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 δεν θεωρώ τους ποδοσφαιριστές σωστά πρότυπα , η χρήση κοκαΐνης και άλλων ουσιών και η κακή ζωή εκτός οτι παίρνουν κ αυτοί αναβολικά (συγκεκριμένα αναβολικά ) έχει ως αποτέλεσμα ένα τρελό combo που τους στέλνει στον τάφο καμια φορά ακόμα και μέσα στο γήπεδο απο ανακοπές κλπ. Μην πεταχτεί κανείς κ πει οτι οι ποδοσφαιριστές κάνουν υγιεινή ζωή και προσέχουν τι τρώνε , δεν κάνουν χρήση ουσιών κλπ γιατι δεν είναι έτσι. το έχω ξαναπεί , αν κράξουμε κάποιον με μάζες για τις ορμόνες είναι λάθος , το bodybuilding σε heavyweight για μάζες δεν είναι υγεία , δεν προμοτάρει την υγεία , αλλα μην αγνοούμε τα ακόμα ποιο ανθυγιεινά αθλήματα λόγο οτι εκεί δεν "φαίνεται" με μια πρώτη ματιά. Aυτο ακριβως . 1
Liverpool89 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Καλα ο ποδοσφαιριστης ηταν παράδειγμα. Εγω εθεσα μια απορια, απλα απ οτι καταλαβα ολα ειναι θεμα μάρκετινγκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις