Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντε κοριτσια παμε , σε αυτες τις μοίρες γίνεται όλη η δουλειά, δες τε το βίντεο και καντε το ιδιο , ακριβώς το ίδιο  ..

https://www.facebook.com/GracyanneBarbosa/videos/1179361842079129/?pnref=story

attachicon.gif11988640_10153467964490339_4970248794549119187_n.jpg

Ουπς! μόνο αυτήν την άσκηση κάνω μαζί με την άλλη στο μηχάνημα που αντί να προσπαθείς να σηκώσεις ,σπρώχνεις προς τα κάτω. στις ίδιες λίγες μοίρες.

Όπως επίσης και αυτή που δένεις το πόδι  με ένα λουρί και με έναν γάτζο τραβάς λάστιχα.

Μια χαρά ασκήσεις ενδυνάμωσης και για μας τους ανάπηρους με τα διαλυμένα ισχύα

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

<p></p><p> </p><p>

1) κατω απο 90 μοιρες μειωνεται κατα πολυ η δυναμη που ασκουν τα τετρακεφαλα και αναλαμβανουν περισσοτερο τα μηριαια δικεφαλα...Απο εκει και περα οσο πιο κατω η επιγονατιδα σου ξεκιναει και παραπονιεται</p><p> </p><p>

2)προφανως και ζοριζεις τον μπροστα αφου τον φτανεις στα τερματα του σε διαταση</p><p> </p><p>

3)αυτο δεν εχει να λεει σε κατι...Δεν κανει μο ο το βαθυ squat κακο</p>

1) χμμμμ, είσαι σίγουρος ? Για κοίτα τι σκοράρουν τα τετρακέφαλα στο emg Link.png Site: εδώ

2) Οκ, κάνε ένα πείραμα. Έτσι όπως είσαι στο σπίτι σου κάνε ένα κάθισμα 95 μοιρών. Αν στις 90 είναι full διάταση στις 95 θα εκραγεί. ή όσοι κάνουν powerlifting π.χ. έχουν κομένους χιαστούς ?

3) Αυτό προσπαθώ να σου πω...ότι δεν λέει κάτι. Όσο δεν λέει κάτι ότι άνθρωποι που δεν ξέρουν τι είναι squat έχουν σοβαρά θέματα, άλλο τόσο δεν λέει κάτι ότι weightlifters (τώρα ποιοί είναι, που τους βρήκες κτλπ είναι άλλο θέμα) έχουν τα θέματα λόγω squat. Γενικά πάντως, ερευνητικά, χρειάζεται να ικανοποιηθούν πολλές συνθήκες για να βρεις direct causation. 

Δημοσ.

Για να πω και γω την αμαρτια μου, οταν κανω σκουοτ και ο κωλος μου αρχιζει να περναει αρκετα τα γονατα (το λεγομενο ATG), τοτε αρχιζω και νιωθω ενα "τραβηγμα" μεσα στα γονατα, γι'αυτο και το αποφευγω πλεον.Κανω μεχρι να παει ο πισινος παραλληλα με τα γονατα, αντε και λιγο πιο βαθεια.

• Like 1
Δημοσ.

Για να πω και γω την αμαρτια μου, οταν κανω σκουοτ και ο κωλος μου αρχιζει να περναει αρκετα τα γονατα (το λεγομενο ATG), τοτε αρχιζω και νιωθω ενα "τραβηγμα" μεσα στα γονατα, γι'αυτο και το αποφευγω πλεον.Κανω μεχρι να παει ο πισινος παραλληλα με τα γονατα, αντε και λιγο πιο βαθεια.

Προφανώς δεν σε πιάνουν εσένα τα πάνω. Εφόσον νιώθεις ενοχλήσεις ανεβαίνεις μέχρι εκεί που δεν υπάρχουν.

• Like 1
Δημοσ.

Συγνώμη που μπαίνω σφήνα, αλλά καλό είναι να μην συγκρίνουμε τραυματισμούς σε εκείνους που κάνουν πρωταθλητισμό με τους ερασιτέχνες-χομπίστες, ανεξαρτήτως αθλήματος.

Οι επαγγελματίες παίζουν συνεχώς με τα όριά τους και τις φυσικές αντοχές του σώματος(δεν θα μπω καν στη συζήτηση για "βιταμίνες", ας το αφήσουμε), οπότε λογικό είναι οι τραυματισμοί τους να είναι πολλαπλάσιοι και πολύ σοβαρότεροι από τους ερασιτέχνες.

• Like 2
Δημοσ.

Please continue.

Not akward at all

Ήμουν από κινητό και είδα ότι παρέθεσε κάτι δικό σου ο maus και είπε κάτι για squat.

My bad. Ξεσκίστε με τώρα...το αξίζω.

• Like 3
Δημοσ.

