Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Που στα κομματια βρισκεται τη δυναμη στο καλο?

εγω πριν μπω στο ρακ νιωθω χωμα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Θυμαμαι που εκανα δυναμη ειχα

Σκουοτ 3*5 αρσεις μετα ξανα σκουοτ 5*10

Παρασκευη 1*5 αρσεις ξανα 5*10 μπροστινα η κανονικα σκουοτ

Ναι, τρεις μέρες.

Ε πολλά μπορείς να κάνεις. Εσύ το έβγαλες έτσι ? Πάντως γενικά δεν είναι και ό,τι καλύτερο να μπλέκεις προπόνηση δύναμης και "υπερτροφίας" στην ίδια μέρα επειδή το σώμα σου για να κάνει για το καθένα τα κατάλληλα adaptations παίζουν διαφορετικά pathways που γίνονται αυτά. 

Μήπως νιώθεις χώμα επειδή προκαταβάλεις ότι θα νιώσεις χώμα. Εγώ το πάθαινα αυτό όταν ήταν η περίοδος για βαριά κιλά και τα ένιωθα έξτρα βαριά επειδή κλαψούριζα ότι θα τα νιώσω βαριά. 

Μήπως νιώθεις χώμα επειδή προκαταβάλεις ότι θα νιώσεις χώμα. Εγώ το πάθαινα αυτό όταν ήταν η περίοδος για βαριά κιλά και τα ένιωθα έξτρα βαριά επειδή κλαψούριζα ότι θα τα νιώσω βαριά.   :-D

• Like 2

Καπως ετσι μπος, αλλα τωρα ειμαι σε απλο σπλιτ με ντροπ σετ και σουπερ σετ.

Ή 4*8 3*12 αλλιως 4*12 12 8 8 τελευταια σετ ντροπ σετ

Πως κατάφερες να γυρίσεις σε τόσο μικρή συχνότητα. Εγώ σε έναν μήνα ξέρω γω που θα έχω squat 2 φορές/βδομάδα αντί για 3 θα μου κακοφανεί.

Δεν το εκανα με την μια. Στην αρχη εκανα οπως ειπα upper lower ειχα παλι δυο φορες σκουοτ μια κανονικα, την δευτερη μπροστινα.

Δεν ξερω αλλα τα μπροστινα μου αρεσαν πιο πολυ

• Like 1

Μήπως νιώθεις χώμα επειδή προκαταβάλεις ότι θα νιώσεις χώμα. Εγώ το πάθαινα αυτό όταν ήταν η περίοδος για βαριά κιλά και τα ένιωθα έξτρα βαριά επειδή κλαψούριζα ότι θα τα νιώσω βαριά. 

Μήπως νιώθεις χώμα επειδή προκαταβάλεις ότι θα νιώσεις χώμα. Εγώ το πάθαινα αυτό όταν ήταν η περίοδος για βαριά κιλά και τα ένιωθα έξτρα βαριά επειδή κλαψούριζα ότι θα τα νιώσω βαριά.   :-D

Μόνο στις leg days έχω το ψυχοσωματικό μου χώμα, πτώμα κτλ γιατί ξέρω πολύ καλά πόσο θα υποφέρω. 

Και σε άλλες προπονητικές μέρες νιώθω έτσι, λες και δεν έχω δυνάμεις...θα πάρω νιτρικό όταν οικονομηθώ γιατί δεν θα την παλέψω για πολύ έτσι. Το ρακ θα γίνει η ταφόπλακά μου. 

Μόνο στις leg days έχω το ψυχοσωματικό μου χώμα, πτώμα κτλ γιατί ξέρω πολύ καλά πόσο θα υποφέρω. 

Και σε άλλες προπονητικές μέρες νιώθω έτσι, λες και δεν έχω δυνάμεις...θα πάρω νιτρικό όταν οικονομηθώ γιατί δεν θα την παλέψω για πολύ έτσι. Το ρακ θα γίνει η ταφόπλακά μου. 

Καλά θυμάμαι κι εγώ στις bb εποχές, όταν είχα leg day δεν είναι και δύσκολο να μην νιώσεις χώμα. Εγώ θα το ξαναπώ...δοκίμασε την αυξημένη συχνότητα...κερδισμένη θα βγεις.

Αν πήγαινα να πάρω προεξασκητικό τα προηγούμενα "βήματα" που θα έκανα θα ήταν καφές (espressιά)--> χαπάκι καφεΐνης--> προεξασκητικό. Έχεις κάμει κάτι από τα δύο πρώτα. 

Καλά θυμάμαι κι εγώ στις bb εποχές, όταν είχα leg day δεν είναι και δύσκολο να μην νιώσεις χώμα. Εγώ θα το ξαναπώ...δοκίμασε την αυξημένη συχνότητα...κερδισμένη θα βγεις.

Αν πήγαινα να πάρω προεξασκητικό τα προηγούμενα "βήματα" που θα έκανα θα ήταν καφές (espressιά)--> χαπάκι καφεΐνης--> προεξασκητικό. Έχεις κάμει κάτι από τα δύο πρώτα. 

δύο διπλούς Ελληνικούς ή έναν διπλό Ελληνικό και μια εσπρεσσιά 

δεν θέλω να πάρω χάπια...(πια μόνο Ω3 σε χάπι και αυτό με το ζόρι)

για δω κλείνω lecheek hottie women's pre-workout 

Το κλεισαμε σαν μοντελο, κατεληξα και στον εμπορο χτες που εκανα ενα τουρ, και Δευτερα-Τριτη το παραγγελνουμε :)

Αλεξ κ εγω εχω ενα συμφοιτητη που ερχοταν με λευκο gti απ το πρωτο ερος. Εχει φαει πολλες καταρες :P

Και θα το πω γιατι ηταν απαραδεκτο..τρομερη εξυπηρετηση στη kosmocar στο μαρουσι. Δυο πωλητες στα γραφεια τους ο ενας μιλαγε στο τηλ , ο αλλος οχι. Καναμε ποσα λεπτα βολτα στην εκθεση κ οταν πηγαμε μπροστα απ το γραφειο του μας εγνεψε να μπουμε μεσα. Ουτε να δειξει το αμαξι ουτε τιποτα απλα εκτυπωσε τη τιμη και γεια σας. Δε σηκωθηκε καν απ το γραφειο του για χειραψια να χαιρετησει.

Ετσι λεω ε? απο σενα θα το παρω σιγουρα... (Κι ηταν και πιο ακριβοι)

Κατεληξα στον Φιλοσιδη που ειναι και κοντα μου. Και τη καλυτερη τιμη εκανε ο πωλητης και ηταν και εξυπηρετικος πολυ κ σωστος.

Ποιο golf πηρες>μοντελο?

Ποιο golf πηρες>μοντελο?

Δευτ-τριτη θα το κλεισω κατσε μη το γρουσουζεψω τελικα και δε γινει :P :p

Το καινουριο 7ρι 1.4 act 150ps exclusive μηχανικο 5θυρο

Παδιά στις leg days απο περιέργεια ποιες ασκήσεις κάνετε;

Γιατι εγω δεν το νοιώθω ακομη αυτο το αισθημα σε αντιθεση με τις hand days.

Καλησπερίζω κιολας την παρέα.Πρώτη μου απάντηση στο θέμα αυτό μιας και ξεκινησα να επιθυμώ και εγω το fitness στην ζωή μου.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...