Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις διάβασα ότι ο Tom Hardy για την ταινία Warrior έκανε 2.500 push ups κάθε μέρα. Τώρα εξηγείται ο τρελός τραπεζοειδής που έχει σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα. Το έκανα και εγώ για κάποιο διάστημα. Έκανα μόνο push ups. Στο τέλος είχα μόνο γυμνασμένους τραπεζοειδής, λίγο στήθος και λίγο τρικέφαλο. 

tom-hardy-warrior-workout1.jpg

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Καλα τα traps ειναι κυριως genetics παντως.Εχω φιλο που δεν εχει γυμνασει ποτε στη ζωη του traps και οι τραπεζοειδης του ειναι πιο ψηλα απο το κεφαλι του.

• Like 3
Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω θα τα δω ολα οσα ειπατε!! Περιεμνω παντα και το ποστ του μαους

Ζακ εγω ειχα σταματησει για λιγο την ανοιξη τα πουσαπς κ τις βυθισεις τρικεφαλων επειδη δεχεται φορτιο ο αγκωνας, παρολαυτα σ αυτες τις ασκησεις δε μ ενοχλει, ή για αν το πω καλυτερα, δεν εχω τριγμους.

Σκεφτομαι μηπως δε κανω πληρη εκταση του χεριου και σταματαω ενα κλικ πριν αλλα δε ξερω κατα ποσο θα δουλευει ο μυς;

Δημητρα το χω διαβασει για τον επικληνη και το ανω μερος ;)

• Like 1
Δημοσ.

Καλά ναι ισχύει. Και εγώ έχω γνωστό που δεν έχει καθόλου γυμναστική και είναι σαν πυγμάχος. Καθόλου λαιμός κτλ. Και φατσικά μοιάζει με τον Tom Hardy. Είναι αυτή η πάστα ανθρώπων, την έχω δει και άλλου.

Δημοσ.

Σκεφτομαι μηπως δε κανω πληρη εκταση του χεριου και σταματαω ενα κλικ πριν αλλα δε ξερω κατα ποσο θα δουλευει ο μυς;

Μια χαρά δουλεύει ο μυς, ούτως ή άλλως το πολύ ζόρι είναι στην κάμψη όχι στην έκταση. Δεν τεντώνω ποτέ το χέρι στη συγκεκριμένη άσκηση, "κλέβω" τις τελευταίες 5-10 μοίρες περίπου, ίσως λίγο παραπάνω από το "κλικ" που λες και δεν έχω κάποιο παράπονο, και κιλά έχω ανέβει και μάζα έχω φτιάξει (για τα δεδομένα μου πάντα) :P.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω θα τα δω ολα οσα ειπατε!! Περιεμνω παντα και το ποστ του μαους

Ζακ εγω ειχα σταματησει για λιγο την ανοιξη τα πουσαπς κ τις βυθισεις τρικεφαλων επειδη δεχεται φορτιο ο αγκωνας, παρολαυτα σ αυτες τις ασκησεις δε μ ενοχλει, ή για αν το πω καλυτερα, δεν εχω τριγμους.

Δημητρα το χω διαβασει για τον επικληνη και το ανω μερος ;)

δοκίμασε να δεις πως δουλεύει επάνω σου και τι προβλήματα σου δημιουργεί. Εξεταστική τελείωσες; το αποφάσισες για διατροφή; 

Δημοσ.

Τελειωνω 3 ή 5 ακομα περιμενουμε ημερομηνιες για δυο μαθηματα.......

Ναι αυτο το χω αποφασισει απο το καλοκαιρι

Παιρνεις κ πτυχιο? Αντε καλα αποτελεσματα να χεις.

καλα με τη διατροφη μην τρελαινεσαι κιολας αγαλι αγαλι. Προεχουν οι μικροτραυματισμοι σ κ η επανενταξη στις γυμναστηριακες αιθουσες.

αντε με το καλο, ολα βολικα να ερθουν.

• Like 1
Δημοσ.

Τι ασκησεις η διαιτα πρεπει να κανω για χασιμο λιπους και τι ασκησεις για χτισιμο στηθους και δικεφαλων ? Τωρα ειμαι 67 κιλα, δεν ειμαι παχυς ομως εχω λιγο στρωμα λιπους που καλυπτει τους κοιλιακους και θα ηθελα να το χασω

Αποστολή από το ST23i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Τι ασκησεις η διαιτα πρεπει να κανω για χασιμο λιπους και τι ασκησεις για χτισιμο στηθους και δικεφαλων ? Τωρα ειμαι 67 κιλα, δεν ειμαι παχυς ομως εχω λιγο στρωμα λιπους που καλυπτει τους κοιλιακους και θα ηθελα να το χασω

Αποστολή από το ST23i με τη χρήση Insomnia App

Ένα ενδιαφέρον site για να ξεκινήσεις τις αναζητήσεις σου. Έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι,ότι και να διαβάσεις δεν είναι Ευαγγέλιο. Στην πορεία μόνος σου θα δεις τι δουλεύει καλύτερα στο σώμα σου

http://www.ensomati.gr/proponisi/proponisi-ana-stoxo/category/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%80%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CF%88%CE%B9%CE%BC%CE%BF-%CE%BB%CE%AF%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%82

• Like 1
Δημοσ.

Το β μέχρι το δευτερο ποςτ εχει μια απόσταση δεν νομίζεις;

Μιλάς με γρίφους γέροντα.

----------------------------------

Τελευταίο (; ) μπάνιο χτες στα εξωτικά Πυργαδίκια. Η θάλασσα ακόμα ζεστή είναι πάντως. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...