Liverpool89 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μαους εχω καιι γω την απορια βλεπω κατι ντουλαπες να κανουν.χερια αλλα με αλτηρες νορμαλ . Νομιζω δινουν εμφαση στην εκτελεση να γινεται αργα και με πολλες επαναληψεις
Mau-Maus Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι τον δικέφαλο πρέπει να τον απομονώνεις καλά. γι αυτό και μια από τις καλύτερες ασκήσεις δικέφαλων που παίζουν όλα τα μουλάρια είναι η 'αυτοσυγκέντρωσης' 2
bosei Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 <p><br /> Δεν χρειαζεται να ψαχνεις επιστημονικες και χημικες αναλυσεις της Νασα για να καταλαβεις οτι απο εκει και κατω πιανουν περισσοτερο τα μηριαια δικεφαλα..Το βλεπεις μονος σου απο το πιασιμο εφοσον λες οτι παιζεις βαθυ καθισμα και επισης το βλεπεις στην συγκριση ενος powerlifter με εναν bodybuilder..Ο πρωτος υπερτερει παντα στα μηριαια δικεφαλα για τον συγκεκριμενο λογο...</p><p> </p><p> Δεν ειπα οτι στις 90 ειναι φουλ διαταση..Στο βαθυ καθισμα ειναι φουλ διαταση...</p><p> </p><p> Με τα παραδειγματα που λες ειναι σαν να σου λεω πως η αυξητικη ορμονη σου προκαλει καρκινο εαν εχεις προδιαθεση και εσυ να μου λες ε και;; Και αλλοι που δεν εχουν ιδεα τι ειναι η αυξητικη εχουν καρκινο....<br /> </p> Α δηλαδή δεν χρειάζεται ηλεκτρομυογράφημα για να δεις την συμμετοχή των μυών αλλά είναι πολύ καλύτερη λύση το super αντικειμενικό πιάσιμο. Εγώ δηλαδή που δεν πιάνομαι ποτέ στα πόδια όταν κάνω squat τι παίζει ? Δεν χρησιμοποιώ μυς ? Με jetpack ανεβαίνω ? Επίσης το powerlifting έχει και άρσεις θανάτου, που περιλαμβάνουν έκταση ισχίων (δηλαδή full hamstrings), οπότε έχε το και αυτό στο μυαλό σου όταν συγκρίνεις powerlifter με bodybuilder στους οπίσθιους μηριαίους...δεν είναι μόνο το squat. Α και δικεφαλόνια η αγαπημένη μου άσκηση: Είχα φτάσει κάποια φάση με 20 κιλά ή 6 ή 8 reps που για τα κοριτσίστικα χέρια μου είναι μία χαρά αλλά ήρθαν διακοπές και πέσαμε στα 16 για 8
dimitra_m3 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Την ιδια ασκηση σε επικλινη κανω κ γω. Incline db twisted bicep curls Συν Z bar Θανατηφορο διδυμο. Νιωθω να καιγονται τα πρησμενα 2φιλα. Ελαφρως κοκκινιζουν κιολας παροδικα.
bosei Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Την ιδια ασκηση σε επικλινη κανω κ γω. Incline db twisted bicep curls Συν Z bar Θανατηφορο διδυμο. Νιωθω να καιγονται τα πρησμενα 2φιλα. Ελαφρως κοκκινιζουν κιολας παροδικα. Εγώ την πρώτη φορά που πήγα στο gym που είμαι ηττήθηκα από τον πάγκο γιατί δεν μπορούσα να τον κάνω επικλινή και από τότε έτσι, τελείως upright 1
Mikeasdf Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 maus για πες ποιες ασκησεις δικεφαλων θεωρητικα επηρεαζουν λιγοτερο τον αγκωνα.... Larry Scott εχεις δοκιμασει να φανταστω?
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Καμιά απλή άσκηση που να γυμνάζει γενικά την πλάτη έχουμε? Που να γίνεται χωρίς κανένα εξοπλισμό, όπως τα πουσάπς
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Καμιά απλή άσκηση που να γυμνάζει γενικά την πλάτη έχουμε? Που να γίνεται χωρίς κανένα εξοπλισμό, όπως τα πουσάπς ελξεις
margaritagr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Larry Scott εχεις δοκιμασει να φανταστω? μ εβρισες ε? 1
Mikeasdf Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 μ εβρισες ε? Σε οποιον κ αν το πω δεν το ξερει ονομαστικα γαμωτο Τι έλξεις Στο μονοζυγο 1
margaritagr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 χαχα πες μαξιλαρακι κι εσυ μωρε εχω κανει κι εκει. Κι αυτο λιγοτερο τριξιμο απ τισ focus (να κι εγω στ αγγλικα ) αλλα τωρα μετα τις διακοπες δε την εχω δοκιμασει. φανταζομαι πως εφοσον η αρθρωση το κανει ακομα και χωρις φορτιο, απλα πρεπει να βρω ποια ασκηση δικεφαλων σε γενικες γραμμες θεωρειται οτι επηρεαζει λιγοτερο 1
Zaknafein Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Οι κλασσικές κάμψεις δικεφάλων σε ενοχλούν; Εμένα ο αριστερός αγκώνας ξεσκίζεται στα (ανώδυνα) κρακ σε pushups κτλ, αλλά στις κάμψεις δικεφάλων (είτε με αλτήρες είτε με μπάρα) δεν κάνει κιχ.
Mikeasdf Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Λογικα αυτες που εχεις υποστηριξη στο χερι με το μαξιλαρι απο πισω οπως με τον αλτηρα 1-1 χερι π.χ Δοκιμασε να παιξεις και στο ευρος κινησης, δωσε περισσοτερη εμφαση στην συσπαση του μυ και μειωσε το ανοιγμα που κανεις στην αρνητικη (αν καταλαβα καλα το προβλημα). Παντως αν εχεις θεμα γενικα, ακομα και χωρις φορτιο, δε ξερω, ισως θα ηταν καλυτερο να κανεις αυτο που λεει ο μαους
dimitra_m3 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μαργαριταρόνι, δοκίμασε και της κάμψεις με στραβόμπαρα σε όρθια στάση. Με αργή εκτέλεση σε θετική-αρνητική έκταση.εμένα με βοήθησε πολύ!! και για στήθος, δοκίμασε με αλτήρα ή μπάρα σε επικλινή που δουλεύει πολύ καλά τον άνω θωρακικό (σημαντικός μυς για μας τα θηλυκά μιας και γεμίζει/αναδεικνύει το στήθος μας καλύτερα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις