Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Παδιά στις leg days απο περιέργεια ποιες ασκήσεις κάνετε;

Γιατι εγω δεν το νοιώθω ακομη αυτο το αισθημα σε αντιθεση με τις hand days.

Καλησπερίζω κιολας την παρέα.Πρώτη μου απάντηση στο θέμα αυτό μιας και ξεκινησα να επιθυμώ και εγω το fitness στην ζωή μου.

Καλώς τον.

α) Εσύ ποιες κάνεις;

β) Φτάνεις το σώμα σου στα όρια του; Αν τελειώνεις την προπόνα και μπορείς να περπατήσεις, τεμπελιάζεις.

γ) Δοκίμασες drop set?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

β) Φτάνεις το σώμα σου στα όρια του; Αν τελειώνεις την προπόνα και μπορείς να περπατήσεις, τεμπελιάζεις.

Να παμε όμως σπίτια μας με αξιοπρέπεια,έτσι;

:lol:

• Like 3

Καλώς τον.

α) Εσύ ποιες κάνεις;

γ) Δοκίμασες drop set?

Ξεκιναω με αυτην

upperlegs_i02_b.jpg

Συνεχιζω σε αυτο το οργανο

hoob2jpg-3c3c4f2980009926.jpg

25 κιλα και στα δυο τους

Και καταληγω εδω

pixelplus_LARGE_t_2_16889.JPG

60-70 κιλα εδω

Οχι δεν νομιζω οτι το φτανω στα ορια του αλλα να σου πω φοβαμαι τα ποδια μου,βαστανε τα 90 κιλα μου με επιτυχια,τα αγαπω και δεν θελω να τα ταλαιπωρω.

Για την τελευταια ερωτηση τι ειναι ντροπ σετ;

Εχω διαφορες αγνωστες λεξεις σε αυτο το τοπικ.

Το σώμα για να χτίσει μυς πρέπει να νιώσει την ανάγκη να το κάνει, άρα πρέπει να το ζορίσεις παραπάνω. Αν δεν το κάνεις, θα διατηρήσεις το υπάρχων μυικό σύστημα. Διάλεξε τι θες να κάνεις και πορεύσου ανάλογα.

Drop set είναι αφού κάνεις μια άσκηση και φτάσεις το σώμα σου στα όρια του να μην ξεκουραστείς αλλά να κατεβάσεις κιλά και να συνεχίσεις την ίδια άσκηση, μερικές επαναλήψεις ακόμα. Εκεί να δεις εξάντληση, ειδικά στα πόδια.

Υ.Γ. Γάμπες δεν κάνεις;

Το σώμα για να χτίσει μυς πρέπει να νιώσει την ανάγκη να το κάνει, άρα πρέπει να το ζορίσεις παραπάνω. Αν δεν το κάνεις, θα διατηρήσεις το υπάρχων μυικό σύστημα. Διάλεξε τι θες να κάνεις και πορεύσου ανάλογα.

Drop set είναι αφού κάνεις μια άσκηση και φτάσεις το σώμα σου στα όρια του να μην ξεκουραστείς αλλά να κατεβάσεις κιλά και να συνεχίσεις την ίδια άσκηση, μερικές επαναλήψεις ακόμα. Εκεί να δεις εξάντληση, ειδικά στα πόδια.

Υ.Γ. Γάμπες δεν κάνεις;

Γαμπες κανω στο τριτο οργανο,θαρρω,οχι οπως στην εικονα προφανως.

Δηλαδη μου προτείνεις:

Α)να αυξησω κιλα;

Β)να εφαρμοσω ντροπ σετ;

Γ) κατι αλλο που δεν επιασα.

Εσυ π.χ ποιες ασκησεις κανεις;και για ποσα κιλα μιλαμε;

Τι προτείνω εγώ; Κατ' αρχάς, να βάλεις σκουότ (καθίσματα) στο προπονητολόγιο σου. Ξεκίνα με σκέτη μπάρα μέχρι να τελειοποιήσεις την τεχνική κι έπειτα φόρτωνε σιγά-σιγά.

Επιπλέον, χρειάζεται να αυξήσεις τα κιλά σου τόσο ώστε να μπορείς να κάνεις μάξιμουμ 10 επαναλήψεις. Κάνε τις 8 * 3 σετ. Άσε τα drop set, είναι για αργότερα.

Τέλος, χρειάζεσαι ξεχωριστή άσκηση για γάμπες.

Υ.Γ. Σου χρωστάω τι κάνω εγώ.

α) squat

β) lunges

c) μια που δεν ξέρω πώς τη λένε αλλά πρέπει να ακουμπήσεις την πλάτη σε μια ίσια επιφάνεια και να χαμηλώσεις το κορμί σα να πας να κάτσεις σε μια αόρατη καρέκλα. Στέκεσαι σε αυτή τη στάση για τουλάχιστον 30''

δ) Γάμπες

• Like 1

Τι προτείνω εγώ; Κατ' αρχάς, να βάλεις σκουότ (καθίσματα) στο προπονητολόγιο σου. Ξεκίνα με σκέτη μπάρα μέχρι να τελειοποιήσεις την τεχνική κι έπειτα φόρτωνε σιγά-σιγά.

Επιπλέον, χρειάζεται να αυξήσεις τα κιλά σου τόσο ώστε να μπορείς να κάνεις μάξιμουμ 10 επαναλήψεις. Κάνε τις 8 * 3 σετ. Άσε τα drop set, είναι για αργότερα.

Τέλος, χρειάζεσαι ξεχωριστή άσκηση για γάμπες.

Υ.Γ. Σου χρωστάω τι κάνω εγώ.

α) squat

β) lunges

c) μια που δεν ξέρω πώς τη λένε αλλά πρέπει να ακουμπήσεις την πλάτη σε μια ίσια επιφάνεια και να χαμηλώσεις το κορμί σα να πας να κάτσεις σε μια αόρατη καρέκλα. Στέκεσαι σε αυτή τη στάση για τουλάχιστον 30''

δ) Γάμπες

Μπήκα!

Μπορείς να μου πεις και κάποια άσκηση ξεχωριστη για γαμπες; (link,εικόνα,ό,τι)

Το φορτωμα σιγά σιγά αντιστοιχει για παραδειγμα σε 5 κιλά την εβδομάδα;

Calf raises: 

Ξεκίνα με αυτή.

Υ.Γ. Το πιο σημαντικό σε αυτή δεν είναι πόσα κιλά σηκώνεις αλλά να κάνεις την άσκηση ΣΩΣΤΑ -η τεχνική είναι το παν- και αφού βεβαιωθείς ότι το κατέχεις, φόρτωσε σιγά-σιγά. Επίσης, από διατροφή πώς πας;

Καλα τα παω απο διατροφη,θεωρω.

Δεν μετραω ακριβως τα ποσοστα,αλλα προσπαθω να παιρνω οσο γινεται παραπανω πρωτεινη,αποφευγω τον υθατανθρακα το βραδυ,εχω αντικαταστησει λευκο ψωμι με μαυρο,δεν τρωω γλυκα,τρωω αφθονα φρουτα και λαχανικα.

Η μονη παρασπονδια που κανω ειναι η ζαχαρη στον καφε μου.

210 κοιλιακοί και 40 ραχιαίοι σήμερα.

Διαπίστωσα οτι μετά τους 90-100 κοιλιακούς, οι επόμενοι μπορούσαν να γίνουν πιο εύκολα πιο γρήγορα και να σηκώσω την πλάτη μου πιο ψηλά σε σχέση με τους αρχικούς. Στο τέλος μούδιασε η πλάτη μου και τα πόδια μου και σηκώθηκα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...