<p>

Ο χρήστης Expertr είπε:<br />

<br />

1) κατω απο 90 μοιρες μειωνεται κατα πολυ η δυναμη που ασκουν τα τετρακεφαλα και αναλαμβανουν περισσοτερο τα μηριαια δικεφαλα...Απο εκει και περα οσο πιο κατω η επιγονατιδα σου ξεκιναει και παραπονιεται<br />

<br />

2)προφανως και ζοριζεις τον μπροστα αφου τον φτανεις στα τερματα του σε διαταση<br />

<br />

3)αυτο δεν εχει να λεει σε κατι...Δεν κανει μο ο το βαθυ squat κακο<br />

1) χμμμμ, είσαι σίγουρος ? Για κοίτα τι σκοράρουν τα τετρακέφαλα στο emg  Site: εδώ. <br />

<br />

2) Οκ, κάνε ένα πείραμα. Έτσι όπως είσαι στο σπίτι σου κάνε ένα κάθισμα 95 μοιρών. Αν στις 90 είναι full διάταση στις 95 θα εκραγεί. ή όσοι κάνουν powerlifting π.χ. έχουν κομένους χιαστούς ?<br />

<br />

3) Αυτό προσπαθώ να σου πω...ότι δεν λέει κάτι. Όσο δεν λέει κάτι ότι άνθρωποι που δεν ξέρουν τι είναι squat έχουν σοβαρά θέματα, άλλο τόσο δεν λέει κάτι ότι weightlifters (τώρα ποιοί είναι, που τους βρήκες κτλπ είναι άλλο θέμα) έχουν τα θέματα λόγω squat. Γενικά πάντως, ερευνητικά, χρειάζεται να ικανοποιηθούν πολλές συνθήκες για να βρεις direct causation. <br />

<br />

Δεν χρειαζεται να ψαχνεις επιστημονικες και χημικες αναλυσεις της Νασα για να καταλαβεις οτι απο εκει και κατω πιανουν περισσοτερο τα μηριαια δικεφαλα..Το βλεπεις μονος σου απο το πιασιμο εφοσον λες οτι παιζεις βαθυ καθισμα και επισης το βλεπεις στην συγκριση ενος powerlifter με εναν bodybuilder..Ο πρωτος υπερτερει παντα στα μηριαια δικεφαλα για τον συγκεκριμενο λογο...</p><p> </p><p>

Δεν ειπα οτι στις 90 ειναι φουλ διαταση..Στο βαθυ καθισμα ειναι φουλ διαταση...</p><p> </p><p>

Με τα παραδειγματα που λες ειναι σαν να σου λεω πως η αυξητικη ορμονη σου προκαλει καρκινο εαν εχεις προδιαθεση και εσυ να μου λες ε και;; Και αλλοι που δεν εχουν ιδεα τι ειναι η αυξητικη εχουν καρκινο....<br />

</p>

• Moderators
Δημοσ.

συγκεντρωθειτε λιγο γιατι η τεστοστερονη σας εχει κανει το μυαλο πουρε!!

οι μοιρες αναφερθηκαν για το leg extension ΚΑΙ ΜΟΝΟ. O boss νομιζε οτι μιλαμε για καθισματα και μετα το συνεχισατε!

Δημοσ.

Σε extension οντως δεν χρειαζεται να πας πολυ χαμηλα,δεν πιανει κατι εκει,μονο τα γονατα σου καταστρεφεις.Αλλα ψηλα μετραει να πηγαινεις σε αυτη την ασκηση,και να κρατας και κανα δευτερολεπτο.Απο τις καλυτερες ασκησεις για εμενα,παντα για finisher ,

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Σε extension οντως δεν χρειαζεται να πας πολυ χαμηλα,δεν πιανει κατι εκει,μονο τα γονατα σου καταστρεφεις.Αλλα ψηλα μετραει να πηγαινεις σε αυτη την ασκηση,και να κρατας και κανα δευτερολεπτο.Απο τις καλυτερες ασκησεις για εμενα,παντα για finisher ,

και η καλυτερη ασκηση για ενδυναμωση μετα απο τραυματισμο

Δημοσ.

My bad. Ξεσκίστε με τώρα...το αξίζω.

Οκ δεν θα σε μαστιγώσουμε κι όλας ρε φίλε :-)

Όντως οι μοίρες πάνε στο μηχάνημα και μόνο, γι αυτό έβαλα και το βίντεο, καμία σχέση με σκουώτ

Επίσης δεν είδα κανέναν να παρεξηγιέται με το 'κορίτσια' δεν γράφω πρώτη φορά εδώ! Χαλαρά

• Like 1
Δημοσ.

Μαργαρίτα είμαι έξω πάω να ψηφίσω 'τρομάρα τους' μετά απ το σπίτι ευχαρίστως να πούμε αναλυτικά!

Μπακαλίστικα θα σου πω όσο έχεις ενοχλήσεις παίζε δικέφαλο με λάστιχα κ όχι με βάρη , δουλεύουν εξίσου καλά , επιβαρύνονται λιγότερο οι αρθρώσεις!

• Like 2
Δημοσ.

Μαργαρίτα είμαι έξω πάω να ψηφίσω 'τρομάρα τους' μετά απ το σπίτι ευχαρίστως να πούμε αναλυτικά!

Μπακαλίστικα θα σου πω όσο έχεις ενοχλήσεις παίζε δικέφαλο με λάστιχα κ όχι με βάρη , δουλεύουν εξίσου καλά , επιβαρύνονται λιγότερο οι αρθρώσεις!

ενοχλησεις δεν εχω καθολου!!! αυτο που νιωθω στις καμψεις αυτοσυγκεντρωσης ειναι τα κοκκαλα να τριβονται μεταξυ τους κατα το τεντωμα του χεριου, χωρις πονο ομως, στο αριστερο. Και το χω απο μηνες πριν , κι ο καλαβρυτινος ειχε πει οτι δεν εχω τιποτα, του λεω δε χρειαζεται καμια πλακα καμια μαγνητικη, οχι λεει τιποτα..

υπαρχει και στις απλες καμψεις με αλτηρες αλλα σε μικροτερο βαθμο. και βασικα υπαρχει κι οταν κανω απλα τη κινηση χωρις οποιαδηποτε αντισταση, σα να μπαινοβγαινει η αρθρωση, να κουμπωνει και να ξεκουμπωνει :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...